Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: sekerpare9, sahinvatansever, buraktay
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  363 364 [365] 366 367 368 369 370 371 372   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onurhunters

20 Ağustos 2008; 12:16:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar;

Arkadaşlar bir sorum olacak; şu an coax bağlantıyı dvd player a bağladım o şekilde kullanıyorum, şimdi digi+ kuruldu ve buraya optik kabloyla ikinci bir bağlantı kurabilirmiyim? Yani hem dvd ye coax hem digi+ ya optik bağlantı kullanabilirmiyim, herhangi bir sakınca var mıdır?

İkinci olarak herhangi bir optik kablo işimi görür mü yoksa özel olarak tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?

Pio 4280xa
logitech z-5500
philips5980 dvd player
d-smart
digi+
RIMIKIKI

20 Ağustos 2008; 12:22:02 

quote:

Orjinalden alıntı: onurhunters

Selamlar;

Arkadaşlar bir sorum olacak; şu an coax bağlantıyı dvd player a bağladım o şekilde kullanıyorum, şimdi digi+ kuruldu ve buraya optik kabloyla ikinci bir bağlantı kurabilirmiyim? Yani hem dvd ye coax hem digi+ ya optik bağlantı kullanabilirmiyim, herhangi bir sakınca var mıdır?

İkinci olarak herhangi bir optik kablo işimi görür mü yoksa özel olarak tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?

Kullanabilirsin tabikide ne sakıncası olabilirki bu sistemin en büyük artılarından bitaneside o saten.
Herhangi bi optic kablo işini görecektir emin ol bende şu anda hama marka kablo kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım aldığımdan beri.

aliakalin

20 Ağustos 2008; 12:24:45 

onurhunters hiç bi sakıncası yok...ikisinede dediğin gibi bağlayabilirsin..kumanda dan da tek tuşla geçiş yapabilirsin...kabloya gelince, standart toslink optik kablo alman yeterli..kolay gelsin...

eskişehir...
onurhunters

20 Ağustos 2008; 12:53:43 

Çok teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplar için

Pio 4280xa
logitech z-5500
philips5980 dvd player
d-smart
digi+
YmE17

20 Ağustos 2008; 12:55:35 

quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

arkadsaslar bendekı sorun resımde an altta S/PDIF output device: Not Detected yazmasımı acaba

dosya oynatsamda oynatmasamda sp dıf cıkmıyor power dvd de sorun ses kartında o ozellık olmaması olabılrmı eger oyleyse sanırım bu ses kartı emeklı olacak

upppp

aliger

20 Ağustos 2008; 13:20:47 

Orjinalden alıntı: aliakalin

ac3 filter siz ve codecsiz vlc player ile gördüğüm effect'ler

bunları nasıl gördün :D ben dts digital dd digital den başka bir şey görmedim ne ile çıkıyor bu efektler müziklemi filmlemi filmse ac3 mü başka bi şeymi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliger -- 20 Ağustos 2008; 13:20:54 >

INTEL E8400 3.00 @ 4050 Mhz | Msi P35 Platinum | Palit 9600 GT @ 750 1000 1825 | Ocz 2x1 GB DDR2 800 Vista Upg. @ 900 5-6-6-17 | Titan Amanda Universal Cpu Cooler | Seagate St3250410AS 3.AAF 250x4x2 Raid0 | Samsung 2232GW 22'' Lcd Monitor| Aopen H600B Kasa | Lc-Power 550W PSU V2.0| Logitech G15 | Logitech Z-5500 Digital...♫♫
anildalga

20 Ağustos 2008; 13:21:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

sana kargo yapayım bu cevırıcıden bn almıstım ama coax bagladım onun ıcın bos duracagına sana kargolayım msn anildalga@hot

anıldalga selam.. Bende notebookta kullanmak için bir süredir bu çeviriciden arıyorum fakat bulamıyordum. Diğer arkadaşa yollamadıysan ya da istemiyorsa bana kargo yapabilir misin ? Ücreti ne ise sana havale ile yollayabilirim

evet arkadas ıstemıyor optık cıkısı yok ses kartının gonderebılırm ayrıca 3 kurusubn hesabını mı yapıcaksın havaleyle gonderırım duymamıs olım msn ............... ne zaman ıstersen kargolayabılırm ama param yok suan karsıdan odemelı yapabılrım ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anildalga -- 26 Ağustos 2008; 11:40:04 >

LoGiTeCh Z-5500 - CReaTiVe Sb AuDiGy VaLue 7.1 - 0RiTe £MP 3o0o - SoNy CyßeR ShoT 6.0 - 0RiTe aL 702 HoMe TeaTheR SysTeM - PH!L!PS v330 MüZik SeTi - SoNy DVP-NS38 DVD pLayeR - N0K!A 6300 - LoGiTeCh G15
Sympatique

20 Ağustos 2008; 14:12:09 

quote:

Orjinalden alıntı: anildalga
evet arkadas ıstemıyor optık cıkısı yok ses kartının gonderebılırm ayrıca 3 kurusubn hesabını mı yapıcaksın havaleyle gonderırım duymamıs olım msn ............. ne zaman ıstersen kargolayabılırm ama param yok suan karsıdan odemelı yapabılrım ancak

Valla çok sevinirim çok makbule geçer.. Dua ederim artık sana Msn'e ekliyorum şimdi.. Sen mailini buradan sil bu tür ortamlarda mail adresi yazılınca bir anda spam mailler gelmeye başlıyor :)

Abi gök gürledi galiba...

Yok canım .::Z5500::. pörtlemiştir..
FeCkhO
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 9 günü kaldı.

20 Ağustos 2008; 15:45:10 

bassları cok iyi mid ve tiz çok zayıf arkadasımda war ses kartı olmadan hiçbişeye yaramaz ve 505 watt rms oldugu ıcın sistemde en aşşaya 1000 watt psu olması şart..bu sistemi 30-35 m2 bi ortamda kullanmak gerekiyor lakin sesi çok boğuyor..
Be®H@N

20 Ağustos 2008; 15:54:32 

Merhaba arkadaşlar bende geçen gün bu bölümdeki yazıları okuyarak Z5500' üm için bir arkadaşın aldığı ve sorunsuz çalıştırdığı aşağıda linkteki kabloyu aldım. siteden alışveriş yaptım gayet güvenli sipariş verdiğimin ertesi günü ürün elime ulaştı. lakin X-fi ses kartından direkt olarak Z5500'e bağladım fakat görmüyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa cevaplarsa çok memnun olurum.. Olan 40 ytl' ye oldu + kargo parasıda var tabii.. Bizimkide fantazi peşinde koşmak işte neyimize yetmiyorsa çeviriciyle kullandığım Coax bağlantı..

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=817
EmreFB1907

20 Ağustos 2008; 17:02:37 

arkadaşlar sesi sonlara doğru getirip 10-15 dakika müzik dinledim center yerinde durmadı düştü şimdi centerdan psss psss sesler geliyor şarkı dinlerken bozuldumu center yok biraz dinlense düzelirmi ya

101 YIL

PSN:emere

Sony VAIO FW21-Z
ghan91

20 Ağustos 2008; 17:33:18 

merhaba bnde vaio fz31z notebook var ve z5500 alacam 3-4 gun sonra buyuk ihtimalle gold dan 580 ytl nse bnun icn acaba ayrıca bir usb ses kartı almak lazm mı yoksa fz31z idare edermi notebook ya tereddut ettım soriim dedim ve eger lazımsa ne onerirsiniz???

Welcome to my life... ___Dün merdivenlerde orda olmayan biriyle karsilastim Bugünde orda degildi Keske hiç orda olmasaydi...
burak03

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2008; 17:46:00 

Merhaba dostlar;

Ben uzun süperdir yüksek kpbs değerli mp3 ler arıyorum ancak bulmadım sizin önerdiginiz bir yer varmı indirebilrceğim?

BU İMZADAN ÇOK ÇEKTİM YOK İMZA MİMZA
aliakalin

20 Ağustos 2008; 18:24:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Be®H@N

Merhaba arkadaşlar bende geçen gün bu bölümdeki yazıları okuyarak Z5500' üm için bir arkadaşın aldığı ve sorunsuz çalıştırdığı aşağıda linkteki kabloyu aldım. siteden alışveriş yaptım gayet güvenli sipariş verdiğimin ertesi günü ürün elime ulaştı. lakin X-fi ses kartından direkt olarak Z5500'e bağladım fakat görmüyor. Ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa cevaplarsa çok memnun olurum.. Olan 40 ytl' ye oldu + kargo parasıda var tabii.. Bizimkide fantazi peşinde koşmak işte neyimize yetmiyorsa çeviriciyle kullandığım Coax bağlantı..

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=817

Be®H@N ses kartının modelini tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırız..

eskişehir...
ghan91

20 Ağustos 2008; 18:31:23 

quote:

Orjinalden alıntı: ghan91

merhaba bnde vaio fz31z notebook var ve z5500 alacam 3-4 gun sonra buyuk ihtimalle gold dan 580 ytl nse bnun icn acaba ayrıca bir usb ses kartı almak lazm mı yoksa fz31z idare edermi notebook ya tereddut ettım soriim dedim ve eger lazımsa ne onerirsiniz???

Welcome to my life... ___Dün merdivenlerde orda olmayan biriyle karsilastim Bugünde orda degildi Keske hiç orda olmasaydi...
aliakalin

20 Ağustos 2008; 18:33:55