Şimdi Ara

Dun gece iphonem yere dustu:s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece saatin 3'ü. Hararetli sekilde 24 dizisinde CTU'da çaalan cisco marka telefonlarin telefon zil sesi yuklu iphonem çaldi. Heyecanla yAtaktan firlayip sandalye uzerine konuslanmis ve agir agir sarz olan telefonuma ulastim. Tabi ulasirken once duvara sonrada yere dustu. Yeredustugunde birkac ses cikardi. Yani top gibi birkac kez sekmis olabilir. Isigi yaktim ve kirik yerini gormemek icin yumuk gozlerle baktim.

Aradim taradim yok.
    Evet hicbisey olmamisti telefonuma.

Sevindirik olarak yatagima dondum:))))

• Geçmiş olsun. Bu yaz çok benzer bir olay benim de başıma gelmişti, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
  • sırf 24 dizisindeki Cisco IP phone yüzünden bende aynı zil sesini kullanıyorum... hatta bir ara ebay'dan almak istedim Cisco'yu ama fiyatın 450-500ytl civarında olduğunu görünce mecburen vazgeçildi...

• Ben de aldığım gün betonun üstüne düşürdüm. Hiç bir şey olmadı. Maşaallahı var yani............
  • Benim iphone un arkası tanınmaz halde
    Arka kapak arıyorum
  • bu konudaki sicilim çok parlak değildir arkadaşlar.
    birde şöyle buyrun :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_26968714/mpage_1/key_//tm.htm#27039146
  • arka arkaya yanlışlıkla (: 4-5 kere düşürmüştü bendede bir şey yoktu :) (2g)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben iki kere asfalta dusurdum . sadec arka kapak kenarlarinda nokta seklinde izler var ve simdilik normal calisiyor.
  • Seninki yine iyi. Ben telefon arka cebimdeyken ayağım kaydı ve kıçımın üstüne düştüm. İçim yandıbeyler içim. Hala yanıyor. Telefon çalışıyor ama ekranı çatladı
  • Ekran üstüne düşmesinde...

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Ekran üstüne düşmesinde...

Geçmiş olsun.

Tuhaf ama ekran üstüne düşünce hiç bişi olmuyo ama arkaya düşünce kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.