Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ateso8634
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! Sayfa: <<   < önceki  320 321 [322] 323 324 325 326 327 328 329   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
groll

7 Mayıs 2008; 0:31:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hayır çıkıyo ama gspotta dolby 5.1 olduğu zaman çıkıyo..gspot a attığında görürsün..dolby ac3 (2.0) olarak gözükenlerde ise ekranda dolby digital yazısı çıkıyo ancak dekoderde pl2 music veya movie olarak kalıyo..dolby (5.1) olark çıkanlarda normal dekoderde digital yazısı gözüküo acaba 2 kanallı dolby diye bişey varmı?? sizede olmuomu hiç yaw ?

zayzay

7 Mayıs 2008; 0:50:19 

Konu uçmuş yahu setini yeni alan arkadaşlar güle güle kullanın bol boostlu günler

Orgeneral_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 10:23:34 

Merhaba, arkadaşlar geçtiğimiz haftasonu kampanyasından ben de aldım. Bu gün seti bulunduğu odadan kardeşimin odasına taşıdık. Set bozuldu.
Yahu çizilmesin diye okadar da hassas, itina göstererek taşıdığımız halde
Şuan dekodere elektrik gelmiyor.

Hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?... Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!...

Mustafa Kemal Atatürk

"Türkçemiz Yok Olmasın"
stres

7 Mayıs 2008; 10:57:48 

Sigortasını değiştir.Sigortası atmıştır hacı.Subwooferin arkasında(açma kapama düğmesinin altı) tornavidayla aç ve yeni 2 amperlik sigortanı kendin tak.Kolay gelsin.

LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO
bravehearts74

7 Mayıs 2008; 11:07:20 

sagol bilader
quote:

Orjinalden alıntı: stres

Sigortasını değiştir.Sigortası atmıştır hacı.Subwooferin arkasında(açma kapama düğmesinin altı) tornavidayla aç ve yeni 2 amperlik sigortanı kendin tak.Kolay gelsin.

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR NAM'IN OLSUN
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Mayıs 2008; 11:14:51 

5500 kız gibi alet biraz,bu yüzden voltaj korumalı priz kullanmak en akıllı çözüm.Bilgisayarıma kullandığım tek çıkışlı v.k. prizi sistemi alınca direk sisteme bağladım çünkü burda okuduğum üzere baya bir arkadaş bu sigorta durumundan muzdarip.Kaç kez voltajlar düştü kesildi v.s. oldu hala canavar

The X Files
Orgeneral_

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 11:17:16 

Sigortaya müdahale ettim. 2 ince bakır tel. Olay tamam.

Hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?... Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!...

Mustafa Kemal Atatürk

"Türkçemiz Yok Olmasın"
birathere

7 Mayıs 2008; 11:50:17 

benim sorum biraz konu dışı olabilir.
z5500 ümü 1000wattlık ups ime bağlamak istiyorum halihazırda ups e monitör (22inç) ve pc (800 watt lık tagan psu) bağlı z5500 ü de bağlarsam bir sıkıntı yaşarmıyım.
teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birathere -- 7 Mayıs 2008; 11:50:40 >

STRIPES

7 Mayıs 2008; 12:34:43 

quote:

Orjinalden alıntı: birathere

benim sorum biraz konu dışı olabilir.
z5500 ümü 1000wattlık ups ime bağlamak istiyorum halihazırda ups e monitör (22inç) ve pc (800 watt lık tagan psu) bağlı z5500 ü de bağlarsam bir sıkıntı yaşarmıyım.
teşekkürler

bence yaşarsın..çünkü 1000+800 ops yi geçiyor ops nin sigortası hemen atar...

ben bi şey sormak istiyorum orjinal sigortasını nerden bulabilirz bi elktornikçiden aldk 5-6 tane ama orjinali olsa daha iyi olur...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
stres

7 Mayıs 2008; 12:35:32 

Kendin pişir kendin ye dedik işte ne gülüyorsun
quote:

Orjinalden alıntı: bravehearts74

sagol bilader
quote:

Orjinalden alıntı: stres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stres -- 7 Mayıs 2008; 12:37:48 >

LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO
_VoLKaN_

7 Mayıs 2008; 13:00:32 

arkadaşlar bu gün yeni keşfettiğim bi şeyi sizinlede paylaşmak istiyorum.belki siz bulmuşsunuzdur daha önce ama bilmiyenler olabilir onun için yazıyım dedim.x-fi gamer'i olanlar için geçerli tabi:) EQ ayarlarından classical ayarını seçin sonra elimizle müdahale edicez ayarlara.en baştakini en üste çıkarınca çok sarsıcı uzun bass'lar vuruyo.sonra ikinciye dokunmıcaz.üçüncü ayarıda en aşşağıya kadar veya -8 db'ye(zevke bağlı) çekin iş bitiyor.benim çok hoşuma gitti bu şekil bass'lar.daha önce 5 diş açtığımda sesi camlar ancak titriyodu.şimdi öyle sarsıcı bass vuruyoki 2,5 diş açınca bile titriyo camlar(bass çoğaldığı için deyil sarsıcı bass vurduğu için).sesi sonuna kadar açıp deneyemedim bozma oluyormu fln diye ama yarıya kadar açtım çok güzel sarsıcı bass vuruyodu.benim hoşuma gitti sizde bi deneyin isterseniz.o üçüncü sıradaki ayar bass'ı sertleştiriyo bence çünkü onu normale alınca küt küt ses çıkıyo woofer'dan.önceden beri canımı sıkıyodu fakat bi çare bulamamıştım.bass'ı çok çıkıyo sanıp master volum'ün yanındaki bass'ı kısıp duruyodum.şimdi mükemmel oldu bence.belki bi taraftan düzeltip bi taraftan bozuyo olabiliriz.deniyen bilen büyüklerimiz var mı bunu böyle yaparsak şöyle zararları olur(sesi çok açınca erken bozulma vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 7 Mayıs 2008; 13:04:16 >

LOGİTECH Z-5500
_VoLKaN_

7 Mayıs 2008; 13:20:23 

şuanda denemiş bulundum sesi sonuna kadar açınca daha çok bozulma oluyo malesef

LOGİTECH Z-5500
cnggrl

7 Mayıs 2008; 13:21:43 

Arkadaşlar bir kaç sayfa öncede yazmıştım ama tam cevap alamıdım.. Gerek fiyat, gerek performans olarak iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.. Sanırım böyle olmasa 320 sayfa yazı yazılmaz..

Ama evde bilgisayarım yok, ben bu ürünü direkt lcd tv ye bağlıcam birde dvd player ım var, yakın zamanda da ps3 almayı düşünüyorum, böylelilke blue-ray film izleyebileceğim bir ev sinema sistemi oluşturmak isityorum.. bunun için aşağıdaki soruları cevaplanızı rica edim.

1.) Bu sistemi normal bir dvd player ve lcd tv ye bağlıyabilirmiyiz ve nasıl.

2.) Aynı şekilde playstation 3 de bağlanabiliyormu, film izerken ve oyun oynarken 5.1 ses almak mümkünmüdür.

3.) Bilgisayarsız (iyi bir ses kartsız) verim alamassınız diyorsanız, playsatiton3 ile birlikte kullanabileceğim, yeni ses formatlarında destekleyen, hangi ses sitemini önerirsiniz..

yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşlar bu soruları 2.kez yazıyorum lütfen yardım

1ceza

7 Mayıs 2008; 14:40:02 

Cevap anahtarın burda;

1.) Bu sistemi normal bir dvd player ve lcd tv ye bağlıyabilirmiyiz ve nasıl.

Malum Lcd tv lerde sadece Stereo çıkıs mevcut
Z5500 de kontrol panalinin arkasında 3 ayrı ses girişi var Direct, Coax ve Optik
siz Lcd nizi Direct den bağlaya bilirsiniz ( stereo moduna alınabilir kontrol panaleinin arkasında)
Diyelimki DVD Player de bağlamak istiyorsun ozaman da Coax tercih edebilirsin hepsini taktınız sonra kumandandan istediğiniz ses girişine ulaşabiliryorsunuz.

2.) Aynı şekilde playstation 3 de bağlanabiliyormu, film izerken ve oyun oynarken 5.1 ses almak mümkünmüdür.
evet mümkündür.
PS 3 lerde bildiğim kadarı ile Optic ses çıkışı var onuda aynı anda bağlayabilirsiniz 5.1 sesde alabilirsiniz

3.) Bilgisayarsız (iyi bir ses kartsız) verim alamassınız diyorsanız, playsatiton3 ile birlikte kullanabileceğim, yeni ses formatlarında destekleyen, hangi ses sitemini önerirsiniz..

Bilgisayarda Z5500 ilk aldıgımda Asus P5KC onboard ses kartı ile test ettim çookk süper geldi. Sonra X-Fi XtremeGamer ses kartı aldım bu seferde
müzikte sanki sanaçtılar karşımda vokaller arkadan bağrıyor gibiydi basslar keza öyle yani ses kartı aldıgında dahada süper oluyor olmadan da iyi ama olan birisinin kartsız olarak kullanmaya başlaması hoş olmayabilir. Yada ses kartı alan birisinin yanına dinleme o halde dinlediğin sana süper gelmeyecektir emin ol. :)

Anlaşılmayan birşey kaldımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ceza -- 7 Mayıs 2008; 14:48:45 >

X-fi Gamer Xtreme - Logitech Z-5500
_VoLKaN_

7 Mayıs 2008; 15:42:35 

arkadaşlar bi kaç ayardan sonra ses mükemmel.bu şekilde bozulma olayı çok az oluyo(normaldede bu kadar oluyodu ztn).birinci 9 dB ikinci 3.6 dB üçüncü -3 dB.süper bass bozulma yok tavsiye ederim.

LOGİTECH Z-5500
grimser

7 Mayıs 2008; 15:51:53 

Volkan sen böyle kurcalaya kurcalaya ya dahi olucan yada aletin içine sı..can

The X Files
zayzay

7 Mayıs 2008; 16:05:09