Şimdi Ara

Buyrun yabancı dil öğrenmeye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
8
Favori
5.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün bir yabancı dil öğrenme sitesi buldum arkadaşlar.Siteye üyelik tamamen ücretsiz.Sitenin tasarımı facebooku andırıyor.Kendi bildiğiniz dilleri ve öğrenmek istediğiniz dili seçip derse başlıyorsunuz.İngilizceden çinceye kadar birçok dil var.Ayrıca diğer kişilere arkadaşlık teklifi yolladığınızda sizi kabul ederlerse onlarla sohbette edebiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim.Bilmeyen arkadaşların faydalanması dileğimle

site bu

www.livemocha.com

Tavsiye edilen diğer yabancı dil öğrenme siteleri ;

www.internetpolyglot.com

www.tolearnenglish.com

www.interpals.net

www.busuu.com

www.ezgi.com

www.englishbaby.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 3 Mayıs 2009; 13:38:44 >

• harika bir site tam aradığım işte bu yaa almancadan sınavlarım yaklaşıyor temel derslere baktım gerçekten çok güzel teşekkürler
  • Livemocha guzel bir siteye benziyor. Yarın daha ayrıntılı inceleyecegim. Diger siteler de buna benziyor. Birini seçip onda yoğunlaşmak gerek. Hepsine uye olayım deren kafayı yersin, zaten hepsi aynı amaçta. Dil paylaşımı siteleri.
    2 shots in the dark now Huey's dead.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chimaerane

Bi account verin yaw üşendim üye olmaya

mesajı yazana kadar ztn üye olurdun
  • Livemocha'da dolanıyorum da facebook gibi birşey bu ya :)

Orjinalden alıntı: unpop

Livemocha'da dolanıyorum da facebook gibi birşey bu ya :)

yukarıda learn diye bir kısım var.oraya gir.orada ders anlatımı falan var.Üniteyi seç.Önce dersleri çalış daha sonra yazı ve konuşmayıda yaptın mı üniteyi geçiyorsun.Sonra duruma göre yabancılarla sohbette edilebilinir.

Site pek tanınmasada facebookun tek rakibi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 12 Şubat 2009; 1:11:53 >

quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

quote:

Livemocha'da dolanıyorum da facebook gibi birşey bu ya :)

yukarıda learn diye bir kısım var.oraya gir.orada ders anlatımı falan var.Üniteyi seç.Önce dersleri çalış daha sonra yazı ve konuşmayıda yaptın mı üniteyi geçiyorsun.Sonra duruma göre yabancılarla sohbette edilebilinir.

Site pek tanınmasada facebookun tek rakibi bence

• quote:

Yabancılar derslerden sonra mı geliyor, anlamadım

yok hayır öyle değil.Sen bir örnek çözüyorsun mesela.sana write dersinde bir soru soruyor sistem.onu yazıyorsun.daha sonra ingilizcesi iyi olan birisi yada birileri sana yorum filan yapıyor.Şurayı düzeltmen gerekir falan diye yazıyor.örneğin candy şeker demek.çoğulu candies imiş.ben candys yazmıştım ve beni ingilizce bilen biri uyardı şöyle şöyle yap diye.tabi onun ne dediğini anlıyabiliyordum ben orası ayrı

sohbet ise istediğin zaman yapabilirsin.O sana bağlı.yani amacın orada ders çalışmaktan ziyade sohbet etmekse onuda yapabilirsin.o sana bağlı.zaten biraz zaman geçirince sitenin zevkli olduğunu görüceksin

• Açıklama için teşekkürler. Aslında oradaki derslere de goz atmak istiyorum, chat de yapmak istiyorum ama bunun yanı sıra elimde o kadar kaynak birikti ki ( ve hepsi de gerçekten harika ) hangi birini bitirecegimi şaşırdım kaldım dogrusu.

Orjinalden alıntı: _SouL_

kotalı olanlar için tavsiye edilir mi?

bende kotalıyım da herhangi bir sorun olmuyor.Zaten kotayı etkileyici birşey olmuyor zaten.Sadece learn kısmında iken sana kelimelerin telaffuzlarını okuyor.Orada çok az etkiler kotayı ama oda herhangi bir yerdeki resme bakmaktan daha fazla değildir.Hatta daha azdır bile.

Orjinalden alıntı: erdenar

quote:

Orjinalden alıntı: _SouL_

kotalı olanlar için tavsiye edilir mi?

bende kotalıyım da herhangi bir sorun olmuyor.Zaten kotayı etkileyici birşey olmuyor zaten.Sadece learn kısmında iken sana kelimelerin telaffuzlarını okuyor.Orada çok az etkiler kotayı ama oda herhangi bir yerdeki resme bakmaktan daha fazla değildir.Hatta daha azdır bile.

teşekkür ederim hocam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.