neye dayanarak söylüyorsun, ezbere mi konuşuyorsun nasıl anlıycaz. stereo sistemler için de uygun mudur bu sesi makyajlama işini iyi becerebilen kartlar
Yalan makinasına bağla istersen.
Ben tavsiyemi yaptım ister katılır ister katılmazsın.
Ben deneyerek çeşitli kartlar kullandım..Sende öyle yap istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 23 Temmuz 2008; 22:09:48 >
bencede başka kart arayıp fanteziye gerek yok maudio cart curt bunlar ev kullanıcısı değil professional kullanıcalr müzikle uğraşanlar içindir bu kartlar oyuna filme uygun değildir şuan en ideal kart normal bir ev kullanıcısını x-fidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer_kajmeran -- 23 Temmuz 2008; 22:18:39 >
Türkiye'de M-Audio'ları Satan Siteler Var. Çoğunun Stoklarında Yok Ama Site İle İrtibata Geçip Kartı Temin Edebilirsiniz. Performans Konusuna Gelince, Profesyonel Anlamda Ses Kayıtları, Overdublar Vb.. Müzik İçin Alınabilecek En İyi Kartlardan Biri. Zaten M-Audio'lar Müzik İçin Tasarlanmıştır.
Türkiye'de M-Audio'ları Satan Siteler Var. Çoğunun Stoklarında Yok Ama Site İle İrtibata Geçip Kartı Temin Edebilirsiniz. Performans Konusuna Gelince, Profesyonel Anlamda Ses Kayıtları, Overdublar Vb.. Müzik İçin Alınabilecek En İyi Kartlardan Biri. Zaten M-Audio'lar Müzik İçin Tasarlanmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: coupant
hangi model. türkiyede satılıyo mu bu kartlar
intel core 2 duo E8400@3.00Ghz, gigabyte x-48DQ6, kingston 2 GB 800 Mhz, ati hd 3650 (idareten alındı, CRYSIS için beklemedeyim), samsung 2232 GW, Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa, silverstone olympia 750 watt, 250 gb 16 mb NCQ seagate, avermedia avertv dvb-s pro, creative x-fi platinium fatal1ty championship, jamo i300, lg double layer dvd rw