ya bu sub olayı canımı sıktı. çoğu şeyde bas vermek yerine uğultu veriyor. acaba sigortası filan atmış olabilir mi? sigorta yanınca ne oluyor? ses alabiliyo musunuz yine de?
sanırım testinde bir problem yoksa çalınan parça yada görüntülerde bir problem vardır.sigorta atarsa elektrik kesilir ve bırak sesi ışık bile alamassın
hocam evin sigortasından bahsetmiyorum aletin kendi içindeki sigortadan bahsediyorum. yanmış olabilir mi diye? evin sigortası atınca elektiriklerin gideceğini çok şükür biliyoruz.
bende zaten setin ışıklarından bahsetmiştim.
Seti aldıgımdan beri High Definition BluRay rip filmler izliyorum. Bütün kodekleride decodere bırakıyorum, yani diyecegim z5500 hd ses formatlarını yapıldıgı günden beri desteklemekte. Hd ses formatı dedigin zaten DD ve DTS dir bunu da belirteyim.
benim merak ettiğim bir şey var.acaba ses sistemleri bilgisayar yada cep tlf nu gibi hızlı bir şekilde değişiyormu? yani 10 yıl önceki ses sistemimizi çöpemi atmalıyız?(sürücü formatları hariç)yada z 5500 bize kaç yıl gider?
Edit: Hepsiburada varmış o kablodan, iki ucuda optik, ama 3.5mm adaptorle beraber geliyor, bir ucuna o adaptörü takıp x-fi'ye bağlayabilirsiniz... Toslink - Optik kablo
cevabın için çok teşekkür ederim dostum...
arkadaşlar seti kurduk ve az da olsa test ettik. aldığımız ses kartı çok basit dursada gerçekten mükemmel bir ses kartıymış.çok sıradan bir kart olarak gözüksede bass ve tizlerde gerçekten mükkemmel bir ses kartı almak isteyen olursa hiç tereddütte kalmadan alabilir.seti test ettiğimizde aklıma bazı şeyler takıldı kendi açımdan.arkadaşımda müzik sesini duyduğumda gerçekten bu sete yeniden aşık oldum.bass ve müzikteki konuşmalar tek kelime mükemmeldi.ben bir türlü böle bass ve müzikteki konuşmaları temiz berrak ve yumuşak alamıyorum bunun nedeni nedir arkadaşlar bassın durduğu yer tam köşe bir yer ama kapalı bir yer merdiven altında duruyor acaba kapalı bir yer olduğu içinmi bu kadar sert bass alıyorum sırf bu yüzden yarın odamın dekorasyonunu değiştircem acaba bassı açık bir yere köşeye koysam bu sertlik yerini yumuşak bir bassa bırakırmı sizce ne dersiniz??????
İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz Anakart: Gigabyte P35-DQ6 Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı Monitör: Inca 22'' LCD Monitör Power Supply: Tagan 580 Watt Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
lütfen biri bana fikir sunarmı subwooferda hala ses gelmiyor
Hocam subwooferdan ses gelmiyor derken kolonlar falan her şey normalde subwoofer mı eksik? Sigorta falanda demişsinde önceki mesajlarında, eger sigorta atsaydı sete hiç akım gelmezdi. Senin sorunun en basitinden subwoofer decoderden kısılmış olabilir kumandadan kontrol et ne olur ne olmaz. Bunun dışında ses kartı gibi sürücülerin ayarlarından da subwoofer ı kısmış olabilirsin. tahminim subwoofer da sorun yoktur gözden kaçırdıgın bir yer olabilir