Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: alirbsh, fatih_celik, aliakalin
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  327 328 [329] 330 331 332 333 334 335 336   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onno92

28 Mayıs 2008; 6:36:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

google'dan resimlerini araştırdım bşraz boyut farkı da göremedim sadece girişlerin şekilleri farklı ki bence kırmızı siyah kablolu daha iyi bir seçim çünkü kabloları uzatmak kolay oluyor

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
Wolverine

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 8:47:58 

quote:

Orjinalden alıntı: saydam330

arkadaslar bu "night mode" nedir?

Night mode özelliği logitech in dijital z serilerinde olan çok faydalı bir özelliktir.
Dijital modda dvd izlerken dolby digital ses kodlu bir filmde night mode özelliğini devreye sokarsanız decoder lcd ekranda dolby digital yazısının hemen sağına minik bir simge gelir. Böylece de setin ana sesini ve özellikle de bass sesini rahatsız edici boyutlardan çıkarmış oluruz. Bu 1. kademe özelliğidir. Night mode normal kademesidir. Aynı tuşa tekrar bastığımızda night mode max. devreye girer ve böylece de ana ses ile bass sesleri bir kademe daha kısılır.
Bu özellik sayesinde apartman dairesi gibi yerlerde oturan z5500 kullanıcılarının gece dvd keyfini sürdüklerinde kimse rahatsız edilmemiş olur.

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Mayıs 2008; 10:04:00 

Night Mode olayını hiç kullanmamıştım,bu gece yapalım bir deneme

Keşkelerle Başlar, Neyselerle Biter Hayat
aykutx
Uzaklaştırılmış
31 gün cezanın 14 günü kaldı.

28 Mayıs 2008; 12:59:46 

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

''Night mode'' ile seste biraz donuklşma meydana geliyor.Yani seste ayrıntılar kayboluyor.
Bu modu kullanmak yerine gece ses kısma yolunu tercih ederseniz daha iyi olacaktır.
Bunu her iki yolu da deneyerek görebilirsiniz.
sedatss

28 Mayıs 2008; 13:32:41 

quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

1 Şubat 2006; 23:42:56

Bir z5500 hikayesi...bugün tamirciye verdiğim megaworksümü sormaya gittiğimde uyuz tamirci her zamanki gibi bahaneler uydurarak seti yine yapamadığını bana söyledi..o hışımla dükkandan çıktım bir internet kafeye daldım.. z5500 ile ilgili yazıları yine hiç bıkmadan,usanmadan okudum...ben seviyordum bu seti..bir kere görmüştüm onu;ama çok pahalı olduğundan ve onu kıskandığımdan üzerine düşmemiş ve vurdumduymaz bir tavırla ardıma bile bakmadan terk etmiştim onu..ne de olsa benim megaworksüm vardı ve gayet hoş bir tınıya sahipti...ama bugün vatanbilgisayara gittim ve ona uzuncaa baktım...dikkat etmemişim,o subwoofer da neymiş..!!tizleri incelemedim bile...set audigy bir karta baglıydı ve yarıya kadar açtım..inanın bana ses hiçç ama hiç etkileyici değildi...aynı anda vatanda çalışan temiz yüzlü bir arkadaş yanıma geldi ve bu setten daha kaliteli bir set daha var dedi..cevabı biliyordum...GİGAWORKS..ben orada z5500 ün sesini beğenmememe ragmen adama..HAYIR dedim...z5500 gerek f/p oranı olsun gerekse diger özellikleri olsun gigadan daha üstündür.!!ona ayrıca bu forumdaki degerli dostlarımız WOLWERİNE,AFFAN,MAGEUSKo ve diger z5500 kullanıcılarının yaşadıklarını anlattım..başta karşı çıktı giga daha iyidir dedi,inat etti...ve ben o anda kılıncımı çıkardım ve ''digital bile olmayan bir sete neden bu kadar parayı vereyim ki'' cümlesini kurarak ona son darbeyi vurdum...bana inanmış olmalıydı...ona decoder baglayabilirsin gibi bir karşılık bekliyordum ama veremedi...veremezdi de!!çünkü cevaplarım bir tokat gibi yüzüne çarpacaktı...z5500 ümü oradan kaçırır gibi aldım ve tam dışarıya çıkacakken alarm öttü ve eve gitme adına bir 5dk daha kaybettim..neyse barkod sorununu da hallettikten sonra eve geldim z5500 ümü kurdum... bu seti öven bütün dostlarıma teşekkür ediyorum...iyi ki varsınız üstadlar...

KISA KISA GÖZLEMLERİMİ YAZMAK İSTİYORUM..ZATEN HERKES BİLİYOR AMA PAYLAŞMADAN YAPAMAYACAĞIM..
1-en önemlisi set bana inanılmaz estetik geldi..(dış görünüş fobim :) )
2-subwoofer a hayran kaldım...bu kadar güçlü bir wofeer'ı ilk defa dinliyorum...(5.1 sistemlerde)
3-tizler istediğim düzeyde degildi,çünkü ses kartımın(audigy 2 zs)sürücülerini tam manasıyla yüklemedim..eax,eqolayzer ayarlarını yapamadım ve tiz seviyesini yükseltemedim.. ayrıca winamp gibi hiç sevmediğim bir programda performans yine de takdire şayandı..
4-hiçbir ince ayarı yapmadan,uyduları dogru düzgün konumlandırmadan ben bu sete bu kadar hayran kaldıysam varsın gerisini z5500 ü olmayanlar düşünsün..(olanlar biliyor zaten)
5-ses sistemleri konusunda belki çok uzmanlığım yok ama inspire 5700 ve megaworks gibi iyi sistemleri kullanıp bu sete geçtiğimde işte budur abi demem bu setin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor!!
SENİ SEVİYORUM Z-5500 İYİKİ VARSIN!!

Merhaba arkadaşlar,

Bugün z5550 cüler formunun 22. sayfasına baktığımda seti aldığım ilk günkü atmış olduğum postu gördüm ve sizlerle tekrar paylaşmak istedim..Neredeyse 2.5 yıl olmuş ve ben bu seti hala seviyorum ve hergün yeni bişeylerini keşfediyorum..

Bütün herkese selamlar..

BİTİRDİĞİM OYUNLAR:
1-Baldursgate-2-Halflife2-3-BaldursGate2-4-Fear-5-Icewınddale-6-Quake4-7-Diablo-8-Hitman3-9-Diablo2-10-Doom3-11-Nox-12-Godfather-13-DungeonSiege2-
14-Riddick-15-X-men:Apocalypse-16-POP:sandsoftime-17-Bardstale-18-Fm2005-19-Titanquest-20-Callofduty2-21-Untoldlegends(psp)-22-HL2:EPİSODEONE-
23-DungeonSiege:ta(psp)-24-Splintercell:chaosTheory-25-Condemned:CriminalOrigins-26-Godofwar2(ps2)-27-Gearsofwar(360)-28-Bioshock(360)-
29-Stranglehold(360)-30-Overlord-31-CallofDuty4(360)-32-Fear:PerseusMandate-33-The Witcher-34-Crysis-35-Kane&lynch:dm-36-Timeshift-37-JadeEmpire-38-DarkMessiah:mm-39-MassEffect-
40-TitanQuest:İmmortalThrone
bersis576

28 Mayıs 2008; 15:17:06 

arkadaşlar az önce çok garip bişey yaşadım pc den müzik dinlerken birden ses güzelleşti ayrıca müziğide değiştirmemiştim kendiliğinden oldu ses eskiden boğuk gibi çıkardı şimdi ise o kadar güzel çıkıyoki anlatamam acaba pcdemi bişe var dedim dvd den denedim dvdden gelen seste değişmişti bu neden olabilir acaba setin hiç bi ayarıyla oynamadım kendiliğinden böyle oldu ve hala aynı ses süper bass dahada arttı seste bozulma 0 ses sondayken bile bozulma yok inanamadım acaba neden böyle oldu set daha yenimi açılıyo yoksa önceki siztemimdede öyle olmuştu ses sonradan artmaya ve düzelmeye başlamıştı bunu yaşayan varmı acaba benden başka

bersis576

28 Mayıs 2008; 15:34:25 

quote:

Orjinalden alıntı: bersis576

arkadaşlar az önce çok garip bişey yaşadım pc den müzik dinlerken birden ses güzelleşti ayrıca müziğide değiştirmemiştim kendiliğinden oldu ses eskiden boğuk gibi çıkardı şimdi ise o kadar güzel çıkıyoki anlatamam acaba pcdemi bişe var dedim dvd den denedim dvdden gelen seste değişmişti bu neden olabilir acaba setin hiç bi ayarıyla oynamadım kendiliğinden böyle oldu ve hala aynı ses süper bass dahada arttı seste bozulma 0 ses sondayken bile bozulma yok inanamadım acaba neden böyle oldu set daha yenimi açılıyo yoksa önceki siztemimdede öyle olmuştu ses sonradan artmaya ve düzelmeye başlamıştı bunu yaşayan varmı acaba benden başka

ya hep bunlar benim mi başıma gelecek anlamadım acaba diyorum sette bi arıza felanmı var ses durup dururken çoğaldı ve daha iyi bi hal aldı ben iyice şüphe içinde kaldım beni setten soğutuyo böyle şeyler garantiye göndersemmi diye düşünüyorum arkadaşlar lütfen cvp yazınya çok canımı sıktı

ne bu yaa??

28 Mayıs 2008; 16:13:13 

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

''Night mode'' ile seste biraz donuklşma meydana geliyor.Yani seste ayrıntılar kayboluyor.
Bu modu kullanmak yerine gece ses kısma yolunu tercih ederseniz daha iyi olacaktır.
Bunu her iki yolu da deneyerek görebilirsiniz.

Night mode un yaptıgı işi tam kavrayamamışsınız sanırım. Gece ses kısmayla sonuca gidemezsiniz konuşma sesleri gayet normalken ani patlama sesleri izleyici etkilemek için normalin üstündedir. Yani night mode u açtıgınızda bu sesler arasındaki fark azaltılır seslerin birbirine oranı yakın tutulur.

Sonuç olarak sesi kıstıgınızda ya konuşmaları az duyarsınız ya da patlamaları çok(konuşmalara göre). Ses kısmak çözüm olsa mühendisler bu gibi geliştirmelere gitmezdi. İyi günler.

41kocaeli41

28 Mayıs 2008; 16:20:16 

Mrb arkadaşlar haporlorleri resimdeki gibi düzenledim uygunmu sizce_?

http://img206.imageshack.us/my.php?image=27052008003ot3.jpg

6630 + CX 300 + Z 5500+...
necapogas

28 Mayıs 2008; 16:24:14 

duvarlara dagıtma ımkanın varsa cevresel sesı daha ıyı alırsın

Sagopa Kajmer FAN Club

Sago KAF KEF !!!

Asus F3F Notebook Creative Audigy2NX Logitech Z5500 5.1 Digital Profigold 561 Optical Kablo Nokia N95
41kocaeli41

28 Mayıs 2008; 16:26:19 

bunlaraı duvara asmak için çivi çakmak zorundamıyız duvarlara?yapıştırıcı gibi bişey bulabilirmiyiz? bide bu kabloları nasıl uzatabiliriz bakır kablo dediğiniz kablo ses veriminde azalmaya sebep olurmu orjin 5500 kablosuna göre?

6630 + CX 300 + Z 5500+...
necapogas

28 Mayıs 2008; 16:30:44