Şimdi Ara

HABERLERDE ADI GEÇEN SPOT(BİT PAZARI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
32.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar tv de haberlerde sürekli beyaz eşya mobilya falan çok ucuza söylüyor sanırım spot yada bit pazarı diye geçiyor istanbul dışında oturuyorum lcd alıcam ama 2000 ytl civarı tv 1500 civarı fiyat söylüyorlar burası acaba hangi semtde adresini bilen varsa yardımcı olabilirler mi tşk



  • quote:

    BL@CKBeRRY
    aalikemal soruyu soran arkadaş İstanbul bilişimden hiç bahsetmemiş ve onu sormamış bile, neden durduk yere o firmadan örnek veriyosun. Sanırım sizin satışları etkiledi İstanbul bilişim, sizde bayimisiniz, forum sizin gibilerden bıktı açıkcası sırf onun için 1 haftadır gimiyordum forma.. İnsanlara fikir vereceksen veya model önereceksen öner. Tartışma ortamı yaratma...


    BL@CKBeRRY;
    Şahsıma yazdığınız gereksiz ve üslubu bozuk yazınızı çok geç farketmem sebebiyle ancak bugün cevap vermek durumundayım.
    Yazdıklarımı doğru anlayıp gerekli cevabı size derhal veren sağduyulu forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.İB kendi adına sözcülük ve savunma hakkını size vermiş olabilir.Foruma katılanların neden bıkmış olduğuna karar verme hakkını size kim verdi?
    Bilmelisiniz ki, ben elektronik cihazlarla ilgili sektör çalışanlarından kesinlikle değilim, yapı inşaatı sektöründenim.
    Ancak sizin elektronik cihazlar sektöründen olduğunuzu, büyük olasılıkla da İB ile ticari anlamda bağlarınız olduğunu anlamak pekte güç değil.
    Örnek; linkini eklediğim İB ile ilgili bir konuda yazdıklarınız sanırım yeterlidir. http://resim.donanimhaber.com/m_31617065/mpage_2/key_/tm.htm
    Şunu bilmelisinizki bu konu Eskidji ve Spotçular çarşısı ile ilgilidir.Ama ne yazıkki kötüyü insanlara tarif edebilmek için daha çok bilinen bir başka kötüyü örnek vermek gerekiyor.Verilen örnek satış sonrası garanti ve servis hizmetleri içindir.İB firmasının satış sonrası garanti ve servis hizmetleri için uyguladığı yöntem bence kesinlikle eksik ve yanlıştır.Buna devletin kanunları izin veriyor olsa da çok daha iyi örnekleri gördüğümüz halde bence savunulacak ve yeterlidir denecek bir yanı yoktur.
    İB firmasının sattığı ürünlerle ilgili yurt çapındaki servis ağını, her şehirdeki servis isim ve adreslerini yazın ben de dört ay önce yapmış olduğum kötü benzetmenin artık geçerliliğinin kalmadığını memnuniyetle burada yazayım.Laf olsun, torba dolsun mantığı ile bana göstermiş olduğunuz banıda size sopasıyla birlikte iade ediyorum.


    Sayın barisaydemir ve diğer şüphe eden arkadaşlar, size aldığınız ürün faturası, garanti belgesi (yurt çapında yerinde servis) ile belgeleniyorsa elbette gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.Benim uyarım ilk mesajda sözü geçen yerlerde yaşanabilen fatura, garanti ve iade problemleri sebebiyledir. İyi alışverişler dilerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.