'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 30346 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
26 şubat ta ben de oradayım nasipse. tanışalım. isa ismim. Kırıkkaleliyim. grafikerim. belki birbirimize faydamız dokunur sivasta, 0543 268 50 99 numaram bu.
Arkadaşlar ben buradayım. 89/1-b gideceğim(Nisan'da). Tertipler veya aynı yere düşenler varsa şimdiden tanışalım. Orası baya zorlu gibi görünüyor...
selamın aleküm bende 89/1-b gidiyorum ben istanbul dan sivasa topçu gidiyorum bende kardeş sen neci olarak gidiyosun sezervatansever36@hotmail.com msn adresim.
arkadaşlar ben 38 gündür sivas temeltepedeyim. silüsünüzde 5. piade er egitim tugayı sivas yazıto. lise veya önlisans mezunu iseniz geleceginiz yer temeltepe çvş eğitim. ama sakın endişelenmeyin. temeltepe hakkınde internette yazılanları içinde aşırı soguktan gerisi palavra. eğitimi de, personeli de son derece iyi. asıl aşagı tugayda kalmaktan korkun. bizimle birlikte gelip tugayda kalanlar felaket ezildiler. tugayda acemilik 28, temeltepede 70 gün. bunu de ekleyim. 33 günüm kaldı burda. herkese hayırlı teskereler.
merhaba ben 1 ekim 2009 da sivas 5. piyade er eğitim tugayına ulaştırma olarak teslim olucam.. nasıl bir yerdir merak ediyorum.. bilgisi olan gokhan_guney@hotmail.com... 535 470 57 79...
slm arkadaşlar 89/4-b tertip (15ocak) sivas piyade ulaştırmadayım uşaktan gidiyorum.fakat internettin her yerinde birliğin tam adresini aradım ama hiçbir sitede bulamadım.çok merak ettiğim için google eartın haritalarından bakmak istiyorum.bana tam adresini (mahalle,sokak,cadde) verebilirmisiniz.şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve asker arkadaşlarıma hayırlı teskereler dilerim...
şu an orda askerlik yapan ustalardan birinin sözlerini aynen iletiyorum Evet arkadaşlar 1989 serisinin son dönem askerleri olacaksınız. 1989/4 tertip olarak görev alacaksınız. Ben sizin pvc dedenizim xD Tahminim Kasım ayının 15 ine doğru gideceğiniz yerler belli olur. 23 kasım gibi silüs alırsınız. Araya bayram girdiği için 1-2-3-4-5-6 aralık 2009 tarihinde bot bağalamaya başlarsınız. Kiminiz 30 kiminiz ise 75 gün acemilik yapıcak. 30 günlük eğitimin ardından yemin töreniniz olacak ve ocak ayının ilk haftası dağıtım iznine çıkarsınız ve 7 günlük iznin ardından usta birliklerine doğru yol alırsınız. Sivas her yere dağıtım yapıyor. Birisini kendi memleketine bile gönderdiğini gördüm. Şaka değil yani gerçek. Öncelikle şunu söyliyim. Sivasın en soğuk döneminde oraya gidiyorsunuz. Giderken tedbirli gidin. Kalın giyinin. çünkü sizi -20 geceleri -30 derece soğukluk bekliyor olacak. Sivas güzeldir. Eğitim azcık ağır olsada sivasın kıymetini kimse bilemez. Yanınıza sadece traş takımı ve havlu alın. Geri kalan herşeyi askeriye veriyor. Eğer götürürseniz kendinize yük yaparsınız sadece benden söylemesi.. gitmeden
selam arkadaşlar 89/4 tertibindeyim anladım ki bizleri derin dondurucudan öte bir yer bekliyor allah yardımcımız olsun ne diyelim kaderde soguk varmış ben 25 yaşındayım yani 84 lüyüm hep askerlik konu oldugunda dilimden dökülen soguk olmasında neresi olursa olsundu meger boşunaymış memleketin en soguk yerine düştüm ne yapayım kader diyorum biliyorum ki sizlerde öyle diyorsunuz ve tek temennimiz kalıyor geriye usta birliğimiz güzel olsun bari... oda kader arkadaşlar memleketin hangi köşesi çıkarsa seve seve demekten başka çaremiz yok ...sivastaki o sogugu binlerce kişi çekti ve bizde insanız onlar gibi bizlerde görecez ve yaşıyacaz ...HEPİNİZE SELAMETLE YADA GÖRÜŞMEK ÜZERE ...
slm arkadaşlar anlaşılıyoku burdakı herkes sivas yolcusu bende 89/4 b tertip sivasa gdıyom bursadan gelecek olan varsa tanışalım msn adresim geceler377@hotmail.com
slm...bende 89/4 b gidiyorum tertiblerim gitmeden görüselm birkaç kişiyi ekledim ben şimdiden adresim brkbjk78@hotmail.com temeltepe yolcusu kalmasın:)
selam arkadaşlar ben (izmirden) sivas 5. er piyade tugayına gidiyorum ulaştırma olarak 15 ocakta teslim olacağım. gelecek arkadaşlarla tanışmak isterim. ve orada askerliğini yapmış kişilerle konuşmak isterim mkartal.21@hotmail.com
sivasta askerlik yapmış olan kardeşlerim sizlere bi sorum olacak.ben oraya giderken yanımda nakit para götürmeyi düşünmüyorum.bankamatik kullanmayı düşünüyorum.acaba hangi bankaların bankamatikleri var...
beyler artık askerlık konusu bıle nete dustu daha gıtmeden burda tanısıyoruz :D( ve gayet yararlı bılgıler alıyoruz) bende yarın sabah 9:10 ucagıyla bırlıge teslım olmaya gıdıyorum Endustrıyel elektronık teknıkerıyım(sivas cumuhurıyetten mezunum :D), istanbuldan gıdıyorum (kütük erzincanda fakat), 86lıyım, tecil bittiği icin yarın sabahtan teslim olucam ....benden once gıden ve sonra gelecek arkadaslarıma selamlar... orada görüşmek üzere arkadaslar... adım adem... ares2425 yarına yanındayım kardes....
arkadaşlar bende 9unda yani bu cumartesi 5'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI SİVAS merkeze geliyorum yani 9 u cumartesi günü teslim olmuş olmak zorundayım.
malesef yoklama kaçağı devre kaybı durumunda geliyorum sivası zaten biliyorum o yüzden sorun olmayacak fakat soğuk ve dk ların oradaki durumu beni tırsıttırmıyor değil bakalım bonservisim işime yarayacakmı görüntülüme ve büro sistemleri üzerine bonservisim var ama hiç zannetmiyorum işime yarayacağını sonuçta acemiyiz
samsundan cumartesi günü sabah 7 de binip öğlen 1 de orada olacağım inş.
yeni giden arkadaşlarla belki tanışırız samsunluyum adım yusuf dh denmi dersiniz bende he derim.
İsmim hasan hüseyin, Konyalıyım 90/3-B olarak 7 Nisan da 5.Piyade Er Eğitim Tugayına katılacağım. Bilgisayar programcısıyım. Tecilide bozdum kafam gibi :D
konyalı er muhuddin kardeşim seni ve twilight42 kardeşim seni akşam eklerim nette görüşürüz işalah nisanda gidecekler toplanıyoruz biribirimize msn adreslerini verelim tanışalım arkadaşlar birbirimize destek olalım...