Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: baturalpcengiz
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  331 332 [333] 334 335 336 337 338 339 340   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
smurf1971

3 Haziran 2008; 21:37:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orjinalden alıntı: vata

ya bu sub olayı canımı sıktı. çoğu şeyde bas vermek yerine uğultu veriyor. acaba sigortası filan atmış olabilir mi? sigorta yanınca ne oluyor? ses alabiliyo musunuz yine de?

sanırım testinde bir problem yoksa çalınan parça yada görüntülerde bir problem vardır.sigorta atarsa elektrik kesilir ve bırak sesi ışık bile alamassın

hocam evin sigortasından bahsetmiyorum aletin kendi içindeki sigortadan bahsediyorum. yanmış olabilir mi diye? evin sigortası atınca elektiriklerin gideceğini çok şükür biliyoruz.

bende zaten setin ışıklarından bahsetmiştim.

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
smurf1971

3 Haziran 2008; 21:41:29 

bu arada teşekkürler Volkan kardeş.

ne bu yaa??

3 Haziran 2008; 23:29:25 

quote:

Orjinalden alıntı: phantom_coal

logitech yeni bir sistem çıkarsın artık,hd ses formatlarını destekleyen,3 sene oldu yenilemedi artık.

Seti aldıgımdan beri High Definition BluRay rip filmler izliyorum. Bütün kodekleride decodere bırakıyorum, yani diyecegim z5500 hd ses formatlarını yapıldıgı günden beri desteklemekte. Hd ses formatı dedigin zaten DD ve DTS dir bunu da belirteyim.

smurf1971

3 Haziran 2008; 23:51:25 

benim merak ettiğim bir şey var.acaba ses sistemleri bilgisayar yada cep tlf nu gibi hızlı bir şekilde değişiyormu? yani 10 yıl önceki ses sistemimizi çöpemi atmalıyız?(sürücü formatları hariç)yada z 5500 bize kaç yıl gider?

!!! BATIKAN !!!

3 Haziran 2008; 23:57:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Rok

Notebook'a aldığınız kart aşağıdaki gibi ise; resimdeki optical out yazan yerden bağlıcaksınız...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Bağlantı içinde bunun gibi bir kablo bulmanız gerekli (minitos-optical)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Edit: Hepsiburada varmış o kablodan, iki ucuda optik, ama 3.5mm adaptorle beraber geliyor, bir ucuna o adaptörü takıp x-fi'ye bağlayabilirsiniz... Toslink - Optik kablo

cevabın için çok teşekkür ederim dostum...

arkadaşlar seti kurduk ve az da olsa test ettik. aldığımız ses kartı çok basit dursada gerçekten mükemmel bir ses kartıymış.çok sıradan bir kart olarak gözüksede bass ve tizlerde gerçekten mükkemmel bir ses kartı almak isteyen olursa hiç tereddütte kalmadan alabilir.seti test ettiğimizde aklıma bazı şeyler takıldı kendi açımdan.arkadaşımda müzik sesini duyduğumda gerçekten bu sete yeniden aşık oldum.bass ve müzikteki konuşmalar tek kelime mükemmeldi.ben bir türlü böle bass ve müzikteki konuşmaları temiz berrak ve yumuşak alamıyorum bunun nedeni nedir arkadaşlar bassın durduğu yer tam köşe bir yer ama kapalı bir yer merdiven altında duruyor acaba kapalı bir yer olduğu içinmi bu kadar sert bass alıyorum sırf bu yüzden yarın odamın dekorasyonunu değiştircem acaba bassı açık bir yere köşeye koysam bu sertlik yerini yumuşak bir bassa bırakırmı sizce ne dersiniz??????

İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz
Anakart: Gigabyte P35-DQ6
Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram
Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı
Monitör: Inca 22'' LCD Monitör
Power Supply: Tagan 580 Watt
Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music
Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
stres

4 Haziran 2008; 0:51:39 

@!!!BATIKAN!!! kardeşim son cümlen aynen dediğin gibi olur.Subwooferi açık bir yere ve köşeye koyarsan dadından yenmez Yani yumuş yumuş olur.

LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO***PENTAX K200D D-SLR 10.2 MP
deep_darkness

4 Haziran 2008; 0:58:46 

lütfen biri bana fikir sunarmı
subwooferda hala ses gelmiyor

pashakli
!!! BATIKAN !!!

4 Haziran 2008; 1:24:36 

quote:

Orjinalden alıntı: stres

@!!!BATIKAN!!! kardeşim son cümlen aynen dediğin gibi olur.Subwooferi açık bir yere ve köşeye koyarsan dadından yenmez Yani yumuş yumuş olur.

[

İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz
Anakart: Gigabyte P35-DQ6
Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram
Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı
Monitör: Inca 22'' LCD Monitör
Power Supply: Tagan 580 Watt
Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music
Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
ne bu yaa??

4 Haziran 2008; 1:32:06 

quote:

Orjinalden alıntı: deep_darkness

lütfen biri bana fikir sunarmı
subwooferda hala ses gelmiyor

Hocam subwooferdan ses gelmiyor derken kolonlar falan her şey normalde subwoofer mı eksik? Sigorta falanda demişsinde önceki mesajlarında, eger sigorta atsaydı sete hiç akım gelmezdi. Senin sorunun en basitinden subwoofer decoderden kısılmış olabilir kumandadan kontrol et ne olur ne olmaz. Bunun dışında ses kartı gibi sürücülerin ayarlarından da subwoofer ı kısmış olabilirsin. tahminim subwoofer da sorun yoktur gözden kaçırdıgın bir yer olabilir

zopheal

4 Haziran 2008; 8:57:24 

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

@zopheal tahtaların kalınlığı yaklaşık 1.5 cm...

Teşekkürler alpxtreme...

AMD Athlon 64 3000+@2450@stock / Epox EP-8NPA7I / BigBoy 2X1GB / Sapphire HD X2900GT 256MB GDDR3 / WD 320gb+Samsung 120gb+80 GB Seagate External Case / LG GSA-20XDVDRW_SİYAH X2 / TAGAN SP_600A2C 600W / 19" Sony HS95P / Creative Inspire 4.1 4400 / Logitech Z-5500 / Airties Wireless / Abidikgubidik USB bağlantıları :)
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Haziran 2008; 9:11:54 

Heyt bee sayfanın numarası bile şekil 333

Acil Servis Sakini
alpxtreme

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 9:16:29 

@ zopheal yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Başka sorunların olursa çekinmeden söyle dostum...

Amato

4 Haziran 2008; 11:35:12