Şimdi Ara

sigara yerine oyalayacak bişey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
35.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler sigarayı bırakalı bir ay falan oldu ama çıldırmak üzere oluyorum bazen. Şunu farkettim nikotin veya başka bi kimyasal bağımlılığı değil benim ki dudak tiryakiliği diyeyim. Beni oyalayacak bişey bulamadım mı duramıyorum yerimde.

    Şimdi bu sigaranın yerine beni oyalayacak sigarayı aratmayacak ne ola ki? Ya da içinde nikotin olmayan zararı olmayan duman çıkaran bişey icad edilmedi mi daha



  • günde 2,5 3 paket içen bir arkadaşım bıraktı.diş için hastaneye gittiğinde sigara bıraktırma bölümü var.oranın doktoruyla tesadüfen konuşmuş.doktor öncelikle kesin bırakma isteğin olmalı demiş.3 seans halinde bir ışınmı tam bilmiyorum bi şey yapılmış.ve adam bıraktı.inanamadık şu an 2 yıl oldu ve başlamadı.hiç canın çekmedimi dedim.çekiyor ama o an beynime sen bıraktın diye mesaj geliyor ve bende istek filan kalmıyordu dedi.bir araştır,ücretide makuldu.2 aylık sigara parası filan.yer konya nakipoğlu hastanesi.bu yöntem sizin bölgedede olabilir.sitesini buldum.(hastaneyle hiç bir bağım,tanıdığım filan yok)
    http://www.bilgisaglik.com.tr/tr/default.asp




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.