arkadaslar z-5500 ü en fazla kaç metre karelik alan için önerirsiniz. kullanacağım alan dolayısıyla hoparlörler arası 13-15 mt mesafe olması gerekiyor. sizce yeterli olurmu. baslar homojen dağılırmı? film izlerken arka hoparlörlerden gelen sesler diğerleri tarafından bastırılırmı?
Anladığım kadarı ile ortalama 100- 150 metrekare arası bir yerde bu seti kullanacaksın.. Z5500 çok güçlü bir set ve bu alanı hakkıyla dolduracağına inanıyorum.. Arka uydulardan gelen sesin seviyesi ayarlanabildiği için sorun teşkil etmeyecektir... Hatta alanın geniş olması çevresel sesleri daha belirgin almanı bile sağlayabilir.. Böyle bir alanda bu seti kullanma imkanım olsaydı 1.dk bile düşünmezdim.. :) Düşün artık 25 metrekare yerde kullanıyorum sesi ort. %25-30'dan fazla açamıyorum.. 100-150 metrekare'lik bir alanda sanırım süper olurdu..
Alıyım almıyım derken dün gittim ve vatandan aldım. Sesi daha tam açamadım. setupdan bassları filan tam açıp sesi yarıma yaklaştırdığımda camlar titremeye başlıyor. one missed call filmini izliyim dedim korktum izliyemedim. o centerdan gelen hoo sesi korkuttu beni bassı odamın tam ortasına koydum sanırım böyle daha iyi olacak. müzik ve filmlerde inanılmaz kaliteli ses çıkıyor. bide dts müzik dinlesem süper olacak demekki. düşünen arkadaşlar fazla düşünmesin. zaman kaybetmeyin. ben akşam olsada eve gitsem diye sabırsızlıktan ölüyorum
Alıyım almıyım derken dün gittim ve vatandan aldım. Sesi daha tam açamadım. setupdan bassları filan tam açıp sesi yarıma yaklaştırdığımda camlar titremeye başlıyor. one missed call filmini izliyim dedim korktum izliyemedim. o centerdan gelen hoo sesi korkuttu beni bassı odamın tam ortasına koydum sanırım böyle daha iyi olacak. müzik ve filmlerde inanılmaz kaliteli ses çıkıyor. bide dts müzik dinlesem süper olacak demekki. düşünen arkadaşlar fazla düşünmesin. zaman kaybetmeyin. ben akşam olsada eve gitsem diye sabırsızlıktan ölüyorum
Hooooo.....
O filmi biliyorum, dvd si var bende, 2. filmden çok daha güzel, bahsettiğin sahneyi de hatırladım..
Arkadaşlar bi sorum olacak...bu ses sistemini bilgisayara bağlamk istediğimizde ses katında hangi özelliği aramam gerekiyor..yakın zamanda loptop alacağımda sonradan pişman olmak istemiyorum...
geçen hafta aldığım arızalı çıkan 5500 üme kısmetse bu akşam kavuşuyorum...şöleni yaşamak için sabırsızlanıyorum gerçekten...
merhaba z5400 kullanıyorum ve xbox360 a optik olarak bağlı benim sorunum xbox 360 ı kapatığımda hepsinin takılı olduğu fişi çekiyorum ve tekrar taktığım da subwoofer ayarı sıfırlanmış görünüyo center ve surround da bi değişiklik olmuyo acaba istediğim ayarı yapıp save yapma şansımız yokmu
After
Alttaki resimde ön uydu ve Center'ı biraz daha aşşağı , kendime göre kulak hizana çektim..bilmiyorum iyimi yaptım henüz tam anlamıyla deneyemedim...yorumlarınızı bekliyorum...