Benim bir sorum olacak. Ben bu sistemi bu hafta içerisinde almayı düşünüyorum. Kullanım yeri bilgisayarım olacak. Genelde müzik dinlemek ve film izlemek amaçlı. Fakat evimde birde elektronik saz var. Konnektör çıkışı büyük olanlardan. Bu sazı Z-5500'de kullanabilir miyim? Kullanabilmek için ne gerekli olur?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Arkadaşlar,
Bu soruya cevap verecek yok mu? Elektro saz bağlanamaz mı? Kullanıcı arkadaşlar yardımlarınızı rica ederim.
arkadaşım alcaksan bu hafta sonu mavinin kampanyasından yararlansan iyi olur.elektro sazın girişini çıkışını işlevini fln bilmiyorum fakat z-5500'ün decoderin sağ tarafında mp3 çalar vb. şeyleri bağlamak için bi yer var.elektro sazın jack'ı büyükse bi çevirici ile bağlanabilir.ama ses çıkar mı nasıl çıkar elektro sazın işlevini bilmediğim için bilemiyorum.artık gerisini sen düşün.kimse yardım etmediği için ve mavinin kampanyası yarın biticeği için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
arkadaşım alcaksan bu hafta sonu mavinin kampanyasından yararlansan iyi olur.elektro sazın girişini çıkışını işlevini fln bilmiyorum fakat z-5500'ün decoderin sağ tarafında mp3 çalar vb. şeyleri bağlamak için bi yer var.elektro sazın jack'ı büyükse bi çevirici ile bağlanabilir.ama ses çıkar mı nasıl çıkar elektro sazın işlevini bilmediğim için bilemiyorum.artık gerisini sen düşün.kimse yardım etmediği için ve mavinin kampanyası yarın biticeği için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.
arkadaşlar z5500 ve xfiextreme gamer sahibiyim.bilgisayara format atıp ses kartının son sürücülerini yükledim control panelden ayarları yaptım ancak sesi biraz açınca uydularda sesin boğulması,ses netliğinin azalmasıyla karşılaşıyorum.ayarlar kişisel olarak değişiklik gösterebilir ama yine de z5500 ve xfi extreme gamer kullanan arkadaşlar ,hangi sürücüyü kullandıklarını,ses kartı ayarlarını(control panel vs.) ve müzik dinlerken hangi oynatıcıyı seçtiklerini paylaşırlarsa gerçekten memnun olurum. zaman ayırıp fikirlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaslar bende bugun maviden 5500 sahibi oldum.. heralde pztesi veya salı gelir.. benim bilg. ses kartı olarak creative Audigy 2 NX var... 5500 bu ses kartına hangi kabloyla baglarsam daha iyi olur.. 5500 gelmeden kabloyu alayımda hazır olsun... artık geldiginde ayarları içinde yardımlarınızı bekliyorum.. burada güzel yorumlarıyla bu cihazı almamda etkisi olan herkese tesekkur...
zayzay performans cok mu kötü oluyor.. bir de sen baglantıyı nasıl yaptın..
Analog yaptım optik yaptım coax yaptım yok yok yok müzikte beş para yapmaz ama filmlere denicek laf yok. Şuan pcde hala kurulu sadece film izlerken aktif ediyorum,müzik dinlerken audigy zs2 kullanıyorum ses muhteşem
bu kabloları nereden temin edebilirim.. teknosa da falan varmıdır.. bir de 5500 geldiginde ayar yapmak gerekiyormu?? (ses kartı olarak en iyi hangisiyle sonuc elde ederiz.. 150-200 YTL arası)
bu kabloları nereden temin edebilirim.. teknosa da falan varmıdır.. bir de 5500 geldiginde ayar yapmak gerekiyormu?? (ses kartı olarak en iyi hangisiyle sonuc elde ederiz.. 150-200 YTL arası)
Vardır rahatlıkla bulabilirsin.z5500 gelsinde ayar basit iş bende audigy zs2 notebook var, tabiki daha iyi ses kartları var kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama eminimki kullanan arkadaşlar sana canı gönülden yardımcı olucaklardır. <