Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: erdinc222
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
darnglove

15 Ekim 2005; 22:53:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostum mecidiyeköyde nereden aldın garantisi fln warmı ?

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com
REFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 ,burak9006 , Merichack , ishtare

midye

15 Ekim 2005; 23:38:30 

garanti var www.onbil.com yeride mecidiyeköyde gold ps karşısında faturalıdır.

Dartagnan

16 Ekim 2005; 10:12:01 

bende 700ytl ye 8 taksitle aldım vatanbilgisayardan. cardfinans'a taksit yapınca indirim yaptılar. 2 hafta falan oldu alalı.

Samsung 226BW + 957MB / Cooler Master Stacker / INTEL CORE2DUO E6750 / Gigabyte DS3-R P35 / OCZ REAPER 2x1GB PC6400 / 500GB SEAGATE 16MB SATAII / ASUS 512MB EN8600GT / FSP 500W / Plantronics DSP 500 / APPLE Keyboard / Logitech G5 / Logitech Z5500
midye

16 Ekim 2005; 18:24:39 

sanada hayırlı olsun dostum ses sistemi almak istiyenlere Z 5500 LOGİTECH başka tanımam,çok şey dinledim z 5500 bir başka

darnglove

16 Ekim 2005; 22:42:03 

millet ya bende alıcam ama pahalı sistem ya yokmu satmayı düşünen kaç aydır bekliorm :-(

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com
REFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 ,burak9006 , Merichack , ishtare

Wolverine

Sisteme Gözat

16 Ekim 2005; 23:06:26 

Zamanında ucuzken biz bas bas bağırdık en iyisidir, alın diye.. Şimdi pahalının en ucuzunu bulduğun an damlamak lazım olaya. Veya 2.el satan birini bekliyceksin ama set daha yeni, en eski kullanıcılarından biriyim bu forumun desem, ben bile satmaya hiç niyetim yoksa gerisini sen düşün. Ama armagaan gibi hem jazz 9940ı hem de z5500ü satan birileri de arada bir çıkıyor..
quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

millet ya bende alıcam ama pahalı sistem ya yokmu satmayı düşünen kaç aydır bekliorm :-(

aRm

16 Ekim 2005; 23:11:35 

darnglove ile msnden konusuoruz msnini bir gün önce alsam ona satcaktım ama kısmet deilmiş . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagaan -- 16 Ekim 2005, 23:12:55 >

darnglove

16 Ekim 2005; 23:18:49 

bekleyecez artk yada dayanamıyacam alacamm ama hala umutluym 2. elden

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

midye

17 Ekim 2005; 21:20:14 

adam pc satar ama z-5500 zor dostum ama hayırlısı ümidini kesme sen bide bukadar talep oldugunu maliye bakanı duymasın vergileri arttırır dimi zaten ötv ye bi çarpıldı neden tekrarı olmasın dimi.

omer11

18 Ekim 2005; 3:54:34 

armagaan arkadaş Z2300 ü Ankarada kocatepe camiinin yakınında hızlı sstemden 360YTL ye 10 taksitte almıştım. Gerçekten çok güçlü bir sistemdi ama ben müzik dinlerken beklediğimi bulamadım. Elimde sony dhc fl7d 5.1 sistem var. sesi ona çok benziyor. Ben bu sistemi elden çıkarıp anfili bir sistem almak istiyorum. Hem filmlerde hem müzikte keyif vermeli. 2.000 YTL ye kadar çıkabilirim.

Marantz,Kenwood,JBL,B&W,Quadral
The Ghost

18 Ekim 2005; 11:09:35 

Selam arkadaşlar, bu konuyu yaklaşık 2 aydır cevap yazmadan takip ediyorum. Bir ses hastası olarak beni çok derinden etkilediniz. Özellikle konunun başlarında bu sisteme sahip olan arkadaşların anlatımları çok hoş.(yok işte baktım woferdan cızırtı geliyomuş sonra yakından dinleyince dolabın kapılarının birbirine çarparak çıkardığı sesmiş falan Bu ifadeye bittim. ) İnsanın hemen bi mağazaya gidip o seti kapası geliyo Sonuç olarak bütün maddi sıkıntılara rağmen bu seti almaya karar verdim. Şu anda deli gibi fiyat araştırması yapıyorum. En uygun olarak 462$ + KDV ile ****ilgisyarda gördüm o da stokta görünmüyor. Bakalım burdan alacaz artık. Dün hızlı sistem mağazasına gittim. Set orda açık durumda duruyo. Bi sesine bakayım dedim. Abi adam sesi kökledi yani ne anlattığınız o iç organ titremesini yaşadım ne de öyle iyi bi ses vardı. Ben çok şaşırdım doğrusu. O anda bu topic baştan aşağı bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Neden tatmin edici bi ses vermemişti??? Adam seti 5.1 destekli onboard bi ses kartına bağlamıştı. 6 ch direct. Benim içimde tabi bir şüphe ve hayal kırıklığı oluştu. Sonra kendi kendime dedimki forumdaki o kadar insan bu seti denemiş ve hepsi memnun kalmış mutlaka ters bişey vardı. Bir de acaba bu z5500 modelinin farklı versiyonları mı var da ben gidip kötü olanını dinledim??? Ne olursa olsun sizlerin deneyimlerinize ve görüşlerinize güvenip bu seti bugünlerde alacam. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ghost -- 18 Ekim 2005, 11:24:46 >

Logitech® Z-5500 Digital

Features: THX® Certified � 5.1 Configuration � Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding � 500 Watts � Digital SoundTouch� Control Center
Dartagnan

18 Ekim 2005; 11:21:19 

The Ghost www.vatanbilgisayar.com'dan aldım seti yakın tarihte. Card Finans'a 8 taksit ile vade farksız ve indirimli olarak alabilirsin sende. En ucuz dedigin **** fiyatındanda ucuza geliyor hesaplay