arkadaşım fatalıty'i bilmiyorum fakat bende x-fi xtreme gamer var.bununda içinde vista cd'si çıkıyo fakat vista kullanıcıları hiç memnun deyiller karttan.ama atalıty'nin vista desteği ne durumdadır bilemem.asusun başarılı olduğu söyleniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: porsuk_y
oncelıkle herkese merhabalar mavı kampanyası sayesınde z5500 aılesıne sonunda bende katıldım ıyıkı almısım dıyorum baskada bısey demıyorum foruma bıraz baktım ama okunacak gıbı dııl buradan soruyorum kusura bakmassanız cok sevınırım.... su anda on board ses kartıma optık gırısten bagladım fakat okuduklarımdan etkılendım sanırsam aklıma ses kartı alama fıkrı fena dustu ama cok kararsızım...... ıncelemelerım sonucu asus xonar ve creatıve x-fi extreme fatalıty pro gamer ( http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=341&pid=2760 ) modellerınden bırını almayı dusunuyorum.... vısta kullanıyorum xp yede donmeye hıc nıyetım yok ama ıste okuduklarım cok kafamı karıstırdı.... sız hangı kartı onerıyorsunuz bu kartlardan bırısını kullanan varsa goruslerını alabılırmıyım asus vıstaya destek verıyormus vede vıstada daha performanslı calısıyormus sız ne dıyorsunuz bu konuda? creatıve e 270ytl vermeye degermı bılmıyorum vıstada ozellıklerını kullanamıyormus gıbı seyler okudum ama bazı kullanıcılar vısta destegı yok dıyor bazılar ıcnden vısta cdsı cıkıyo nasıl yok dıyor ben napcamı sasırdım acıkcası cok kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevınırım..... simdiden bu kadar uzun bı soruyu okudugunuz ıcın vede yardım ettıgınız ıcın cok tesekkur edıyorum.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 8 Mayıs 2008; 10:22:30 >
Arkadaşlar kusuruma bakmayın 323 sayfayı okuyamadım belki daha önce konuşulmuştur ancak Z5500 ü almak istiyorum ama ara ara TV ye de takılmasını istiyorum.
Televizyonlarda bildiğim kadarıyla stereo çıkış mevcut.tabi bazılarında..eğer senin Tv'nde de varsa analog bağlantı yapabilirsin...bilgisayarına optik varsa DVD playerinada Coax bağlayabilirsin arkadaşım !!
x-fi gamer ne kadar çok sorunluymuş valla mümkünse gidin x-fi extreme music alın hiç bir sorunu yok tabiki sıfır yok 2. el bulmanız mümkün
neden sorunluymuş yazabilirmisin?? ben 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim.
driver sorunları ayarları ve kalite sorunları dostum oke sen sorun yaşamamış olablirsin ama forumun son 20 sayfasında ben bu sorunları sürekli okumaktayım bilmem anlatabildimmi neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!! BATIKAN !!! -- 8 Mayıs 2008; 21:20:35 >
İşlemci: İntel Core2 Duo E6850 3.0Ghz Anakart: Gigabyte P35-DQ6 Bellek: OCZ 800 Mhz Dual Kit 2*1 DDR2 Ram Ekran Kartı: Sapphire Ati Radeon HD3870 DDR4 Bellekli 256Bit 512MB Ekran Kartı Monitör: Inca 22'' LCD Monitör Power Supply: Tagan 580 Watt Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Music Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Digital Sistem
merhaba arkadaşlar z5500 alıcam fakat laptop(asusf3sr) kullanmaktayım bunun için ses kartı olarak olarak nasıl çözüm bulabilirim.. z5500 gerçekten sesini alabilmek için
merhaba arkadaşlar z5500 alıcam fakat laptop(asusf3sr) kullanmaktayım bunun için ses kartı olarak olarak nasıl çözüm bulabilirim.. z5500 gerçekten sesini alabilmek için
ben audıgy2 nx kullanıorum gayet ıyı bana gore her turlu cıkısıda saglaması gercekten buyuk avantaj
bende de aynı kart ayarları konusunda bana yardımcı olabilirmisin...
quote:
Orjinalden alıntı: zts
arkadaslar bu ayarlar ile ilgili yardımcı olabilecek varmı..... birde windvd9 trial ını indirdim.. bazı divx filmlerde coax da digital yazısı cıktı ve ses gercekten cok guzeldi... bu windvd 9 da divx izlerken altyazıları acamıyormuyuz.. daha once media player classic de divxleri izliyordum.. windvd9 da ses gercekten cok fark ediyor ama altyazı cıkmıyorsa da bi anlamı kalmıyor.. acaba trial olmasından dolayı acılmıyo olabilrmi??
quote:
Orjinalden alıntı: zts
Wolverine bilgiler için tesekkur ederim.. soledigin gibi ses kartında cok fazla fark olmıyacaksa masraf yapmaya gerek yok... coax baglantıyla dvd izerken kullanın demissin.. ben genelde bilg. da divx izlerim (AC3 destekli) onuda genelde media player classic ile izliyorum.. acaba bu divxleri de izlerken coax damı izlemek lazım.. birde coax dısında optik kablo alıpta onu da ses kartına baglayayım mı( coax la arasında ses kalitesi olarak fark olur mu).. simdi denetim masasında device kontrol diye bi yer var oraya geldigimde. ---PCI/USB bolumunde Sampling Rate : 48 Khz. (96 da olabiliyo) Bit depth : 24 bits.(16 da olabiliyo) ---- SPDIF baslıgında : SPDIF Output Sampling Rate : 48Khz. ( 44,1 veya 96 olabiliyo) ---- Decoder bolumunde : Decoder optionsta : Use Installed Decoder (4/5,1 Content Speaker Settings.. ve settings kutuları var) birde SPDIF Passtrough (dolby digital/DTS digital out) ... 2 secenek var use ınstalled decoder isaretledigimde ve ya SPDIF olanı isaretledigimde de ses te bir degisiklk olmadı.( bunu denerken itunes tan coax da stereox2 de müzik dinliyordum..) SPDIF baslıgında : SPDIF Output Sampling Rate : 48Khz degistirdigimde 44,1 veya 96 yaptıgımda ses kesilip tekrar geliyo ama arada fark oluyormu anlayamadım.. Simdi bu ayarlarda hangilerini kullanmalayım...
birde ses kartının speaker settings ayarlarında speaker selectionda 5,1 seciyorum yada alt tarafta Dİgital output only kutusunu isaretliyorm..(digital output isretledigimde speaker 2 speaker oluyor ve degistirilemiyor.. cmss-eax olayında 3d stereo isretli ve altında da CMSS ve Streo Surround secenkleri var.. (Ben genelde CMSS yazan isretliyorum)
birde ben izmir karşıyakadayım bu hoporler icin buralarda ayak bulabilecegim bi yer varmı.. yada internetten alabilecegim guvenilir bir site..( bir de bu ayaklar standartmı hepside uyarmı)
bugun ilk gun daha ogrenecek cos sey var galiba...