Giriş | |
|
|
|
20 Ağustos 2008; 17:33:18
|
|
|
merhaba bnde vaio fz31z notebook var ve z5500 alacam 3-4 gun sonra buyuk ihtimalle gold dan 580 ytl nse bnun icn acaba ayrıca bir usb ses kartı almak lazm mı yoksa fz31z idare edermi notebook ya tereddut ettım soriim dedim ve eger lazımsa ne onerirsiniz???
|
|
|
20 Ağustos 2008; 17:46:00
|
|
|
Merhaba dostlar; Ben uzun süperdir yüksek kpbs değerli mp3 ler arıyorum ancak bulmadım sizin önerdiginiz bir yer varmı indirebilrceğim?
|
|
|
20 Ağustos 2008; 18:24:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Be®H@N Merhaba arkadaşlar bende geçen gün bu bölümdeki yazıları okuyarak Z5500' üm için bir arkadaşın aldığı ve sorunsuz çalıştırdığı aşağıda linkteki kabloyu aldım. siteden alışveriş yaptım gayet güvenli sipariş verdiğimin ertesi günü ürün elime ulaştı. lakin X-fi ses kartından direkt olarak Z5500'e bağladım fakat görmüyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa cevaplarsa çok memnun olurum.. Olan 40 ytl' ye oldu + kargo parasıda var tabii.. Bizimkide fantazi peşinde koşmak işte neyimize yetmiyorsa çeviriciyle kullandığım Coax bağlantı.. http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=817 Be®H@N ses kartının modelini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız..
|
|
|
20 Ağustos 2008; 18:31:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ghan91 merhaba bnde vaio fz31z notebook var ve z5500 alacam 3-4 gun sonra buyuk ihtimalle gold dan 580 ytl nse bnun icn acaba ayrıca bir usb ses kartı almak lazm mı yoksa fz31z idare edermi notebook ya tereddut ettım soriim dedim ve eger lazımsa ne onerirsiniz???
|
|
|
20 Ağustos 2008; 18:33:55
|
|
|
| | | |