Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: ???? Sayfa: <<   < önceki  323 324 [325] 326 327 328 329 330 331 332   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
strongscorpion

14 Mayıs 2008; 18:57:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bütün bunlar hep, ucuz Çin işçiliğinin marifetleri.Ben de seti alalı 2 gün oluyo.O da Çin malı.Bende ki sette de işçilik hataları yok değil.Ama Allah'tan sesle ilgili bir problem yok.En azından şimdilik.Şu çekik gözlüler bişeyi de düzgün yapsalar şaşardım zaten.

^^CoNCoN^^

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 19:23:00 

quote:

Orjinalden alıntı: strongscorpion

Bütün bunlar hep, ucuz Çin işçiliğinin marifetleri.Ben de seti alalı 2 gün oluyo.O da Çin malı.Bende ki sette de işçilik hataları yok değil.Ama Allah'tan sesle ilgili bir problem yok.En azından şimdilik.Şu çekik gözlüler bişeyi de düzgün yapsalar şaşardım zaten.

7.9 deprem oldu birde sen vurma vallahi..

(Studio monitör aldım, o bile Made in Chine düşünün hata payı 0 olması gereken bir alet)

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
Hoşgörülülükte deniz gibi ol.

strongscorpion

14 Mayıs 2008; 20:46:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

7.9 deprem oldu birde sen vurma vallahi..

(Studio monitör aldım, o bile Made in Chine düşünün hata payı 0 olması gereken bir alet)

Özür dilerim .Niyetim kimseyi kırmak değil.Sıfır kutusunu açtığım mis gibi fabrika kokan bi alette işçilik kusurlarıyla karşılaşınca moralim bozulmadı değil.Ama dünyanın sonuda değil ne yapalım.Ben sadece senin durumundan muzdarip olanlarında (ben de dahil) var olduğunu belirtmek istedim.

zts

14 Mayıs 2008; 22:37:01 

arkadaslar müzik dinlerken(genelde itunes la dinliyorum) coax baglantıyla dinledigimde bazen seste bozulma veya sanki takılıyormus gibi yapıyor(ses kartı ayarlarında digital output only isaretli) direct te digital isaretli oldugu icin ses gelmiyor. digital output only devreden cıkartıgımda directte dinlerken hic bir sorun cıkartmıyor.. ama digital de(digital output only isaretli olarak) ses daha guzel geldigi icin o sekilde dinlemek istiyorum. bu sorun neden olabilir...

DualCore Intel Pentium D 805, 2.66 / Asus P5VD2-MX / OEM 2 x 512MB 533MHZ DDR2 / Saphire X1600PRO 512MB / SAMSUNG 250gb sata2 /Smart Media 2.5'' 80GB / Lacie 500GB HHD / creative audigy 2 NX /LG dvdrw/ /Samsung 940BW 19'ws. / Logitech Z-5500 -------- Pioneer VSX-D510 / 2x S-H510 / 2x S-F59 / S-CR59 / S-W110S
!!! BATIKAN !!!

15 Mayıs 2008; 0:28:31 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

quote:

Merhaba arkadaşlar!
Ben foruma yeni üye oldum.Biraz acemi olduğumu söylemeliyim.Bu yüzden mesaj yazarken hatalarım olursa kusura bakmayın. Bende logitech z5500 satın aldım ve bugün elime geçti.Birkaç kısa cümleyle izlenimlerimi yazmak istiyorum.Sistem tam bir ses canavarı.Creative Sound Blaster X-Fi Extreme Music ses kartım var ve kartla uyumu mükemmel.Görünüşü o kadar heybetli ki sesi açmak cesaret istiyor.Devasa bir bas portu var.Ama bir sorun var ki, böyle bir ses canavarını benim gibi apartmanda oturanlar nasıl açar bilemiyorum.Böyle bir ses sisteminiz varsa yanında da müstakil bir ev hediye edilmesi lazım:)) Çünkü başka türlü tadını çıkarmak zor.
Aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum.Cahilliğime verin ama subwooferın önündeki metal grill nasıl çıkarılıyor?Hemen cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü subwooferın diyaframının boyutunu ve nasıl ileri geri dans ettiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

hayırlı olsun dostum iyi bir ikiliye sahip olmuşsun seninde dediğin gibi x-fi extreme music ile uyumu mükemmel güle güle kullan bol boostlu günler

Çok teşekkür ederim batıkan."Bol boostlu günler" dileğin için de teşekkürler ama pek fazla o şekilde dinleyebileceğimi düşünmüyorum.Malum, apartman halkı.Hemen zırrrr kapıda biterler.Daha bir kerecik olsun kimsenin kapısına gidipte "rahatsız oluyoruz" diye bir uyarıda bulunmadım(rahatsız olduğum halde).Ama millet hiç lafını çekmiyo maaşallah.Birgün kapıya geldiklerinde ben de patlıycam ama o şanssız kişi kim olur bilemem.

zaten bu seti kullanan arkadaşların çoğu rahat bir şekilde boost yapamıyolar merak etme dostum o kadar sese kimse dayanamıyo ki herkesin dediği gibi bu set için müstakil bir ev şart zaten boostada kimse ihtiyaç duymuyor bu set her dilimde insanı tatmin ediyor

İŞLEMCİ: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz
ANAKART: Gigabyte P35-DQ6
BELLEK: OCZ 2*1 Dual Kit 800 Mhz DDR2 Ram
EKRAN KARTI: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı
MONİTÖR: Inca 22'' LCD Monitör
POWER SUPPLY: Tagan 580 Watt
SES KARTI: Creative X-Fi Xtreme Music
SES SİSTEMİ: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
mehmet328

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 1:02:25 

tam boost delisi olmuşunuz hadi hayırlısı

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Wolverine

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 1:18:47 

Müstakil evdeyken dvd izlediğimde boost 7 ve bass level 7 de odamda izlerdim ama annem salonda duramaz ve karşı apartmanda dedemin yanına giderdi..
Yan komşumuzun evi bizim eve bitişik olmadığı halde bizdeki ses onların evinin içinde hissedilirdi.. şimdiyse 10. dilimi yukarı geçemiyorum apartmanda.. alıştım artık.. ama boost günlerimi özlemiyor değilim..

strongscorpion

15 Mayıs 2008; 1:24:38 

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar!
Ben foruma yeni üye oldum.Biraz acemi olduğumu söylemeliyim.Bu yüzden mesaj yazarken hatalarım olursa kusura bakmayın. Bende logitech z5500 satın aldım ve bugün elime geçti.Birkaç kısa cümleyle izlenimlerimi yazmak istiyorum.Sistem tam bir ses canavarı.Creative Sound Blaster X-Fi Extreme Music ses kartım var ve kartla uyumu mükemmel.Görünüşü o kadar heybetli ki sesi açmak cesaret istiyor.Devasa bir bas portu var.Ama bir sorun var ki, böyle bir ses canavarını benim gibi apartmanda oturanlar nasıl açar bilemiyorum.Böyle bir ses sisteminiz varsa yanında da müstakil bir ev hediye edilmesi lazım:)) Çünkü başka türlü tadını çıkarmak zor.
Aklıma gelmişken birşey sormak istiyorum.Cahilliğime verin ama subwooferın önündeki metal grill nasıl çıkarılıyor?Hemen cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü subwooferın diyaframının boyutunu ve nasıl ileri geri dans ettiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

hayırlı olsun dostum iyi bir ikiliye sahip olmuşsun seninde dediğin gibi x-fi extreme music ile uyumu mükemmel güle güle kullan bol boostlu günler

Çok teşekkür ederim batıkan."Bol boostlu günler" dileğin için de teşekkürler ama pek fazla o şekilde dinleyebileceğimi düşünmüyorum.Malum, apartman halkı.Hemen zırrrr kapıda biterler.Daha bir kerecik olsun kimsenin kapısına gidipte "rahatsız oluyoruz" diye bir uyarıda bulunmadım(rahatsız olduğum halde).Ama millet hiç lafını çekmiyo maaşallah.Birgün kapıya geldiklerinde ben de patlıycam ama o şanssız kişi kim olur bilemem.

zaten bu seti kullanan arkadaşların çoğu rahat bir şekilde boost yapamıyolar merak etme dostum o kadar sese kimse dayanamıyo ki herkesin dediği gibi bu set için müstakil bir ev şart zaten boostada kimse ihtiyaç duymuyor bu set her dilimde insanı tatmin ediyor

Vallahi kulaklarım o kadar sese dayansa bile, sesi boosta getiripte sete zarar vermeyi göze alamam,aynı zamanda kıyamamda.Ben zaten çok çok yüksek sesi değil kulağımı tam olarak dolduran sesi, bass seslerde de yumuşak vuruşları seviyorum.Sert baslardan nefret ederim.Hele de boostta sert vuruşları düşünemiyorum.Dediğin gibi o sese ne kulak dayanır ne kafa ne de mide

strongscorpion

15 Mayıs 2008; 1:33:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Müstakil evdeyken dvd izlediğimde boost 7 ve bass level 7 de odamda izlerdim ama annem salonda duramaz ve karşı apartmanda dedemin yanına giderdi..
Yan komşumuzun evi bizim eve bitişik olmadığı halde bizdeki ses onların evinin içinde hissedilirdi.. şimdiyse 10. dilimi yukarı geçemiyorum apartmanda.. alıştım artık.. ama boost günlerimi özlemiyor değilim..

Haklısın Wolverine.Bizde öğrenciyken birkaç arkadaş müstakil bir evde kalıyorduk ve arkadaşın bir tanesi Telefunken marka 50+50W RMS ses gücüne sahip mini bir müzik seti almıştı.Biz de o zaman ki hevesle bazen sesi sonuna kadar açardık ve senin dediğin gibi oturduğumuz eve bitişik olmayan diğer müstakil evdekiler rahatsız olduklarını söylerlerdi.Kaldı ki sen bunu Z5500 gibi bir canavarla yapmışsın.Rahatsız olmaları çok normal.

zayzay

15 Mayıs 2008; 1:36:48 

5 yıl önce apartman dairesine taşındm o zamanlar z5500 olsaydı keşke ahh ahhhhh
dün arkadaşın evindeydik ufak çaplı hi-fi sistem almış kurduk test ettik evde müstakil ah ne keyifliydi müstakil evin gözünü seveyim yahu

uzman_flair

15 Mayıs 2008; 1:52:02 

bende kendi evinde 8 - 10 dilim aca biliyorum cok canım isterse arkadasa gidiyorum onların bina kendilerinin oldugu icin direk boost 9 ama 10 dk sonra basım agrı ses baya bi fazla

uzman_flair
zayzay

15 Mayıs 2008; 1:53:23 

Şuna bir bakın arkadaşlar http://www.goldmaster.com.tr/urun.php?cID=19&pID=334

mehmet328

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 2:34:57 

z5500 ün feyki olmuş rms 75 vat ama z5500 ün 2 hoparlörü gücünde 5 artı bir

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
murti_154

15 Mayıs 2008; 8:02:07 

quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Şuna bir bakın arkadaşlar http://www.goldmaster.com.tr/urun.php?cID=19&pID=334

Way anam buda ne
Olurda Bu Kadar Saçma olmaz ama :D

stres

15 Mayıs 2008; 8:07:20 

Adamlar creative,philips ve logitech marka setlerin birçoğunu taklit etmişler aşağıya doğru baktıysanız.

LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mayıs 2008; 9:38:14 

Hey Maşallah ya LogiMaster olmuş biraz

hemen 5500ü satıp bundan alıyorum,zaten bosst açamıyordum bu daha iyi olur

The X Files