Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu arkdaslar bu z5500 ne zmn eski fiyatlarına düşecek bi iniyor bi çıkıyor...
    Distribütör firmanın stogunada 28 agu.da girecekmiş inş.fiyatı biraz iner aşağıya...

bu arada z5500 icin X-fi platinum almaya karar verdim 2.el harici konsoluyla 200tl nasıl fiyat ? ? ?
  • bu logitech in iyatı bundan sonra sürekli tırmanıcak gibi çünkü git gide yükseliyor bunun düşe bilmesin için 2 seçenek var ya logitech daha iyisini piyasaya sürücek (zayıf bir ihtimal çünkü başkası buna yakın yapması lazım ki adamlar yenisini yapıp farkını ortaya koysun) ya da başka bir marka buna yakın bir 5+1 yapıcak başka türlü asla inmez...
  • hknsmrc ;

Dolara bağlı olarak fiyatta değişiklikler olabilir fakat iktisatta da arz-talep eğrisi diye bir durum var.:)
    Piyasa Z5500'e doyduğu zaman ürün satışı azalacak,bu durumda da firma fiyatları aşağıya çekecek.
    Tabi piyasa ne zaman doyar bilinmez ama bu şartlar altında da Teknosa'da 999TL verip seti almak akıllı işi gibi gelmiyor.
    Umalım da fiyatlar şöyle 3 aylık bursların verildiği bir dönemde düşsün.:)
  • azr-talep anlıyorumda stokları bilmem farkındamısın az az açıyorlar doyması çok uzun zaman alıcaksır kaldıki bende gold bilgisayardan aldım 945'e çünkü başka bir yerde kapalı kutusunu bulamadım...

ya arkadaşlar bana şu şarkıda tesisat farkını gösteriyor diye biliceğiniz bir karşı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknsmrc

azr-talep anlıyorumda stokları bilmem farkındamısın az az açıyorlar doyması çok uzun zaman alıcaksır kaldıki bende ****dan aldım 945'e çünkü başka bir yerde kapalı kutusunu bulamadım...

ya arkadaşlar bana şu şarkıda tesisat farkını gösteriyor diye biliceğiniz bir karşı varmı?

Aslında yenı modelinin çıkmaması için çok bi sebep kalmadı. çunku farklı ses formatları ortaya çıktı ve maalesef z-5500 ın desteklediği sadece DTS Digital formatı var max. konumda. ama DOLBY DİGİTAL PLUS, DOLBY TRUE HD , TS HD MASTER AUDIO, DTS HD HİGH RESULATION AUDIO gibi yeni ses formatlarına maalesef yetersız kalıyor. kaldı kı artık BLURAY filmler de git gide DVD filmlerin tahtını alıyor gibi. dolayısyla da bu ses sistemi güncelliğini her geçen gün kendi aleyhinde yitiriyor. Ancak logitech firması halen bir yenilik içerisinde değil bu büyük setlere karşı. daha çok orta segment yeni ürünlere önem vermiş durumda. Örneğin SONY bu saydığım ve dahası olan bu ses formatlarını destekleyen bir sürü ev sinema sistemi piyasaya sundu ve fiyatları da son derece makul durumda . üstelik ev sinema sistemi olduğu için de yanında DVD player birlikte geliyor. Logitech bu duruma duyarsız kalmakla yetınıyor şu an ama sanırım Z-5500 halen Dünya pazarında çok satıyor olmalı .

Bu arada @hknsmrc arkadaşım bu seti en güzel Jack Humer ( efsanevi Subwoofer) testi için kullanılan ve DJ Billy tarafından yapılan Beats For My Van isimli şarkıda deneyebiirsin. Deneme yapmadan önce bass sesini kısman ve daha sonradan açman senın deneme yapman için daha sağlıklı olacaktır.

Saygılar sunar iyi akşamlar dilerimmm umarım yararlı olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayayhan -- 14 Ağustos 2009; 21:46:19 >

• Bende homatech dvd ve z5500 var.Ben dvd den DTS müzik dinlemek istiyorum.Forumda bir arkadaşın uploud ettiği bir albümü indirdim.Nerodanda müzik/ses cd si yap dedim.Ama dvd playerden dinleme yapamadım.Ben nerde yanlış yaptım.Nasıl olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lujin

Bende homatech dvd ve z5500 var.Ben dvd den DTS müzik dinlemek istiyorum.Forumda bir arkadaşın uploud ettiği bir albümü indirdim.Nerodanda müzik/ses cd si yap dedim.Ama dvd playerden dinleme yapamadım.Ben nerde yanlış yaptım.Nasıl olmalıydı.

söz konusu dvd playerler olunca olay farklılaşıyor. sen markanı yazmışsın ama bir de modelini yazsan DVD playerın daha fazla yardımcı olabiliriz
  • homatec 567 dvdmim markası.Kaydettiğim müziği z5500 çözmesi gerekmezmiydi.Acaba nerodan track olarak müzik/ses cd si değilde başka bir formattan mı atmalıyım.
    quote:

Orijinalden alıntı: altayayhan

quote:

Bende homatech dvd ve z5500 var.Ben dvd den DTS müzik dinlemek istiyorum.Forumda bir arkadaşın uploud ettiği bir albümü indirdim.Nerodanda müzik/ses cd si yap dedim.Ama dvd playerden dinleme yapamadım.Ben nerde yanlış yaptım.Nasıl olmalıydı.

söz konusu dvd playerler olunca olay farklılaşıyor. sen markanı yazmışsın ama bir de modelini yazsan DVD playerın daha fazla yardımcı olabiliriz

• evet boost 22 ye kadar çıkar direct te ama elektrik kaynakğına güvenmeyen denemesin
  • quote:

homatec 567 dvdmim markası.Kaydettiğim müziği z5500 çözmesi gerekmezmiydi.Acaba nerodan track olarak müzik/ses cd si değilde başka bir formattan mı atmalıyım.
    quote:

quote:

sanırım optık kablo ile bağlısın. o zaman indirdiğin album kalıp dosyası tarzında ise hiç dokunmadan direk olarak nero ile açıp yazdırıyorsun. yani kendisi hallediyor nero ama şarkılar parça parçaysa o zaman öncelikle gerçekten DTS olduğunu bilgisayarda görmen lazım. yanı DTS olan şarkıların boyutu genelde buyuktur. örneğin 4 dakikalık i şarkı yaklaşık olarak 80-100 mb civarında olur . bu durumda şarkıları sadece veri olarak yazdırarak bu işi çözebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

evet boost 22 ye kadar çıkar direct te ama elektrik kaynakğına güvenmeyen denemesin

cumur dostum sen setini sanırım garantiden değiştirmiştin değil mı ? yanlış hatırlamıyorsam tabii
    00800 ile başlayan numarayı arayarak m ı yaptın bu işi ve kaç gününü aldı bi yazabilir misin ?
  • Frumcular ortalıklarda pek gözükmüyor. yaz tailine odaklanmış herkes sanırım. zaten ramazana da az kaldı . bu yıl yaz tatili erken bitiyor
  • arkadaşlar benım su boost olayı kafamı takıldı benı bır aydınlatırsanız cok ıyı olucak walla ben eskıden dırek kullanıyodum boost 22 goruyodum gıttım ses kartı ve optık kablo aldım baglantıları yaptım ama boost 22 yı goremedım sızde bunun optık kabloyla bır alakası olabılırmı ? cevabınızı beklıyorum benım gıbı bır kac arkadasa da bole olmus cevap ıcın sımdıden tesekkurler ____________________________________________________
  • logitech z-5500 zaten aynı soruyu bu sayfa içerisinde ben sordum bir kaç sıra üste bakarsan anlaya bilirsin ayrıca için rahatlıcaksa bende söyleyim öğrendiğimi digital bağlantıda 11 yapıyor daha zayıf aldığı siynallerde ise 22 yapa biliyor dah zayıf sinyal dediğim dvd mp3 mp4 çalarlar gibi jak ile bağladığında oluyor...

ben birşeyi merak ediyorum!

bilindiği üzere bu sistem 4 yıldır birincilikle başı çekiyor kimileri tiz çok zayıf diyor ben kullanıyorum bana tizleri çok belirgin ve yeter geliyor özellikle müzikte başarısız diyorlar ama ben müzikte hayette tatmin oluyorum şimdi iki seçenek kalıyor geriye ya benim kulaklarım gerçekten bozuk ayırt edemiyorum ya da bunu söyleyenler dinlerken optik bağlantı kullanmadılar çünkü kristalize bir ses alıyorum ilginçtir...

ve olanıda olmayanıda eleştiri peşinde duyanıda duymayanıda bu kadar düşman edinmesinin bir nedeni varmı bilmediğim?

• quote:

homatec 567 dvdmim markası.Kaydettiğim müziği z5500 çözmesi gerekmezmiydi.Acaba nerodan track olarak müzik/ses cd si değilde başka bir formattan mı atmalıyım.
    quote:

quote:

Bende aynı durumdayım ama sanırım bu hometechten kaynaklanyor. Mesela ben dts dvd de film ya da müzik farketmiyor dts ses alamıyorum. DD olarak veriyor sesi ya da vermiyor. Ama bazen kısa tek dts demo görüntü attığımda dts ses veriyor. Verimli kullanamadım bende hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknsmrc

logitech z-5500 zaten aynı soruyu bu sayfa içerisinde ben sordum bir kaç sıra üste bakarsan anlaya bilirsin ayrıca için rahatlıcaksa bende söyleyim öğrendiğimi digital bağlantıda 11 yapıyor daha zayıf aldığı siynallerde ise 22 yapa biliyor dah zayıf sinyal dediğim dvd mp3 mp4 çalarlar gibi jak ile bağladığında oluyor...

ben birşeyi merak ediyorum!

bilindiği üzere bu sistem 4 yıldır birincilikle başı çekiyor kimileri tiz çok zayıf diyor ben kullanıyorum bana tizleri çok belirgin ve yeter geliyor özellikle müzikte başarısız diyorlar ama ben müzikte hayette tatmin oluyorum şimdi iki seçenek kalıyor geriye ya benim kulaklarım gerçekten bozuk ayırt edemiyorum ya da bunu söyleyenler dinlerken optik bağlantı kullanmadılar çünkü kristalize bir ses alıyorum ilginçtir...

ve olanıda olmayanıda eleştiri peşinde duyanıda duymayanıda bu kadar düşman edinmesinin bir nedeni varmı bilmediğim?

Sevgili hknsmrc ;

Birşeyi eleştirmek çok kolaydır.Ve bizim toplumumuzda bağlandığı birşeyi kolay kolay bırakamaz,farklı düşüncelere açık olamaz.
    Z5500 karşıtlığı da buradan geliyor bence.
    Kimileri çılgınca AltecLansing,kimileri Creative,kimileri ise stereo Hi-Fi sistemeleri fanlığı yapıyor.Bu fanlar bu sistemlere o kadar bağlı ki,Creative'yi Logitech kılığına soksan Logitech çok kötü sen bir de Creative'yi dinle der.
    O yüzden karılık mevzuu bence bunlar,zaten bir önceki Z5500 konusu da böyle saçma şeyler yüzünden kapanmıştı.

Z5500 dinleyip kötü diyenler genelde ya bir AVM'de yada arkadaşlarında dinleyip kötü diyenlerdir.AVM'lerdeki standlarda-tezgahlarda kimse optik ile ses kartı ile uğraşmaz diye düşünüyorum.Ayrıca direk bass'ı ön planda tuttukları için dinleyiciye haliyle tizler zayıf gibi gelir.

Bu konunun da Z5500 karşıtları tarafından sabote edilip kapatılmaması dileğiyle..:)

• Bunun üst modeli ne zaman çıkacak acaba. Ne delikanlı setmiş. Modası geçer diye beklerken fiyatı yükseldi iyi mi Hayatımda alıpta keşke şusu busu şurası böyle olsaymış demediğim pişmanlık yaşamadığım iki üç cihazdan biridir z 5500. Bu gün yansın yenisini alırım. Aklında şüphesi olanlar varsa onlara lafım, "fazla düşünmeye gerek yok".
  • ses konusu görecelidir
    elde somut bir delil olmadığı için ispatlanacak bir şey yoktur
    kimisi beğenmedim der karşı çıkamazsınız
    sen beğeniyorsun sana da kimse karşı çıkamaz
    zorla sevecek/sevdirecek değilsiniz ya
    evde kullandığım setleri yazayım belki bir cevap olur
    z5500, z4, inspire7700, inspire4400, inspire 5500, gigaworks, megaworks, jazz (model hatırlamıyorum)
    bunlar pc için üretilmiş olanlar ve daha hatırlamadığım modeller vardır
    bazıları hala bende.
    birisi z5500 iyi değil diyorsa bir bildiği vardır mutlaka, kendi zevkinize göre yorumlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 17 Ağustos 2009; 13:58:32 >
  • ROMEVONES haklısın

AKREPmt. bende onu yapıyorum kendimi zevkimi söylediğimde sanki küfür etmişim gibi tepkiler alıyorum ondan yazdım
  • Merhaba ... Z5500 sistemim bozuldu sorun ekran led ışıgı yanmıyor center hoparlör cıkısı calışmıyor bana kırıp resim gönder dediler siteyi arastırdım daha önce yapan arkadaslar oldugunu gördüm bunun KIRIGINI satan arkadaş varmı yada Kırık halinin resimlerini satacak arkadas varmı aramızda. Sadece center hoparlör cıkısı ve ekran ışıgı calısmıyor diye koca sistemi kırmaya gönlüm elvermiyor. Bana Akıl yada yardım edecek arkadaslar yokmu Bozuk tamamen ÇALIŞMAYAN yada KIRIK Z5500 VARSA nakit almayı düsünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.