hayır çıkıyo ama gspotta dolby 5.1 olduğu zaman çıkıyo..gspot a attığında görürsün..dolby ac3 (2.0) olarak gözükenlerde ise ekranda dolby digital yazısı çıkıyo ancak dekoderde pl2 music veya movie olarak kalıyo..dolby (5.1) olark çıkanlarda normal dekoderde digital yazısı gözüküo acaba 2 kanallı dolby diye bişey varmı?? sizede olmuomu hiç yaw ?
Merhaba, arkadaşlar geçtiğimiz haftasonu kampanyasından ben de aldım. Bu gün seti bulunduğu odadan kardeşimin odasına taşıdık. Set bozuldu. Yahu çizilmesin diye okadar da hassas, itina göstererek taşıdığımız halde Şuan dekodere elektrik gelmiyor.
5500 kız gibi alet biraz,bu yüzden voltaj korumalı priz kullanmak en akıllı çözüm.Bilgisayarıma kullandığım tek çıkışlı v.k. prizi sistemi alınca direk sisteme bağladım çünkü burda okuduğum üzere baya bir arkadaş bu sigorta durumundan muzdarip.Kaç kez voltajlar düştü kesildi v.s. oldu hala canavar
benim sorum biraz konu dışı olabilir. z5500 ümü 1000wattlık ups ime bağlamak istiyorum halihazırda ups e monitör (22inç) ve pc (800 watt lık tagan psu) bağlı z5500 ü de bağlarsam bir sıkıntı yaşarmıyım. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birathere -- 7 Mayıs 2008; 11:50:40 >
benim sorum biraz konu dışı olabilir. z5500 ümü 1000wattlık ups ime bağlamak istiyorum halihazırda ups e monitör (22inç) ve pc (800 watt lık tagan psu) bağlı z5500 ü de bağlarsam bir sıkıntı yaşarmıyım. teşekkürler
bence yaşarsın..çünkü 1000+800 ops yi geçiyor ops nin sigortası hemen atar...
ben bi şey sormak istiyorum orjinal sigortasını nerden bulabilirz bi elktornikçiden aldk 5-6 tane ama orjinali olsa daha iyi olur...
arkadaşlar bu gün yeni keşfettiğim bi şeyi sizinlede paylaşmak istiyorum.belki siz bulmuşsunuzdur daha önce ama bilmiyenler olabilir onun için yazıyım dedim.x-fi gamer'i olanlar için geçerli tabi:) EQ ayarlarından classical ayarını seçin sonra elimizle müdahale edicez ayarlara.en baştakini en üste çıkarınca çok sarsıcı uzun bass'lar vuruyo.sonra ikinciye dokunmıcaz.üçüncü ayarıda en aşşağıya kadar veya -8 db'ye(zevke bağlı) çekin iş bitiyor.benim çok hoşuma gitti bu şekil bass'lar.daha önce 5 diş açtığımda sesi camlar ancak titriyodu.şimdi öyle sarsıcı bass vuruyoki 2,5 diş açınca bile titriyo camlar(bass çoğaldığı için deyil sarsıcı bass vurduğu için).sesi sonuna kadar açıp deneyemedim bozma oluyormu fln diye ama yarıya kadar açtım çok güzel sarsıcı bass vuruyodu.benim hoşuma gitti sizde bi deneyin isterseniz.o üçüncü sıradaki ayar bass'ı sertleştiriyo bence çünkü onu normale alınca küt küt ses çıkıyo woofer'dan.önceden beri canımı sıkıyodu fakat bi çare bulamamıştım.bass'ı çok çıkıyo sanıp master volum'ün yanındaki bass'ı kısıp duruyodum.şimdi mükemmel oldu bence.belki bi taraftan düzeltip bi taraftan bozuyo olabiliriz.deniyen bilen büyüklerimiz var mı bunu böyle yaparsak şöyle zararları olur(sesi çok açınca erken bozulma vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 7 Mayıs 2008; 13:04:16 >