Şimdi Ara

[[ DH | AYAKKABI HASTALARI FUN CLUB ]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*Alışverişe gittiğiniz zaman gözünüzün ilk çarptığı şey ayakkabılar mı?
    *Evde giymediğiniz halde sırf o anda beğendiğiniz için aldığınız ayakkabınız/ayakkabılarınız mı var?
    *Her spor için ayrı ayakkabı mı kullanıyorsunuz?
    *Dost yüze düşman ayağa bakar sözünü duyunca ne alaka diyenlerden ve alınmayanlardan mısınız?
    *Ayakkabı bir sevdadır vazgeçilmezimdir herşeyimdir aşkımdır (abarttım galiba )

Hadi gelin bu başlık altında fikirlerimizi,deneyimlerimizi,beğenilerimizi paylaşalım.Ayrıca bildiğimiz indirim olan yerleri ve siteleri de paylaşalım lütfen

***SS koyacak arkadaşlardan ricam s-image şeklinde yani tıklanabilir şekilde koymalarıdır.
    ***Beğeniler tartışmaya her zaman açıktır ama abartılmamalıdır.(örneğin ben converse giymem o da neymiş falan filan olmasın)
    ***Son olarak birileri gelip de siz burada Adidas Nike Puma vs marka yarışındayken çıplak ayakla dolaşan çocuklar var sokakta gibi yorumlar yapmasın gerçekten tadımızı bozmasın.

Hayırlı uğurlu olsun

Ben genellikle Puma yı tercih ediyorum.Yere yakın ayakkabılar ayağımı çok rahat ettiriyor Şuanda giydiğim daha doğrusu son aldığım ayakkabımı İzmir-Gaziemir Puma Outlet ten almıştım.Ne zaman gitsem kampanya oluyor orda 140 Liralık ayakkabıyı %50 indirimle 70 Liraya almıştım.Şuanda sadece taban rengi değişik olanı yeni sezon diye satılıyor ve fiyatı yine 140 Lira.O mağazayı İzmirli arkdaşlarım kaçırmasın

Edit:Buldum =) yukarıda bahsettiğim ayakkabım linkte var
    http://www.barcin.com/puma-french-77-velcro-spor-ayakkabisi-344935-06.html-0,0,0,0,0,467,3622,0

ama bunun siyahı ve dikişleri lacivert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 10 Şubat 2009; 19:38:55 >

• hacı aynen ya 19 çift ayakkabım olmuş geçen hafta aldığım camellarla birlikte.
  • para zıçmıyorum
  • bende üst başa o kdr para harcamam ama
    ayakkabı vazgeçilmezimdir
    çakma vs markasız hiç bi ayakkabıyı giymem.
    Genelde arkadaşlara birşey bakmak için gireriz mağazaya
    kesin bi ayakkabı gözüme çarpar 1-2 gün içinde alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

para zıçmıyorum

ben de yapmıyorum o faaliyeti ve kendi paramı ayakkabı dışında herşeye kısarak harcarım
  • ayakkabı değilde bot hastasıyım. bu da olur mu? kışlık botlar.
  • Mâlum öğrenci harçlıkları ile çok fazla ayakkabı almak zor . Ancak param olmasa dahi gidip mağazaları gezerim beğenirim. Hatta alış-veriş den nefret etmeme rağmen ayakkabı olunca işler değişiyor. Genelde Adidas giyiyorum. Hatta hep Adidas giyiyorum. Süet ve Kahverengi modellini kullanıyorum şuanda. Ve çokta şık duruyor bence. Ama yeni bir çift ayakkabıya ihtiyacım var.

Daha önce hiç puma ve nike giymedim. Nike zaten giymem de . Puma nerden bulacam bilemiyorum. İskenderun'da yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Club Penguin Türkiye Kulübü
    11 yıl önce açıldı
    ^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kud

hacı aynen ya 19 çift ayakkabım olmuş geçen hafta aldığım camellarla birlikte.

Zenginsin doğaldır. Benim o kadar ayakkabım olsa koyacak yer bulamam...

Ama bende ayakkabıya önem veririm. Nike 6.0 kaykay ayakkabım var. Birde çok rahat olan adidas brassic var.

[[ DH  | AYAKKABI HASTALARI FUN CLUB ]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhlıyıg -- 10 Şubat 2009; 20:34:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Dayanamadım açıyorum artık bu konuyu

*Alışverişe gittiğiniz zaman gözünüzün ilk çarptığı şey ayakkabılar mı?

Evet ama sadece Adidas ayakkabılar dikkatimi çekiyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 10 Şubat 2009; 20:35:52 >
  • up!
  • Geçende kampanyalı , adidas ayakkabılar vardı . Girdim bi ayakkabı beğendim ama 43 numarası yokmuş sadece , 42 ve 44 varmış . Bana da onlar olmadı , almadan geldim :(
    Özellikle siyah&beyaz , ayak parmakları tarafı converse şeklinde olan ayakkabıları çok seviyorum hep onlardan giyerim :)
    Bunun gibi ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 10 Şubat 2009; 20:35:30 >
  • bende lotto + converse hastasıym
    Lotto nun ayakkabıları gzl oluyor

geçende collezione den ayakkabı aldm %70 indirimli 24 ytl
  • Kaç numara giyiyorsunuz onu da yazın Benim 44-45

• @BreakBeaT ,
    Ayakkabının fotosunu ekleyebilir misin acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Kaç numara giyiyorsunuz onu da yazın Benim 44-45

45-46
  • Uzun ömürlü kullansam iyi olacaktı işte.. Benimde var bi hastalık. aralığın başı gibi con aldım 1 ayda pert ardından nike halısaha yürüyüş arası bişi aldım 1 hafta da pert(çalındı) şimdi adidas aldım suprstar nba serisi ama bildiğimiz süperstarlara benzemiyor ve basketbol tarzında bi ayakkabı. Bu ayakkabının resmini bulabilecek var mı?
  • ekleyeyim

pek temiz değil kusura bakmayın
    okul pantolonunu altında güzel duruyor ama pek dayanıklı değil
    ama fiyatına göre güzel

• Dayanıklı olması aslında futbol falan oynamanıza göre değişir. Lisede ne ayakkabılar eskittim maç yaparken
  • Arkadaşım bende ilk defa puma almayı düşünüyorum ancak fiatlarını , modellerini ve sağlamlığı konusunda şüphelerim olduğu için alamadım bir türlü.
  • Malum öğrenciyiz üst baş çok almam ama paramı biriktirip ayakkabı almayı çok severim özellikle tween'in klasik ayakkabılar güzel duruyor ayakta tabi klasik üste klasik ayakakabı sporada spor diyenlerdenim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.