Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar:
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  343 344 [345] 346 347 348 349 350 351 352   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murti_154

6 Temmuz 2008; 0:05:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sorun Hala Devam etmekte , yardımlarını bekliyorum arkadaşlar
quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

quote:

Yha Bu sisteme Ne oluyo böyle

Az önce canavar gibi çalışıyodu , şimdi ise 1-2 dakikada bi kendliğinden kapanıyo , sigorta falan atmıyo ama pat pat kapanıp duruyo :S,ayrıca boşta iken inanılmaz bi uğultu olmaya başladı anlayamadım gitti :S

!!! BATIKAN !!!

6 Temmuz 2008; 1:05:18 

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

2 den fazlası zararlı diye okumuştum bir yerde ben

2.5 e kadar normaldir bunun üstü sakıncalıdır...ama bulabilirsen tabiki 2 amp lık tak en iyisi budur

ben 10 tane 2, 10 tanede 2.5 luk aldım.tek 2.5 luk taktım takış o takış evvelden defaalarca atan sigorta şimdi atmıyor.tabii korumalı pirizde taktım.şimdilik iyi gidiyor bakalım.

valla bende 5 er tane aldım 2 lik ve 2.5 lik 2 lik taktım 1 haftadır atmıyo korumalı priz kullanman ayrı bir avantaj

İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz
Anakart: Gigabyte P35-DQ6
Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram
Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı
Monitör: Inca 22'' LCD Monitör
Power Supply: Tagan 580 Watt
Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music
Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
!!! BATIKAN !!!

6 Temmuz 2008; 1:08:39 

quote:

quote:

quote:

Az önce canavar gibi çalışıyodu , şimdi ise 1-2 dakikada bi kendliğinden kapanıyo , sigorta falan atmıyo ama pat pat kapanıp duruyo :S,ayrıca boşta iken inanılmaz bi uğultu olmaya başladı anlayamadım gitti :S

valla babacan senin z5500 sapıtıyo bendede ara sıra cızırtı geliyo resetle halloluyo eğer sorun devam ederse sigortayı değiştir olmadımı yolla garantiye

İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz
Anakart: Gigabyte P35-DQ6
Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram
Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı
Monitör: Inca 22'' LCD Monitör
Power Supply: Tagan 580 Watt
Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music
Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
murti_154

6 Temmuz 2008; 8:00:45 

garantiye göndermek hiç işime gelmiyo , bu gün sigortayı değiştirip öyle deneyecez , sistemi arkadaşın evine götürdük , ilk 10 dakika normal çalıştı , dedim bizim evin elektrikleri ile alakalı bi sorun heralde. ama sonradan yine aynısını yapınca ne yapacagımı sasirdim valla
quote:

quote:

quote:

quote:

valla babacan senin z5500 sapıtıyo bendede ara sıra cızırtı geliyo resetle halloluyo eğer sorun devam ederse sigortayı değiştir olmadımı yolla garantiye

smurf1971

6 Temmuz 2008; 10:14:44 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

2 den fazlası zararlı diye okumuştum bir yerde ben

2.5 e kadar normaldir bunun üstü sakıncalıdır...ama bulabilirsen tabiki 2 amp lık tak en iyisi budur

ben 10 tane 2, 10 tanede 2.5 luk aldım.tek 2.5 luk taktım takış o takış evvelden defaalarca atan sigorta şimdi atmıyor.tabii korumalı pirizde taktım.şimdilik iyi gidiyor bakalım.

valla bende 5 er tane aldım 2 lik ve 2.5 lik 2 lik taktım 1 haftadır atmıyo korumalı priz kullanman ayrı bir avantaj

evet ama şunu denemedim.korumalı pirizle 2 lik takmadım.eğer bu atarsa denicem.

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
onno92

6 Temmuz 2008; 11:28:40 

quote:

buna benzer bişey bendede oluyor. ses bazen kesik kesik gelmeye başlıyo ama anlamadım sorun bilgisayardamı hoparlörde mi, çünkü bilgisayar sapıttı son zamanlarda yavaşladı iyice, format istiyo canı.

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
ridvan1903

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 13:26:20 

Arkadaşlar ses kartından sesi kesinlikle %100 yapmayın %85 te kalsın hatta mp3 çakal programda bile yapmayın yani winampta sesi %100 açmayın açarsanız seste patlamlar çatlamalur olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 6 Temmuz 2008; 13:27:38 >

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
groll

6 Temmuz 2008; 15:18:16 

arkadaslar z5500 e elektro gitar bağlayan varmı aranızda.varsa hangi girişi kullandığıızı ve yapılacak ayarları yazarmısınız.optikten bağladım ben ama boost22 de bile ses az çıkıyo nedense ??

dodi--
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

6 Temmuz 2008; 15:38:47 

Bence analog bağla.
duzguner42

6 Temmuz 2008; 17:32:15 

Bugün itibariyle bende aranıza katıldım.Axess 5 ay taksitle 540 ytl vatandan aldım.Sıra ses kartına geldi en kısa zamanda onuda alacam alırken çok teretütlerim vardı creative mi yoksa logitechmi aldıktan sonra gördümki yıllardır (bu arada yaş 30 ) creative kullanan biri olarak söylüyorum bu z5500 başka bir şey almayı düşünenler varsa hiç düşünmesin gitsin alsın.

Veeeeeeeeeee çok yakın zamanda ac3-dts 6 kanal mix yapmaya başlıcam istek olursa istekleride değerlendircem.Bu konu altında sunacağım fakat önce ses kartı gerekli çok yakında hatta dts-ac3 mp3 türkçe mix şarkı üzerine sitem şu an yapılıyor.Çok yakında Z5500 cüler kopacaksınızzzzzzzzz.................

bersis576

6 Temmuz 2008; 17:55:12 

http://www.jp.onkyo.com/press/se200pci-hyojun.jpg bu arala kafayı ses kartlarına taktım kafayı ama bu kart benim sistemem uymuyo uysada alamam zaten ama kart güzel

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 18:32:37 

Bazı zamanlar cihazı açtığımda çok hafif bir şekilde pat pıt sesleri geliyor bir iki saniyelik,çok nadir oluyor ama yeni olmaya başladı bu.Cihazı hep dekoderden açıyorum ve voltaj korumalı prizde kullanıyorum.Sizce buna ne sebep olabilir?

Bir diğer problem de şu;

Ac-3 ayarlarımda Spdif seçili yani aktif, ama nezaman DTS kodekli bir dosya açsam sanki dekoder algılamıyormuş gibi Dolby Pl 2 yazıyor fakat nezaman ac-3 ayarlarına gelip spdif işaretini kaldırsam,yani kapalı duruma getirsem dekoderde DTS yazısını görebiliyorum.Normalde spdif seçiliyken dts çalabilmesi gerekmiyor mu?

Bir terslik var ama nerde

Acil Servis Sakini
bersis576

6 Temmuz 2008; 18:49:49 

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Bazı zamanlar cihazı açtığımda çok hafif bir şekilde pat pıt sesleri geliyor bir iki saniyelik,çok nadir oluyor ama yeni olmaya başladı bu.Cihazı hep dekoderden açıyorum ve voltaj korumalı prizde kullanıyorum.Sizce buna ne sebep olabili