Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

youtubedaki videolara şimdi baktım güzel videolar var o boots 22 olayında bir iş var gibime geliyor.
    birde wooferin ön tel panelini acaba ön yüzündeki alyan vidalardan sökerek mi çıkarmışlar. başka bir ihtimal yok gibi gözüküyor ama merak ettim şimdi.

ya dostum ben dün tüm cesaretimi toplayıp o alyanları çıkarttım fakat tel perde yerinden bile oynamadı zorlamak istemedim bende seti daha yeni aldım diye. bende merak ediyorum çıkınca nasıl oluyo ama zorlayıp kanırtmak istemedim

bu arada o herifin yaptığı biraz el çabukluğu biraz hile gibi geldi bana kamerayı bi aşağı çekiyo bi elini kapatıyo bişeyler yapıyo ama ne yaptığını bi kendi biliyo hem ikinci bi menü açılsa nolcak ki zaten boost ta uydular duvardan sökülecek gibi oluyo eşyalar raflardan düşüyo ikinci bi menü olsa onuda açabilicekmiyiz belki adam yaptığı bişeyle boost yazısı yerine volume yazmasını sağlıyordur zaten seside açıp göstermemiş biraz feyk bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 14 Şubat 2007; 22:42:24 >

• Siz siz olun sakın setlerinize sırf merakınız yüzünden tornavida vs gibi aletler kullanmayın.Yarın setinize birşey olduğu zaman garantiniz de hiçbir işe yaramaz.Servis, bu set daha önce açılmış der işin içinden sıyrılır para ödemek zorunda kalırsınız, benden söylemesi!Ondan sonra yandım anam diye ciyak ciyak bağırırsınız ama iş işten geçmiş olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stres

Siz siz olun sakın setlerinize sırf merakınız yüzünden tornavida vs gibi aletler kullanmayın.Yarın setinize birşey olduğu zaman garantiniz de hiçbir işe yaramaz.Servis, bu set daha önce açılmış der işin içinden sıyrılır para ödemek zorunda kalırsınız, benden söylemesi!Ondan sonra yandım anam diye ciyak ciyak bağırırsınız ama iş işten geçmiş olur..

+1

• dostum önerin için saol zaten öyle bi niyetim yok sadece çıplak halini merak ettim ve vidaları çıkardım açılmayınca da zorlamadan geri taktım ama adamlar yapmış zaten bunu üretenlerde vidayla takmış demekki istenildiğinde çıkarılabiliyor acaba aranızda deniyen var mı?
  • Ahhh ulan ahhh bide komsular sikayet etmese babam birsey demese yengemler kızmasa babaannemler birsey demese amcam aksamları kapımı calmasa ne güzel olur müzik dinlerken
  • Bak bak bak hala soruyorsun deneyen var mı diye?Eğer vidalar da tornavida izi bile kalsa durum sakattır.Dikkat edin bence. Ne olur ne olmaz!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

dostum önerin için saol zaten öyle bi niyetim yok sadece çıplak halini merak ettim ve vidaları çıkardım açılmayınca da zorlamadan geri taktım ama adamlar yapmış zaten bunu üretenlerde vidayla takmış demekki istenildiğinde çıkarılabiliyor acaba aranızda deniyen var mı?

• dostum benimki sadece merak yapan varsa göriim diye yoksa açıcağımdan falan deil ama o aletin öle ileri geri gidişini görmekte farklı bi duygu olsa gerek
  • Bak burdakiler bile kızıyo sen sesi açınca, niye @fenomenman sesi bu kadar açıyo diyolar, kıssın biraz diyolar..
    quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

Ahhh ulan ahhh bide komsular sikayet etmese babam birsey demese yengemler kızmasa babaannemler birsey demese amcam aksamları kapımı calmasa ne güzel olur müzik dinlerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Bak burdakiler bile kızıyo sen sesi açınca, niye @fenomenman sesi bu kadar açıyo diyolar, kıssın biraz diyolar..
    quote:

Ahhh ulan ahhh bide komsular sikayet etmese babam birsey demese yengemler kızmasa babaannemler birsey demese amcam aksamları kapımı calmasa ne güzel olur müzik dinlerken

• yaa Wolverine şu second skin olayına yoğunlaşalım biraz yaa acayip ilgimi çekti o olay benim özellikle mor renk power ışığı çok güzeldi yaa
  • quote:

dostum önerin için saol zaten öyle bi niyetim yok sadece çıplak halini merak ettim ve vidaları çıkardım açılmayınca da zorlamadan geri taktım ama adamlar yapmış zaten bunu üretenlerde vidayla takmış demekki istenildiğinde çıkarılabiliyor acaba aranızda deniyen var mı?

hocam valla ben söküp takmaya meraklıyım biraz bir süre sonra wooferin çıplak halini görmek için dayanamayacağımı biliyorum biraz daha bekliyecem şimdilik daha bu gün 24 saati doldu alyanları söküp çıplak haliyle bir video çekersem burada hep beraber izleriz.

quote:

Orjinalden alıntı: goldenflame

yaa Wolverine şu second skin olayına yoğunlaşalım biraz yaa acayip ilgimi çekti o olay benim özellikle mor renk power ışığı çok güzeldi yaa

evet hocam o second skin olayını bizde bulursak hoş olcak uygulamalı olarak hepimiz deneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAGENTa_ -- 14 Şubat 2007; 23:16:46 >

• aynı şeyi bende merak ettim ve yapmaya çalıştım fakat iş alyanlarla bitmiyo malesef alanları söktükten sonra çok uğraştım o kapağı çıkarmak için ama malesef bi sonuca ulaşamadım yaa yapıştırmışlar o kapatı yada çok sağlam bi tırnak sistemi yapmışlar sökemedim bi türlü

edit: elemanı videoda input,effect,settings ve mute tuşlarına 6-7 sn basılı tutuyo cihaz kendiliğinden kapanıyo tekrar açtığında second skin devrede oluyo fakat benim cihazda denedim olmadı

quote:

Orjinalden alıntı: mAGENTa_

quote:

hocam valla ben söküp takmaya meraklıyım biraz bir süre sonra wooferin çıplak halini görmek için dayanamayacağımı biliyorum biraz daha bekliyecem şimdilik daha bu gün 24 saati doldu alyanları söküp çıplak haliyle bir video çekersem burada hep beraber izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fight2stop -- 14 Şubat 2007; 23:22:47 >

• quote:

Özellikle de o şarkının giriş kısmındaki bass ve tiz dengesi insanı yerinden hoplatıyor, biliyorum..
    quote:

benny benassi hit my heart diye bi parca var arkadaslar favorilerim arasinda

fenomenman çok güzel söylüosunda böle sisteme sahip olupta laf yememek mümkün olmuyo hele apartmandaysan ..Ben alttaki tanıdık üstteki sağır dahada kimse karışamaz diyodum ama inanırmısın dün ne olduğuna ben 4.katta oturuyorum dünde herzamanki gibi bangır bangır tabi neyse bi telefon gelmiş anneme bebeğim yataktan zıplayıp duruyo bu ses kimden geliyo abla diye ARAYAN BİRİNCİ KATTAN daha ben nediim bu sisteme 3 kat aşağıda milleti korkutuyo, bebekler irkiliyo hoş bişey diil tabi kimse karışamaz desemde bu durum farklı utandım kıstım tabi hemen . Ama şöle müstakil olucaktı ki bi yanda çocuk esirgeme kurumu diğer yanda huzurevi olsa umurumda olmazdı

bu arada bunları bu başlığın altına yazmamın sebebi aslında sana bi şarkı önerecek olmamdı daha dorusu HERKESE eğer üsttekini sevdiysen buna bayılırsın benny benassi de bunu tek geçerim ben. dediğin şarkı bende de var ama bu daha süper ÖZELLİKLE BU SİSTEMDE DENENECEK YEGANE PARÇALARDAN BİRİDİR bence

BENNY BENASSİ - ABLE TO LOVE (320 olmadı en düşük 192kps ) ama 7 dakikalık olanı öbürleri değil ŞİDDETLE TAVSİYE.........

• yaw keske onu uydu sistemine benzer fakat sallantıda ses yapmıyacak birsey yapsalardı. videonun birinde wooferin adam tel koruma üzerinde takılı sonra tek elle söküp çekime başlıyor şaşırdım onu görünce hemen elle yokladım ama tık yok
  • ya millet nedir bu skin olayı ya sizde deniyomusunuz??? yaw bide videoları izledikçe öyle keyifleniyonki sormayın gitsin çünkü o mutlak güç elimin altında
  • Ne yapalım garantisi bitene kadar kapaklı dinleriz bizde ama youtube 'da ki 'z-5500 full excursion video' isimli video yu da izleyince içim bi fena oluyo

ya şimdi dikkatimi çekti de bidaha izleyince orada da alyanları sökmemişler ortadaki teli çıkarmışlar nasıl yapmışlar ya?????? bide o parçanın ne olduğunu bilen varmı aynısını bizde denesek mesela !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecomert -- 14 Şubat 2007; 23:36:03 >
  • Ben Second skin olayını buldum desem inanır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 14 Şubat 2007; 23:30:42 >
  • hemen söle desem

quote:

Ben Second skin olayını buldum desem inanır mısınız?
  • Olmaz hemen söylemem
  • quote:

Olmaz hemen söylemem

abi çatlatacan mı bizi
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.