Şimdi Ara

age of empire 2 net ten nasil oynaniyor???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aoe 2 yi netten oynamak istiyorum ama nasil yapmak lazim hiç bilmiyorum bir tarif eden olsa .. bu arada oyun cd si orjinal.simdiden tesekkurler

• www.msn.come dan zonea gir..orda zaten bi kaç program yükler kendiliğinden..bende conquerors var..onda 1.0c yamasını da yüklemek lazım..düz 2yi bilmiyorum..ondan sonra zonea girip oynıcan sabahlara kadar .)

hergün oynadığım için paylaşmayı borç bilirim

önce age of 2'yi sonra conquerorsu kur. no cd kurarsan yararına olur..

sonra netten 1.0c yamasını indir ve yükle...

sonrawww.zone.com a gir.. orda yukarda sapda cd-rom diye seçenek var onu tıkla...

gelen sayfadan age of empires the conquerors a tıkla..

Login ol..

1 dk civarı dosya indirmesi yapacak bekle burda... sonra gelen sayfayı yenile yap...

orda en aşşada conquerors odaları var. onlardan birinne gir ve oyna...

türkler daha çok huns on the run odasında bulunur...

(olmazsa pm at)

• arkadaslar no cd yamasını ben bulamadım bana link verebilirmisiniz yada mailime atın lutfeeeeen

• bende herşey tamam ama zone daki download başlamıyor
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • mail adresini yaz
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler arkadaslar...Bu arada internet ten oynamak baya keyifliymis pc ile oynamak gibi degil..
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • bende merak ettim ,nasıl oluyor bilen varmı?

:)))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superposition -- 31 Mayıs 2009; 15:51:35 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.