Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: wezir_mc

kardeşmn eline sağlık süper paylaşım yapmışsın programı denedim çalıştı gerçi filmi çevirmesi yaklaşık 6 saat sürüyo ama olsun :) bu arada bişi sormak istiyorum sana: filmin çeviri işini yaptım filmi süper hale getirmiş sesler falan da on numara ama 700 mb lık film 1,7 gb olmuş bunun çözümü nasıl olur acaba?? teşekkürler tekrardan...

İyi günler arkadaşım.

Resimde Xvid HQ Ultra yazan yerden 768K 1P ile ilgili olanı seçeceksin. Ayrıca onun yanında bir E işareti var oradan bitrate yi düşürebilirsin yukarıda filmin boyutunun kaç MB a indiği yazar. Bende Full filmler iyi bir kalitede 600-800MB civarı oluyor. Dizilerde ise 150MB gibi bir boyut kafi geliyor.

Ayrıca ilave programlar ile filmin başındaki ve sonundaki boş yerleri kırparak oldukça boyuttan tasarruf edebilirsin.

arkadaşım çok teşekkür ediyorum... dediğin gibi yaptım şu an çeviri yapıyor... bende ki işlemci dede amd 2900 :) düşün artık :)) tekrar çok teşekkür ediyorum...

Bu arada ben bu program ile 1080p ( Bluray-Rip ) filmi 1-2 saatte çevirdim 700MB lık bir filme. İşlemcim E2160@3GHz. İşlemci önemli yani pek programda suç yok. Bir de ben Türkçe yama yapmıştım ama yamayı bulamıyorum şimdi iyimi.

• arkadaşım dediklerini yaptım çok teşekkürler ilgin için...
  • Reis-i Eagles paylaşımların için çok teşekkürler arkadaşım...
  • yav arkadaşlar şu handy weather in doğru düzgün çalışanı yokmu.6 çıktı 7 çıktı ama 15 gün sonra uçuyor bir daha da düzelmiyor.parametre hatası veriyor devamlı.
  • Cins: Oyun S60v5
    Tür : Savaş
    Adı: COD - MW 2 (Call Of Duty Modern Warfare 2)
    Ekran: Tam Ekran 320x640
    Tuşlar: Tam Dokunmatik
    Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97
    Boyut: 706 KB
    Link : http://rapidshare.com/files/305561368/COD_MW2.jar.html

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Glu Mobiledan güzel bir oyun. Oyuna training ile başlıyoruz, sonrasındaysa görev görev ilerliyoruz.

İyi oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

font tipini değiştirmeyi bi dene istersen? arial black veya arial de bi sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: placeformyhead

quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: afatsum_21

Arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama 5800 da altyazılı film izlemek ile alakalı bi konuya deyinmek istiyorum...

Format Factory isimli program avi formatını mp4 formatına 10 dakika içerisinde çeviriyor...Ayrıca Altyazıyıda videoya gömüyor...Bu işlemleri yaparken hiç uğraşmıyorsunuz çünkü program ile bizim telefonumuzun çözünürlük ayarları vs... entegre geliyor...Direk olarak nokia 5800 ı seçerek convert işlemine başlayabiliyorsunuz.Programda altyazı büyüklüğünüde ayarlamak mümkün...Daha bir çok özelliği olan Format Factory i keşfetmesi size kalmış...Program ücretsizdir...

Programı BURADAN indirebilirsiniz...

Kolay gelsin...

Hocam maalesef altyazılarda Türkçe karakter sorunu oluşuyor..
    Bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır?

font tipini değiştirmeyi bi dene istersen? arial black veya arial de bi sorun olmuyor.

Ya arkadaşlar valla ben programın hiç bi ayarı ile oynamadım ve 8 tane altyazılı film convert ettim hiç bi sıkıntı olmadı neden oluyor anlamış değilim. Ama çözeceğiz inşallah... Filmler bende .srt uzantılı buradan kaynaklı olabilirmi bilmiyorum ama sanmıyorum...

Programda klasör ekle ye basıp direk klasörü seçiyorum o kadar...Program zaten film ve alt yazı aynı klasörde ise altyazıyı otomatik olarak buluyor...Çıktı Ayarına tıkladığınızda açılan sayfada tekrar altyazı eklemiyorum...Ek altyazı yazan yere...Aşağıda resmini koydum.Ayarlarım o şekilde...

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 11 Kasım 2009; 21:47:12 >

• merhaba arkadaşlar. telefona bi tema yükleyeyim dedim hafızanın dolu olduğunu bir kısmını silmemi söylüyor. c sürücüsüne bakıyorum ne gerekli ne gereksiz bilemedim. sisteme dair birşeyler de silmek istemiyorum. 700 kb lık bi yer kalmış. ayrıca yükleme yeri olarak niye hafıza kartını görmüyor veya nereye diye bana sormuyor. Bunun ayarını bilen var mı yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler...
  • LCG JUKEBOX v.2.41
    NEDİR?
    Ses dosyalarınızı çalmaya yarayan alternatif bir uygulama.
    NEDEN YÜKLEMELİ?
    -Telefonun kendi player ında şarkıları klasör şeklinde atarak dinleme olanığı yok, fakat bu program sayesinde playlist oluşturmak daha basit ve kolay.
    -Hassas ses seviye belirleme özelliği (100 kademe)
    -İnternet radio özelliği ile wifi veya diğer bağlantılar aracılığı ile radyo dinlenebilir.

Ben yükledim ve kullanıoyorum şimdilik bir sorun yok umarımda olmaz.

http://www.4shared.com/file/150332716/1574f833/Jukebox_v241__S60v3_S60v5_.html

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkus

merhaba arkadaşlar. telefona bi tema yükleyeyim dedim hafızanın dolu olduğunu bir kısmını silmemi söylüyor. c sürücüsüne bakıyorum ne gerekli ne gereksiz bilemedim. sisteme dair birşeyler de silmek istemiyorum. 700 kb lık bi yer kalmış. ayrıca yükleme yeri olarak niye hafıza kartını görmüyor veya nereye diye bana sormuyor. Bunun ayarını bilen var mı yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler...

Bazı program,oyun yada temalar sormadan direk telefon hafızasına kurulabiliyor bazen. Bence başka 1-2 program falan dene onlarda soracakmı hafıza kartına yüklensin mi diye. Sonucu bize bildirirsin. Direk telefon hafızası yada hafıza kartına yükle diye bi seçenek yok sanırım varsada ben bilmiyorum.
  • opera mobıle 10 da dosya bozuk hatası verıyordu yenıden yukledım duzeldı neden oldu anlamadım (2 sı de sis dosyasıydı nokıa ıcın olanı ındırmıstım orda 1 hata yok ) cok guzel 1 program sıtelerdekı flashı desteklıyor oldukca hızlıda tam benım ıstedıgım gıbı tesekkurler reis

asphalt 4 ıcın sertıfıka ıster dıye 1 sey okumustum sanırım bende oyle 1 sey ıstemedı ama actıgım map lerde sadece ılk yarısları yapabılıyorum duello ya yada actıgım dıger yarıslara tıkladıgımda otomatık olarak ılk yarısa atıyor cok sınır bozucu 1 durum neden yapmıs olabılır onuda mı sılıp tekrar yuklesem acaba
  • AUTORAMA
    NEDİR?
    Panaroma fotoğrafı çekmenizi sağlar.Uygulamayı açtığınız zaman kamera açılarak kendi arayüzü ile foto çekimi yaparsınız.İlk çekiminizi yaptıktan sonra telefon hafiften titremeye başlar.Telefonu sağa doğru kaydırmaya başlarsınız ikinci kareyi yakaladığı anda tireşim kesilir ve otamatik olarak çekimi yapar,bunuda ekranın üst köşesinde takip edebilirsiniz.3. kare çekim de aynı şekilde yapılır.
    NEDEN YÜKLEMELİ?
    Telefonun panaroma çekim özelliği mevcut değil bu eksiği giderebilir.
    NASIL YÜKLENİR?

-http://forum.donanimhaber.com/m_33408630/tm.htm bu linkte arkadaşımızın anlattığı şekilde yaparak 1-2 güne kalmaz kendinize ait imza ve sertifika oluşturursunuz.
    - Daha sonra kendi imzanızı tanıtmak için arkadaşın anlattığı linkteki program yerine şunu tavsiye ederim...
    -http://www.4shared.com/file/150357408/510f5fbe/extsis.html programı indirin.
    -FİLE menüsünden open file deyip indirdiğiniz auturama.sis dosyasını açın.
    -TOOLS kısmından delete signature deyin (kayıtlı bir imza varsa onu silecektir.)
    Şimdi kendi sertifika ve imzanızı programa tanıtacağız.
    -TOOLS menüsünden Sign package i seçip açılan pencerede üst tarafta key pair ı seçin hemen sağ tarafta ki kısma şu çin sitesinden oluşturduğunuz sertifika ve imzayı (nereye kayıt ettiyseniz) browse kısmından ekleyin. Profil adı belirleyip(ne olduğu önemli değil size kalmış) Add profile deyin.
    -Üstte Key pairs ten Package kısımına geri dönün.
    -Sağ tarafta signing profils e kendi oluşturduğunuz profil adını seçip add signature deyin.Böylece kendi imzanızı uygulamaya eklemiş olursunuz.
    -pencereyi kapatıp dosyayı FİLE save as diyerek herhangi bir yere kayıt edin.
    -sonrada telefona kurun.
    Sorunsuz çalışacaktır.

Bu program ile sertifika sorunu yaşadığınız diğer uygulamaları da programda açıp delete signature deyip sign package kısmından oluşturduğunuz profili seçerek imzalayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bibastis

AUTORAMA
    NEDİR?
    Panaroma fotoğrafı çekmenizi sağlar.Uygulamayı açtığınız zaman kamera açılarak kendi arayüzü ile foto çekimi yaparsınız.İlk çekiminizi yaptıktan sonra telefon hafiften titremeye başlar.Telefonu sağa doğru kaydırmaya başlarsınız ikinci kareyi yakaladığı anda tireşim kesilir ve otamatik olarak çekimi yapar,bunuda ekranın üst köşesinde takip edebilirsiniz.3. kare çekim de aynı şekilde yapılır.
    NEDEN YÜKLEMELİ?
    Telefonun panaroma çekim özelliği mevcut değil bu eksiği giderebilir.
    NASIL YÜKLENİR?

-http://forum.donanimhaber.com/m_33408630/tm.htm bu linkte arkadaşımızın anlattığı şekilde yaparak 1-2 güne kalmaz kendinize ait imza ve sertifika oluşturursunuz.
    - Daha sonra kendi imzanızı tanıtmak için arkadaşın anlattığı linkteki program yerine şunu tavsiye ederim...
    -http://www.4shared.com/file/150357408/510f5fbe/extsis.html programı indirin.
    -FİLE menüsünden open file deyip indirdiğiniz auturama.sis dosyasını açın.
    -TOOLS kısmından delete signature deyin (kayıtlı bir imza varsa onu silecektir.)
    Şimdi kendi sertifika ve imzanızı programa tanıtacağız.
    -TOOLS menüsünden Sign package i seçip açılan pencerede üst tarafta key pair ı seçin hemen sağ tarafta ki kısma şu çin sitesinden oluşturduğunuz sertifika ve imzayı (nereye kayıt ettiyseniz) browse kısmından ekleyin. Profil adı belirleyip(ne olduğu önemli değil size kalmış) Add profile deyin.
    -Üstte Key pairs ten Package kısımına geri dönün.
    -Sağ tarafta signing profils e kendi oluşturduğunuz profil adını seçip add signature deyin.Böylece kendi imzanızı uygulamaya eklemiş olursunuz.
    -pencereyi kapatıp dosyayı FİLE save as diyerek herhangi bir yere kayıt edin.
    -sonrada telefona kurun.
    Sorunsuz çalışacaktır.

Bu program ile sertifika sorunu yaşadığınız diğer uygulamaları da programda açıp delete signature deyip sign package kısmından oluşturduğunuz profili seçerek imzalayabilirsiniz.

Arkadaşlar pardon...
    NASIL YÜKLENİR?
    uygulamanın linki bu... http://www.4shared.com/file/150352933/d2f6b694/Autorama_unsigned.html

• quote:

LCG JUKEBOX v.2.41
    NEDİR?
    NEDEN YÜKLEMELİ?
    -Telefonun kendi player ında şarkıları klasör şeklinde atarak dinleme olanığı yok, fakat bu program sayesinde playlist oluşturmak daha basit ve kolay.
    -İnternet radio özelliği ile wifi veya diğer bağlantılar aracılığı ile radyo dinlenebilir.

bu uygulamayi indirip telefonuma basariyla kurdum, fakat dokunmatigi calismiyor, ok a tikliyorum tepki yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

LCG JUKEBOX v.2.41
    NEDİR?
    NEDEN YÜKLEMELİ?

bu uygulamayi indirip telefonuma basariyla kurdum, fakat dokunmatigi calismiyor, ok a tikliyorum tepki yok?

Sorununun kaynağı ile ilgili bir fikrim yok lakin bende sorunsuz çalışıyor. Başka yükleyipte sorun yaşayanlar olursa bakarız bakalım o zaman.

•  Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar
  • [simage]
    [/simage]
  • [simage]
    [/simage]

Yükleyemedim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

LCG JUKEBOX v.2.41
    NEDİR?
    NEDEN YÜKLEMELİ?

Sorununun kaynağı ile ilgili bir fikrim yok lakin bende sorunsuz çalışıyor. Başka yükleyipte sorun yaşayanlar olursa bakarız bakalım o zaman.

bendede sorunsuz çalışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Haritaları: 2008.10A - 2008.10 - 2008.07 <===

Bildiğiniz üzere 2008.10 sürümü adres arama hatası veriyordu. 2008.10A güncellemesi ile artık adres aramada sorun yok.

Ama 2008.10A'da da POI'lerde uzak mesafelerde arama yapılmıyor. "4km.. 10km.. 20km..." diyor ve gidiyor. Kısa mesafelerde sorun yok. Ama yinede bazı alt kategorilerde çalışıyor. Kısıca yarım yamalak çalışıyor.

1-) Adresler çalışsın ama POI'ler varsın yarım-yamalak çalışsın diyorsanız 2008.10A sürümünü,
    2-) POI olsun adresler olmasın diyorsanız düz 2008.10 sürümünü,
    3-) 2side olsun varsın haritam eksik olsun diyorsanız 2008.07'yi indirin.

2008.10A:
    http://rapidshare.com/files/209121572/GMAPSUPP.IMG

2008.10:
    http://rapidshare.com/files/193087184/gmapsupp.img

2008.07:
    http://rapidshare.com/files/142782788/GMAPSUPP.IMG

dostum paylaşımların için çok teşekkürler ben bişi sormak istiyorum bu garmin programı ücretli mi? yani bağlantı yapıldığında kontör vs gidiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.