Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ????

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: senolak, blue mc
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: ???? Sayfa: <<   < önceki  322 323 [324] 325 326 327 328 329 330 331   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bersis576

11 Mayıs 2008; 21:42:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bizim sisteme şöyle linklerdeki kartlardan birisini taksak nasıl olur acaba çok merak ediyorum

http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=10&ProID=284

http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=10&ProID=295

baya profesyonel karlar keşke olsa bi tane

mehmet328

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 22:10:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kurt23

arkadaşlar sistemim 6 ch direct'e çalışmıyor, onu seçince ses yok sadece sterio olarak ses geliyor, ses kartım augdy zs bütün ayarlarını kurcaladım ama bir türlü yapamadım, son güncellemeleri yaptım ama bir türlü olmadı yardımcı olursanız sevinirim

bende Z - 5500 ü audiogy 2 zs platinyum pro ile kullanıyorum optic olark sorunsuz xp de 1 de optic ten dene.

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
aykutx

11 Mayıs 2008; 22:13:48 

quote:

Orjinalden alıntı: bersis576

bizim sisteme şöyle linklerdeki kartlardan birisini taksak nasıl olur acaba çok merak ediyorum

http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=10&ProID=284

http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=1&ManID=10&ProID=295

baya profesyonel karlar keşke olsa bi tane

İlk linkteki kartı bende çok merak ettim, aldım ve kısa bir süre kullandım.
Müzik konusunda şu anda kullandığım x-fi elite pro dan çok daha başarılı.
Ama aynı başarıyı oyunlarda gösteremiyor.
Creative ses kartlarındaki eax özelliği oyunlarda mükemmel etki yaratıyor.
Şu anda creative ses kartları bazı yazılım eksiklerine rağmen (özellikle vista için)pc için piyasadaki en iyisidir.
Büyük bir firma olan asus dan da çok umutluydum.Ama hayal kırıklığı yaşattı.Creative ye bir rakip çıkması çok iyi olacaktır.Hem fiyatlar inecek hem de creative yi yazılım konusunda ateşleyecektir.
Bu arada çok yakında pcı-ex ses kartlarının da çıkacağını düşünüyorum.

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
aykutx

11 Mayıs 2008; 22:16:45 

quote:

Orjinalden alıntı: sekerpare9

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Aykutx

Teşekkürler.Çok misafirperversiniz.Sağolun varolun.

İçimdeki İnsan Sevgisi Olmasa Diyor Hani Bir Tipleme Anladın Sen Onu...

Çok film seyrediyorsun herhalde.Herşey filmlerdeki gibi olmaz.

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
kurt23

11 Mayıs 2008; 22:37:27 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

quote:

Orjinalden alıntı: kurt23

arkadaşlar sistemim 6 ch direct'e çalışmıyor, onu seçince ses yok sadece sterio olarak ses geliyor, ses kartım augdy zs bütün ayarlarını kurcaladım ama bir türlü yapamadım, son güncellemeleri yaptım ama bir türlü olmadı yardımcı olursanız sevinirim

bende Z - 5500 ü audiogy 2 zs platinyum pro ile kullanıyorum optic olark sorunsuz xp de 1 de optic ten dene.

malesef optik kablom yok, ayrıca bunu analog bağlantıda yapıyor
groll

11 Mayıs 2008; 23:01:13 

arkadaslar ciddi sorunla boğuşuyorum 1 saattir..lost (720p.hd.mkv) olan diziyi seyrediyim dedim nornalde jetaudio da normal bi şekilde açıyo ve dolby digital olarak oynatıyo.ancak altyazı koyamadığım için bs playerda açtım fakat orda dolby yazısı çıkmıyo.onuda geçtim vlc playerda bu sefer denedim spdif out seçilince dolby yazısı çıkıyo fakat ses bi acayip.tekrarlı geliyo yani bi kelimeyi 3-4 defa söylüyo arka arkaya.neden böyle oldu yaw 2 saattir bi lost izlicem uğraşıp duruyorum

mehmet328

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 23:14:35 

anolg da yapar tabi ama dier leri olmadıysa bi de optik dene demek istemiştim

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
kurt23

11 Mayıs 2008; 23:35:01 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

anolg da yapar tabi ama dier leri olmadıysa bi de optik dene demek istemiştim

yok önceden böle bi sorun yoktu 2 gündür böyle
lazrails

12 Mayıs 2008; 0:32:12 

ben subwooferı son açıyorum kabinde çalışma masasının alt kısmında kapalı alan sayılır ama kasanın arka fanlarından üflediği hava kabinin arkasından geçiyor bu kadar ısınmaması gerek anormal giden bişeyler var gibi geliyo bana bu soruyu z5500 e acemi olduğumdan soruyorum yoksa elektronik mezunuyum bende biliyorum neyin ısınıp neyin ısınmadığını ben takmayıda kafaya koydum düşük devirli bi fan takıcam çünkü düşük volumede fazla subwoofer gidip gelmediğinden hava akışı az oluyor kabin içinde her şarkıda basslı olmayabiliyor yada film mesala

birde bu optik kabloyu nerden bulcaz dostlarım

Elektronikse aç içini :)
sekerpare9

12 Mayıs 2008; 0:35:05 

quote:

quote:

quote:

quote:

Aykutx

Teşekkürler.Çok misafirperversiniz.Sağolun varolun.

İçimdeki İnsan Sevgisi Olmasa Diyor Hani Bir Tipleme Anladın Sen Onu...

Çok film seyrediyorsun herhalde.Herşey filmlerdeki gibi olmaz.

Bazı Şeyleri Bilmek İçin Film Seyretmeye Gerek Yok Hayatın Gerçekleri Bunlar...

Vasıfsız Eleman xtukya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekerpare9 -- 12 Mayıs 2008; 0:37:00 >

*** Z5500 Asus Xonar D2 ***
_VoLKaN_

12 Mayıs 2008; 3:55:46 

arkadaşlar bence cvp veripte topiği kirletmeyelim.320 sayfalık yazının içinde iki satır eleştiri war millet inanırmı ona hiç ya

LOGİTECH Z-5500
uzman_flair

12 Mayıs 2008; 11:27:43 

arkadaslar acil cvp istiyorum 1 saat sonra z5500 almaya gidicem bi arkadasıma en uygun nerden bulabiliriz online olanlar cvp yazsınlar tesekkürler

uzman_flair
Wolverine

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 11:36:58 

quote:

Orjinalden alıntı: lazrails

ben subwooferı son açıyorum kabinde çalışma masasının alt kısmında kapalı alan sayılır ama kasanın arka fanlarından üflediği hava kabinin arkasından geçiyor bu kadar ısınmaması gerek anormal giden bişeyler var gibi geliyo bana bu soruyu z5500 e acemi olduğumdan soruyorum yoksa elektronik mezunuyum bende biliyorum neyin ısınıp neyin ısınmadığını ben takmayıda kafaya koydum düşük devirli bi fan takıcam çünkü düşük volumede fazla subwoofer gidip gelmediğinden hava akışı az oluyor kabin içinde her şarkıda basslı olmayabiliyor yada film mesala

birde bu optik kabloyu nerden bulcaz dostlarım

Şimdi arkadaşım, öncelikle sub woofer bass ses seviyesini sana 7. dilimden yukarı çıkmamanı öneriyorum, tecrübeyle sabit ama yine de sen bilirsin, bak ben 4 yıldır z5500 kullanıyorum.. ilk aldığım z5500ü 2. günde sub bass seviyesini sona dayayıp boost 11de dvd izleyince sub ını geçici servis dışı yaptım.. sonrasında 2. aldığım z5500ü asla o seviyede kullanmadım ve 4. yılında setim daha bir kez arızalanmadı maşallah.. o nedenle sana da 7. dilimi geçme derim..
Kasanın arkasındaki egzos fan eğer dışarıya sıcak hava üflüyorsa zamanla z5500ün ızgarasını ısınacak hale getirebilir, çünkü sürekli dar alanda hava akışı buna sebep verebilir. Fan olayına aslında hiç gerek yok, ızgara işi görür ama senin dediğin gibi el değmeyecek kadar ısınan bir ızgara durumu sürekli oluyorsa bence önce sub ın hava almasını sağla, sonrasında fan olayına girersin..
kolay gelsin..

lazrails

12 Mayıs 2008; 12:27:05 

ben EQ. ayarlarımı pcden yaptığımdan ses sistemindekileri yüksekte tutuyorum

Not : ses sisteminde eq. ayarı yok dienler çıkıcak biliorum o yüzden belirtiyim dedim ses sistemindeki kanalarra ait volume leri yüksek tutuyorum anlamındadaır o cümle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrails -- 12 Mayıs 2008; 12:27:07 >

Elektronikse aç içini :)
easly

12 Mayıs 2008; 12:38:46 

Z5500 almayı düşünüyorum ancak ses kartım yok.EP35-DS3R 1333 FSB DDR2 onboard ses çıkışlı anakart ile nasıl performans alırım?

DeeP__DReaM

12 Mayıs 2008; 12:57:58 

İstanbul içi en uygun nerede vardır bu Z-5500 bilgisi olan var mı?

www.haber7.com
groll

12 Mayıs 2008; 13:14:38 

ya arkadaslar hem dolby digital film izleyip hem altyazı koyabilceğimiz program neler yaw siz nerden izlionuz filmleri dizileri ??

_VoLKaN_