Arkadaşlar bende dün toshiba sd 270 model bir normal dvd aldım sadece film izlemek amaçlı sanırım sadece analog çıkışları var ses sistemidine almayı düşünüyorum logitek z 5500 ü dün metroport ta gördüm çok hoşuma gitti ordaki tanıtıcı elamana sordum dvd ye bağladığımda 5.1 ses alabilirmiyim diye sanırım oda pek anlamıyordu alırsınız dedi siz kullanıcılara sormak istiyorum z 5500 alsam dediiğim dvd de güzel bir ses alabilirmiyim yoksa dvd entegre bir 5.1 ses sistemimi tavsiye edersiniz cevaplarınız için şimdiden tşlker
İmzama bak anlarsın.5.1 ses almasam 2 adet dvd playere bağlar mıyım?Z-5500'ü sırf film için aldım ve bu set filmlerde insanı mest ediyor buna emin ol.
LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO
5.1 destekleyen filimlerde 5.1 ses alırsın.Aldığınız dvd de coax çıkışı var oradan bağlantı yapacaksınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Zileli1
Arkadaşlar bende dün toshiba sd 270 model bir normal dvd aldım sadece film izlemek amaçlı sanırım sadece analog çıkışları var ses sistemidine almayı düşünüyorum logitek z 5500 ü dün metroport ta gördüm çok hoşuma gitti ordaki tanıtıcı elamana sordum dvd ye bağladığımda 5.1 ses alabilirmiyim diye sanırım oda pek anlamıyordu alırsınız dedi siz kullanıcılara sormak istiyorum z 5500 alsam dediiğim dvd de güzel bir ses alabilirmiyim yoksa dvd entegre bir 5.1 ses sistemimi tavsiye edersiniz cevaplarınız için şimdiden tşlker
1- Sisteme aynı anda kaç cihaz bağlayabiliyoruz acaba? (Optik, coax ve analog olarak 3 mü) ? 2- Hoporlörler için uygun ayak, modifiye gerektirmeyen nerden bulabilirim ? Arçelik vestel vs. 3- divx player a optik, televizyona şu renkli kablolar ile bağlamayı düşünüyorum. Peki laptopa veya desktopa nasıl bir bağlantı yapılabilir? pc de creative live 4.1, laptopda standart bi on board var 4- Sanırım 10-12 mkarelik bir alana kurabildiğim oturma grubunda kullanılmak üzere aldım. ses konusunda sıkıntı olurmu, düşük seste veri alamama gibi?
Benim elimede yeni geçti sistem. 3 haftaya kadar kurmuş olurum. Birkaç sorum olacak cevaplayan çıkarsa sevinirim.
1- Sisteme aynı anda kaç cihaz bağlayabiliyoruz acaba? (Optik, coax ve analog olarak 3 mü) ? 2- Hoporlörler için uygun ayak, modifiye gerektirmeyen nerden bulabilirim ? Arçelik vestel vs. 3- divx player a optik, televizyona şu renkli kablolar ile bağlamayı düşünüyorum. Peki laptopa veya desktopa nasıl bir bağlantı yapılabilir? pc de creative live 4.1, laptopda standart bi on board var 4- Sanırım 10-12 mkarelik bir alana kurabildiğim oturma grubunda kullanılmak üzere aldım. ses konusunda sıkıntı olurmu, düşük seste veri alamama gibi?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
1-Evet aynı anda 3 cihaz bağlanabiliyo 2-Bi önceki sayfada vardı bi ayak sanırım arçelikten alınmaydı isterseniz bi önceki sayfayı bi ziyaret edin 3-divx optik,televizyonda eğer coax çıkış varsa coax yapmanız sizin için rahat olacaktır,laptopla desktopada analog olarak bağlarsınız böylece divx ve televizyonda tak çıkar sorunu olmaz ama desktop ve laptopta değiştirmeniz gerekir tabi bunuda çoklayıcı ile çözebilirsiniz 4-Benim odamda bu kadar biyer ve ben gayet memnunum bu kişiden kişiye değişir sanırım ama ben gayet memnunum