Evet arkadaslar bende su anda z5500 umu dinlerken bu msg i yaziyorum.. megaworks u satip yerine bunu aldim ve simdilik epox9npa ultranin o/b karti ile analog baglanmis sekilde dinliyorum ve beni fazlasiyla tatmin ediyor dogrusu.. su anda extra ses karti icin para veremem .. ama yarin bir coax kablo alicam.. board un o cikisini kullanip deniycem birde.. benim asıl sıkıntım ise benim daha once megaworks ile kullandigim arka uydu icin olan ayaklar(teknosadan almistim sanirim hama markaydi) bu logitech e hicbir sekilde uymadi:(... bu setin kendi ayaklarini bulma sansimiz varmi acaba?
Dostum öncelikle setin hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kullan,Z-5500'ün ayaklarını Türkiye'de bulmak henüz mümkün değil ancak yurtdışında olduğunu biliyorum,bana kalırsa en akıllıca çözüm gidip ayrı ayak yaptırman,oldukça masrafsız bir çözüm,yada hazır ayak satan yerlere gidip hazır kalıplara yönelmen de yerinde bir çözüm olucaktır
dostum hayırlı olsun isabatli karar almışsın arkadaşların dedigi gibi duvara monte edeceksen dikkat et yoksa duvarlar delik deşik olur tekrar hayırlı olsun
@Affan83 dostum teşekkürler zahmet verdik yine. Sabırsızlıkla setin gelmesini bekliyorum. Şimdi çalıştığım işyerinin patronu ve arkadaşı bana takılıp duruyorlar. Ya işte bu kadar para bir hoporlöre verilir mi diye. Ben de bu çok farklı bişi diyorum tabi sizin görüşlerinizi aktarıyorum onlara Bir de seti dinlemek için HS ye gittiğim zaman bu patronun arkadaşı da yanımdaydı. Rezil bi ses duyduğumu anlatmıştım size. Şimdi onu baz alarak o sese mi o kadar para verdin diyor. Bende onların bağlantılarını iyi yapamadıklarını ayarlarını yapmadıklarını söyledim. O zaman dediki set geldiği zaman eve götürmeden önce burda dükkanda açıp senin bildiğin bağlantıları, ayarları yap da bakalım abarttığın kadar varmıymış. Hatta dediki anlattığın kadar varsa bi tane de ben alacam almayan da böyle olsun dedi Şimdi kendimi acayip bi psikolojik baskı içinde hissediyorum. Sanki öss sınavına girecem Sanırım set ya yarın ya da cuma günü geliyor. İş yerimdeki pc de onboard ses kartı olduğu için pcye bağlamaycam. Dükkanda bi Packard Bell DVD-DivX player var. Ona coax kabloyla bağlamayı düşünüyorum. Setin marifetini gösterecez ya en iyisi olsun istiyorum. Bir de 3 tane dvd film ayarladım. Pearl Harbor , L.O.T.R. İki Kule , Matrix Reloaded .... İnşallah mahcup olmam. Sizlere güveniyorum ve eminim ki anlattığınız gibi o adamların ciğerlerini titretecem Sizden ricam; setin ayarlarıyla uğraşma, doğru ayarı tutturma gibi zamanım olmayacak set gelecek çıkarıp kuracam ve deneyecez. Onun için bana ses seviyelerini kaç kademe açacağımı söylermisiniz? Örneğin center şu kademede, Sub. şu kademede falan... biraz ayrıntı oldu ama denemeler sırasında kötü bir ses duyurmak istemiyorum yanımdaki adamlara. Sizin anlattıklarınıza göre sub'a çok güveniyorum. İnşallah beni, lotr iki kule filminde, miğfer dibi savaşındaki duvar yıkılma sahnesinde yanlız bırakmaz. Zaten o sahne sub'un gücünü gösterecek. Pörtleme falan yaparsa rezil olurum yanımdakilere. Bu arada dükkan 25 m2 falan ona göre bana güzel bi ayar çekersiniz umarım. Unutmayın bu hepimizin sınavı Saygılarımı sunuyorum. Hoşçakalın....
@The Ghost dostum ben sana hemen birkaç foto koyayım buraya,aynen böyle yap ayarları Tüm uyduların sesini decoderden FULL yap,CENTER'ı aç sonuna kadar,SURROUND'ları da aynen,bunları sistemin kumandasından rahatça yapabilirsin,Wooferı da 7. kademeye getirebilirsin,ama toplam komple sistemin sesini sonuna kadar açma sakınnn Set daha taze ve ısınmamış olduğundan yakarsın!!!Bu arada ekranda ses sonuna kadar açılmış görünür ama o ekrandan sonra birde 11 kademelik BOOST menü var ki açabilene helllaallll olsun derim ben
En başta bu moda alınmalı,müzik için en ideali bu "6 CH Direct"seçeneğidir Bu arada fotoları karanlıkta çektiğimden yalnızca ekran gözüküyor,flaşsız çektim çünkü parlama olmasın diye
Sesin FULL'lenmesi,Allahım bayılıyorum işte bu görüntüye,hele bundan sonraki görüntüye daha da çok,çünkü bundan sonraki görüntü BOOST 11 fotosu,kendisiyle göz göze gelmek pek nasip olamasa da 10 numara valla kendileri