Şimdi Ara

Sony Ericsson SATIO U1i, 12.1mpx 16:9-16M Renk Ekran!!! (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.300
Cevap
2
Favori
181.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satio se türkiye nin sitesine eklenmiş ve birçok yeni model de varrr..
  • bir yanlışın var sanırım,x2, x10 bile var ama satio daha türkiye sitesinde yok.
  • işte..

http://www.sonyericsson.com/pulse/handset.aspx?modelname=Satio&lc=tr&cc=TR

ondan sonra telefonlar ve aksesuarlara girin hepsi çıkıyor modellerin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: welat.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=tr&lc=tr
    burda da gözükmüyor.

hayret bişey ya. ne olursa olsun gelsin yeni modeller ama zor..

• Arkadaslar sony ericsson pc suite ile satio yu baglayamiyorum.. Sanirsam bazi hotfixlerden bahsetmisler sp2 yada sp3 xp ile ilgili. Bilgisi olan varmi acaba?
  • arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum.
    dokunmatiğini omnia, omnia hd ya da n97 ile karşılaştırabilir misiniz? son firmware ile dokunmatikte gelişme oldu mu?
    video çekiminde nokialara yetişebiliyor mu? nokialar 2300 kbps ile video çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort1923

arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum.
    dokunmatiğini omnia, omnia hd ya da n97 ile karşılaştırabilir misiniz? son firmware ile dokunmatikte gelişme oldu mu?
    video çekiminde nokialara yetişebiliyor mu? nokialar 2300 kbps ile video çekiyor.

yanılıyorsun dostum nokıa n86 var bende ve 2300 ile değil 3600 kbps ile video çekiyor ve mükemmel çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 9 Ocak 2010; 19:36:17 >
  • arkadaşlar türkiyede satışta değilmi bu telefon kıbrısta 1 ayı aşkındır satışta 1250 tl mi neydi. kullanan arkadaşlar nasıl dokunmatiği filan fotoğraf kalitesi v.s nasıl.
  • arkadaşlar telefonu kullanan varmı internet kullanımı nasıl her sayfayı açıyormu n900 gibim yada i phone gibimi ?
  • ilk duyurulduğundan bu yana takip ediyordum geçenlerde aldım.. ama sanki millet ben alınca küstü.. ne bir paylaşım nede arayan soran var.. tek görüştüğüm kişi halilakdere. şimdi diyeceksinizki türkiyede satılmıyorda ondan, iphone de aylarca öyle değil miydi.. yada diyeceksinizki 5800 gibi bir fiyatı düşsün görürsün.. yahu 5800 da var bende ama telefon mu o bunun yanında.. bende paylaşım yapmıyorum o yüzden.. karşılaştığım artı ve eksileri yazmıyorum..

almayı düşünenlere tek sözüm var.. bu fiyata bu telefon çok harika.. her yönüyle hemde.. bugüne bugün satio yu 5800 la, n82 n96 n97 ile, hatta iphone 3g ile kıyasladım.. yok böyle bi icad

burada yazılanlar neye göre yazılıyor bilemiyorum ama aldığım ilk birkaç gün aşırı yüklendim hiç reset atmadı.. bir yada iki kez dondu.. o da yüklediğim programın uyumsuzluğundandı.

hız olarak arm 6 cortex var ve emsalleerine göre çok çok hızlı.. ekranı muhteşem, güneşte görüntüde kayıp çok az parlaklık çok iyi.. zaten amoled bildiğim kadarıyla

dokunmatiği son versiyonla birlikte çok hasssaslaştı.. elbette iphone gibi olamaz ama bununda yerine göre avantajı var.. o da, ekranda gezinirken iphonede parmakla tırnak arasındaki elektirkten güç aldığından çok fazla yanlış tıklama oldu ama bu telefonda seçimlerin üzerine hafifçe bastırmakla seçim yapıldığından özellikle mesaj yazımında daha verimli olduğunu düşünüyorum.. multitouch ise varsın olmayıversin.. bir web sayfasını yada resmi iki tık fazla dokunarak büyüteyim.. sonuçta dağdan odun çekmeye gitmiyorumya.. alt tarafı parmaklarımı geezdiriyorum

s60v5 programların neredeyse tamamını çalıştırıyor. kamera çekimleriyle ilgili bir önceki sayfada link verdim.. n96 n82 5800 ve satio karşılaştırmalı.. bi incelemeni isterim farkı görmen açısından

tek beceremediğim ve hala araştırdığım konu call record.. onun dışında çok hoş çok ilgi çekici ve özellikli bir telefon

bence 10 üzerinden 9 u hak ediyor. kalan 1 ise eericsson un türkiye desteği hatta dünyada desteği biraz zayıf

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

ilk duyurulduğundan bu yana takip ediyordum geçenlerde aldım.. ama sanki millet ben alınca küstü.. ne bir paylaşım nede arayan soran var.. tek görüştüğüm kişi halilakdere. şimdi diyeceksinizki türkiyede satılmıyorda ondan, iphone de aylarca öyle değil miydi.. yada diyeceksinizki 5800 gibi bir fiyatı düşsün görürsün.. yahu 5800 da var bende ama telefon mu o bunun yanında.. bende paylaşım yapmıyorum o yüzden.. karşılaştığım artı ve eksileri yazmıyorum..

almayı düşünenlere tek sözüm var.. bu fiyata bu telefon çok harika.. her yönüyle hemde.. bugüne bugün satio yu 5800 la, n82 n96 n97 ile, hatta iphone 3g ile kıyasladım.. yok böyle bi icad

burada yazılanlar neye göre yazılıyor bilemiyorum ama aldığım ilk birkaç gün aşırı yüklendim hiç reset atmadı.. bir yada iki kez dondu.. o da yüklediğim programın uyumsuzluğundandı.

hız olarak arm 6 cortex var ve emsalleerine göre çok çok hızlı.. ekranı muhteşem, güneşte görüntüde kayıp çok az parlaklık çok iyi.. zaten amoled bildiğim kadarıyla

dokunmatiği son versiyonla birlikte çok hasssaslaştı.. elbette iphone gibi olamaz ama bununda yerine göre avantajı var.. o da, ekranda gezinirken iphonede parmakla tırnak arasındaki elektirkten güç aldığından çok fazla yanlış tıklama oldu ama bu telefonda seçimlerin üzerine hafifçe bastırmakla seçim yapıldığından özellikle mesaj yazımında daha verimli olduğunu düşünüyorum.. multitouch ise varsın olmayıversin.. bir web sayfasını yada resmi iki tık fazla dokunarak büyüteyim.. sonuçta dağdan odun çekmeye gitmiyorumya.. alt tarafı parmaklarımı geezdiriyorum

s60v5 programların neredeyse tamamını çalıştırıyor. kamera çekimleriyle ilgili bir önceki sayfada link verdim.. n96 n82 5800 ve satio karşılaştırmalı.. bi incelemeni isterim farkı görmen açısından

tek beceremediğim ve hala araştırdığım konu call record.. onun dışında çok hoş çok ilgi çekici ve özellikli bir telefon

bence 10 üzerinden 9 u hak ediyor. kalan 1 ise eericsson un türkiye desteği hatta dünyada desteği biraz zayıf

saolasın arkadaşım peki web de nasıl i phone kadar iyimi yada n900 kadar iyimi

• kelmiker arkadaşım 3 aylık satio kullanıcısı olarak yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum söylediğin gibi reset olayını bende hiç yaşamadım, satioyu bugüne kadar kullandığım telefonlar arasında en iyi, en kullanışlı, en pratik, en karizma bir telefon olarak görüyorum.
  • şu call record u da bi halletsek.. kral olacak kral
  • telefonla görüşürken kayıt sorunu samsung i8910 hd de var,bir çok ülkede görüşme kaydı yasak olduğu için,sistem kayıt olayını direk engelliyor.
  • Arkadaşlar uzun zaman önce üye olmamam rağmen mesaj yazmak bugüne nasip oldu satio yu yeni alan birisi olarak yardımınızıa ihtiyacım olacak ilk etapta yüklenebilecek program tavsiyeniz varmı bide usb kablosu ile bağlanamıyorum bilgisayara sorun hakkında yardımcı olabilecek birisi varsa çok makbule geçer :)
  • arkadaslar tel cokk super bisey yaa ciksada alsakk barii ama ben sony ericsson kullanici olarak nokia n900 u daha cok begendim ben...
  • Nokia n 900 ile yanyana koyunca insan satio' nun alınması gerektiğini hemen anlıyorsun zira ben öyle yaptım :))
  • satio kullanıcısı olarak kullandığım programlardan bazıları:

cepvakit2010
    nsysINFO
    traveler
    handyclock
    time machine
    cepsözlük PRO
    cepmeal
    cepinfo
    osmanlıca lugat
  • Halilakdere

bu uygulamaları nerden indirebilir macaba link vermen mümkünmüdür..
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.