Şimdi Ara

!! RESIDENT EVIL 5 & PS3 & ANA KONU !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
0
Favori
27.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !! RESIDENT EVIL 5 & PS3 & ANA KONU !!

TRAILER (HD) (13 Şubat 2009):http://www.gametrailers.com/player/45534.html

Oyunun Çıkış Tarihi :: 13 Mart 2009

Online Desteği :: Var (2 kişi)

Online Mod :: Var (Co-Op)

Single Player :: 1 kişi

Diğer konular ana konu olarak açılmadığı, anlık bilgiler verilmek için açıldığı için ana konu açıyorum, yinede gözümden kaçan bir ana konu varsa bana pm olarak atın linki, kaldırırız bu konuyu hemen.

Onun harici bir durumda Resident Evil 5 ile ilgili her türlü paylaşımı bu konudan yapacağız.

[Kunye=63-5]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vay be, bu oyununda mı başlığı yokmuş. Sadece PS3 sahibi olanların artık çok nadiren oyun oynadığını düşünmeye başladım, SF4'e de yeni başlık açılmıştı.

Şu oyun bir çıksa da artık rahatlasak, demoyu tekrar tekrar oynamaktan bir hal oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Şubat 2009; 13:40:19 >
  • eline saglık sky.

oyun gercekten güzel ama o kontroller ile oynamak imkansız. pre-order ımı iptal ettim. orjinal oyunun cıkmasını beklicem, belki takasla alırım, veyahut kontroller ın durumunun acıga cıkmasını beklerim. su etapta gereksiz duruyor.
  • Kontrollere oynadıkça alışıyorsun bende demoyu oynarken ilk zamanlar çok zorlanmıştım ama sonradam alıştım ve gayet rahat geliyor şimdi. Biraz daha çaba göster alıırsın bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

eline saglık sky.

oyun gercekten güzel ama o kontroller ile oynamak imkansız. pre-order ımı iptal ettim. orjinal oyunun cıkmasını beklicem, belki takasla alırım, veyahut kontroller ın durumunun acıga cıkmasını beklerim. su etapta gereksiz duruyor.

killzone 2'de alternate 2'i seçme vs. gibi nasıl ayarlar yapıyorsak bunda da aynı şekilde kontrollerde ayarlama yapmak gerekiyor.re4 kontrolleri tercihi koyulmuş oyuna, ayrıca sensivity(nişan almada) de arttırmanı öneririm.Re 4'ü oynamışsan eğer bu oyunda sıkıntı yaşamazsın.

bence çok süper bir oyun, bu yüzden tekrar re4'e (hatta re3'e bile ) başladım.re duygularım kabardı valla.gerçi eski re havasının olmadığını ben de düşünüyorum ama neyse.

• Oyun Çok Güzel Olacak..
    4. Sünü Bitirdim..Çok Beğendim..Wii dea
    x360 denemedim İnş Ps3 tea oynıcam
  • Benim uzun zamandan beri gördüğüm en sağlam grafiklere sahip. Demoyu oynadım, beğendim, kontrollerede alışacağımı düşünüyorum.
  • skywalker size re5 in cd si ne zaman ulaşır?KZ2 gibi çıkmadan inceleme yapacak mısınız ?
  • Online co-op modu sıkıntılı demoda ama full surumde cozeceklerdir diye tahmin ediyorum. Kontrolleri biraz zor ama alısında gayet rahat oynanabiliyor. Sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka alıp oynamak gerek.
  • 13 mart dogum gunumde cikiyor

bu oyunu ben aslinda ilk baslarda pek beyenmedim ama kontrollere alistikca oyun güzellesiyordu... simdi ben not vercek olsam 8/10 veririm
  • Kesinlikle herkesin arşivinde olması gereken bi konu. Korku oyunlarını ve Resident Evil serisini hep sevmişimdir zaten. Grafikler, atmosfer, modellemeler falan muhteşem. Oyunda tek yusuf attığım kısım o elinde motorlu testereyle gelen adam, adam cidden çok pis bi şekilde koşuyor ve seni tekte indiriyor..
  • Arkadaşlar, RE hastası biri olarak RE5 demoyu ilk X360 da oynadım. Controlleri görünce miğdem bulandı. Fakat PS3 versionunda RE4 deki controllerin aynısını koymuşlar, o şekilde oynayınca dedim tamam şimdi olmuş

Oyun bence mükemmel ötesi olacak. Ayrıca 2009'un en iyi oyunu olacağını tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

Arkadaşlar, RE hastası biri olarak RE5 demoyu ilk X360 da oynadım. Controlleri görünce miğdem bulandı. Fakat PS3 versionunda RE4 deki controllerin aynısını koymuşlar, o şekilde oynayınca dedim tamam şimdi olmuş

Oyun bence mükemmel ötesi olacak. Ayrıca 2009'un en iyi oyunu olacağını tahmin ediyorum

katılıyorum 2009 un en iyi 3 oyun arasına cok arahat gırer ve benım 2009 da favori oyunum olcak xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Şubat 2009; 14:19:33 >
  • Ben demiştim oynayınca kontrollere alışırsınız diye ama çok tepki gösteren olmuştu. Şimdi haklı çıktığımı görüyorum, birçok kişi alıştığını ve oyundan zevk aldığını yazmış.
  • ben kesin alacagim bu oyunu ama demodan fazla bi zevk almdim nedense:
  • CAPCOM RE5 ve SF4 'le altın harfli adını cilalamış oldu

RE5 kontolleride zor değil düşman çok hızlı olunca ağır kalıyo ama taktiksel oynadınız zaman bowling gibi sayı bile yaparsınız tek taşla 2 kuş taktiği coop olayıda +++ süper
  • Oyunlar Xbox bölümünde erkenden çıktığı için ortak oyunların ana konuları orada açılıyor genelde, Ps3 bölümünde sadece exclusive oyunların başlıkları açılıyor.
  • Oyun çok kısaymış arkadaşlar 8 saat bile sürmüyormuş kaynak;

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19559
  • 18 saat deniyodu sanki öle hatırlıyorum...
  • Ya bu oyunda alışagelinenin aksine zombi yok,napıcaz zenci adamları öldürüp,Resident Evil 5 'i alıp almama kaygım sadece zombi olmaması
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.