Şimdi Ara

AKARYAKIT ZAMLARI İÇİN KÖŞE YAZARLARINA MAIL ATALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün benzine 3-4 kuruş zammı dayadılar. Petrol varil fiyatında ve dolarda bir artış olmamasına rağmen, Akaryakıt fiyatları gene keyfi olarak yukarı tırmandırılmaya başlandı. Buna tepki gösterilmeli. Gazete yazarlarına mail atalım arkaşadaşlar. Bu keyfi zamları yazmalarını isteyelim. Belki 3-5 yazar bu konuyu dile getirirse akaryakıt şirketleri bu kadar rahat hareket edemezler... Özellikle Fatih Altaylı bu konuyu en çok ele alan yazarlardan, en başta ona mail atalım arkadaşlar, adresi : fatihaltayli@haberturk.com. Ben aşağıda bir şablon hazırladım. Mümkün olduğunca çok yazara mail atalım. Özellikle Doğan grubu olmayan yazarları tercih edersek daha faydalı olur kanısındayım zira POAŞ Aydın Doğan'ın, ama yine de Doğan grubu yazarlarına da mail atalım.

Sayın .......,

Bir okurunuz olarak sizden bir istirhamım olacak. Dünya piyasalarında petrol varil fiyatında ve dolarda günlük dalgalanmalar dışında bir artış olmamasına rağmen, petrol dağıtım şirketleri keyfi olarak akaryakıt fiyatlarına kısa aralıklarla küçük zamlar yapmaktalar ve akaryakıt fiyatlarını yavaş yavaş keyfi olarak yukarı çekmekteler. Mesela son 2 hafta içinde otogaza 10-15 kuruş, benzine 4-6 kuruş arası zam yapıldı. Bu akaryakıt fiyatlarına yapılan keyfi zamlara bir yazınızda yermenizi, vatandaşlar olarak yaşadığımız bu mağduriyeti dile getirmenizi sizden rica ediyorum.

Ad Soyad

Fatih Altaylı : fatihaltayli@haberturk.com (hiç birine atmıyorsak bile Fatih Altaylı'ya muhakkak atalım, bu konuyu en çok dile getiren o)

Tirajı yüksek gazetelerdeki bazı yazarların e-postaları :

Sabah Gazetesi :
    Hıncal Uluç : hincal.uluc@sabah.com.tr
    Yavuz Donat : ydonat@sabah.com.tr
    Umur Talu : umur.talu@sabah.com.tr
    Emre Aköz : emre.akoz@sabah.com.tr
    Mahmur Övür : mahmut.ovur@sabah.com.tr
    Haşmet Babaoğlu : hasmet.babaoglu@sabah.com.tr

Star Gazetesi :
    Mehmet Altan : mehmetaltan@stargazete.com
    Ahmet Kekeç : akekec@stargazete.com
    Mustafa Karaalioğlu : mkaraalioglu@stargazete.com
    Şamil Tayyar : stayyar@stargazete.com

Zaman Gazetesi:
    Mustafa Ünal : m.unal@zaman.com.tr
    Mümtazer Türköne : m.turkone@zaman.com.tr
    Hüseyin Gülerce : h.gulerce@zaman.com.tr
    Sami Uslu : s.uslu@zaman.com.tr

Doğan grubu yazarlarını yazmadım (POAŞ meselesi) ama yine onlara da gönderelim,
    Bir de bu mailler toplu göndermeyelim, yazarlara tek tek gönderelim arkadaşlar, toplu göndermek iyi bir izlenim bırakmaz.

Not : Bu mesajı "Otogaz Zam" altına da yazmıştım ama ayrı başlık açılırsa daha etkili olur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 13 Şubat 2009; 10:14:48 >

• Ben bu yazıyı gönderdim :) umarım yardımı olur

Fatih bey,
    Bir okurunuz olarak ve bu sektörden geçinen birisi olarak sizden bir istirhamım olacak.
    Dünya piyasalarında petrol varil fiyatında ve dolarda günlük dalgalanmalar dışında bir artış olmamasına rağmen, petrol dağıtım şirketleri keyfi olarak akaryakıt fiyatlarına kısa aralıklarla küçük zamlar yapmaktalar ve akaryakıt fiyatlarını yavaş yavaş keyfi olarak yukarı çekmekteler.
    Mesela son 2 hafta içinde otogaza 10-15 kuruş, benzine 4-6 kuruş arası zam yapıldı.
    Bu akaryakıt fiyatlarına yapılan keyfi zamlara bir yazınızda yada proğramınızda yervermenizi, vatandaşlar olarak yaşadığımız bu mağduriyeti dile getirmenizi sizden rica ediyorum.

Olması gerekenin şu olması gerekiyor, Fiyatlar nekadar değişirse değişsin benzin ile LPG arasındaki makasın herzaman % 50 cıvarında tutulması gerekmektedir. Bunun savunucusu olmanızı sizden tüm sektörün ve son kullacıların adına rica ediyorum
    Saygılarımla

Faruk Sevgili
    FS OTOGAZ
    BRC BAŞBAYİİ-KOCAELİ
    0262 239 46 30

• quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Bugün benzine 3-4 kuruş zammı dayadılar. Petrol varil fiyatında ve dolarda bir artış olmamasına rağmen, Akaryakıt fiyatları gene keyfi olarak yukarı tırmandırılmaya başlandı. Buna tepki gösterilmeli. Gazete yazarlarına mail atalım arkaşadaşlar. Bu keyfi zamları yazmalarını isteyelim. Belki 3-5 yazar bu konuyu dile getirirse akaryakıt şirketleri bu kadar rahat hareket edemezler... Özellikle Fatih Altaylı bu konuyu en çok ele alan yazarlardan, en başta ona mail atalım arkadaşlar, adresi : fatihaltayli@haberturk.com. Ben aşağıda bir şablon hazırladım. Mümkün olduğunca çok yazara mail atalım. Özellikle Doğan grubu olmayan yazarları tercih edersek daha faydalı olur kanısındayım zira POAŞ Aydın Doğan'ın, ama yine de Doğan grubu yazarlarına da mail atalım.

Sayın .......,

Bir okurunuz olarak sizden bir istirhamım olacak. Dünya piyasalarında petrol varil fiyatında ve dolarda günlük dalgalanmalar dışında bir artış olmamasına rağmen, petrol dağıtım şirketleri keyfi olarak akaryakıt fiyatlarına kısa aralıklarla küçük zamlar yapmaktalar ve akaryakıt fiyatlarını yavaş yavaş keyfi olarak yukarı çekmekteler. Mesela son 2 hafta içinde otogaza 10-15 kuruş, benzine 4-6 kuruş arası zam yapıldı. Bu akaryakıt fiyatlarına yapılan keyfi zamlara bir yazınızda yermenizi, vatandaşlar olarak yaşadığımız bu mağduriyeti dile getirmenizi sizden rica ediyorum.

Ad Soyad

Fatih Altaylı : fatihaltayli@haberturk.com (hiç birine atmıyorsak bile Fatih Altaylı'ya muhakkak atalım, bu konuyu en çok dile getiren o)

Tirajı yüksek gazetelerdeki bazı yazarların e-postaları :

Sabah Gazetesi :
    Hıncal Uluç : hincal.uluc@sabah.com.tr
    Yavuz Donat : ydonat@sabah.com.tr
    Umur Talu : umur.talu@sabah.com.tr
    Emre Aköz : emre.akoz@sabah.com.tr
    Mahmur Övür : mahmut.ovur@sabah.com.tr
    Haşmet Babaoğlu : hasmet.babaoglu@sabah.com.tr

Star Gazetesi :
    Mehmet Altan : mehmetaltan@stargazete.com
    Ahmet Kekeç : akekec@stargazete.com
    Mustafa Karaalioğlu : mkaraalioglu@stargazete.com
    Şamil Tayyar : stayyar@stargazete.com

Zaman Gazetesi:
    Mustafa Ünal : m.unal@zaman.com.tr
    Mümtazer Türköne : m.turkone@zaman.com.tr
    Hüseyin Gülerce : h.gulerce@zaman.com.tr
    Sami Uslu : s.uslu@zaman.com.tr

Doğan grubu yazarlarını yazmadım (POAŞ meselesi) ama yine onlara da gönderelim,
    Bir de bu mailler toplu göndermeyelim, yazarlara tek tek gönderelim arkadaşlar, toplu göndermek iyi bir izlenim bırakmaz.

Not : Bu mesajı "Otogaz Zam" altına da yazmıştım ama ayrı başlık açılırsa daha etkili olur diye düşündüm.

Barışa tam destek.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpkaya -- 13 Şubat 2009; 23:51:01 >

• bu nasıl iş böle yaw
    benzin 2,82
    lpg 1,73
    arada fark kalmadı ya neredeyse
    olmaz böle sacmalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.