T-Rap'te belki de en çok fan'a sahip olan adamın, şarkısının fonu kendine ait değil. Zaten T-Rap'te müzik yok, söz var arkadan paso aynı şey çalıyor.Buna rağmen adam kendi yapmamış, üstelik bir Heavy Metal grubu olan Deep Purple'dan almış.
Gülünç...
quote:
Orjinalden alıntı: wIzI_
Olaya bak.
T-Rap'te belki de en çok fan'a sahip olan adamın, şarkısının fonu kendine ait değil. Zaten T-Rap'te müzik yok, söz var arkadan paso aynı şey çalıyor.Buna rağmen adam kendi yapmamış, üstelik bir Heavy Metal grubu olan Deep Purple'dan almış.
Gülünç...
Katılmamak elde değil
quote:
Olaya bak.
Gülünç...
Aynen öyle, gülünç bi durum.
arapça bi kadının söylediği bi şarkı vardı adı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: RoboRoach
quote:
Olaya bak.
Gülünç...
Katılmamak elde değil
Şarkının sadece başı benziyor fakat tüm hakları alınmış diye duymuştum bi ara
quote:
Olaya bak.
Gülünç...
Dostum dinlesen anlardın sadece birisi yarım 3 kelimesinin kullanıldığını.Ha yukarda benim yazdığım ' arıyorum ' kelimesine hitaben diyorsan ben onun kendi yaptığı müziği arıyorum.Kaldıki 3parça kelime kullandı diye o rock grubunun o şarkısını dinlicem
geçmişi gölgeye teslim ettim şarkısının fonu Empyrium'dan "Autumn Grey Views" şarkısına aittir ki benim kullandığı sample'lar arasında en sevdiğim buydu.
bir de maskeli balo şarkısında Msg nin nightmare şarkısından sample var yanlış hatırlamıyorsam.
@Madd_Wexd sağol hocam
önemli değil
beyaban ın fon müziği arabesk bir parçadan sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
beyaban ın fon müziği arabesk bir parçadan sanırım
Olabilir gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: çifsıfır
arapça bi kadının söylediği bi şarkı vardı adı nedir?