Şimdi Ara

Ahmet Çakar: Lincoln'ün gördüğü 2. sarı kart hatalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet Çakar az önce Kanaltürk Telegol'e telefonla bağlanarak Lincoln'ün gördüğü 2. sarı kartın hatalı olduğunu söyledi. Gerekçeyi de şu şekilde açıkladı: "Futbol oyun kuralları kitabının 122. sayfasında der ki: Oyuna hızlı başlama isteğinde futbolcu, serbest atışı kullandığı andan sonra top rakip takım oyuncusuna ister çarparsa rakip oyuncu ister topu bilerek alırsa oyun devam eder."
    "Yalnız rakip oyuncu serbest atışı ellerini ayaklarını kullanarak yakın mesafede engellemeye çalışırsa bu durumda sarı kart görür" dedi.

Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verir ve
    topa 9.15 m mesafeden daha yakında bulunan bir rakip oyuncu
    topu keserse, hakem oyunu devam ettirmelidir.

Eğer bir oyuncu serbest vuruşu çabuk kullanmaya karar verirse
    ve topa yakın olan bir rakip oyuncu kasti olarak vuruşu yapmasını
    engellerse, hakem oyuncuya oyunun tekrar başlamasını
    geciktirdiği için ihtar vermelidir.

Kaynak:http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/Ligler/OyunKurallari-2008-09.pdf (122. SAYFA)

• Koyma kardeşim boşuna,gelirler birazdan kuralı da değiştirirler,kabul etmezler,anlamazlar.
  • Kural hatası
    Maç tekrar edilmeli

Orjinalden alıntı: [KEO]

Erman Hoca'da karar dogru dedi ? Nolcak simdi

elindeki hakemlik sınav sorusunu okudu.. cevaba göre oyun devam etmeli.. öylede dedi nolcak şimdi?!

Orjinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Ahmet Çakar az önce Kanaltürk Telegol'e telefonla bağlanarak Lincoln'ün gördüğü 2. sarı kartın hatalı olduğunu söyledi. Gerekçeyi de şu şekilde açıkladı: "Futbol oyun kuralları kitabının 122. sayfasında der ki: Oyuna hızlı başlama isteğinde futbolcu, serbest atışı kullandığı andan sonra top rakip takım oyuncusuna ister çarparsa rakip oyuncu ister topu bilerek alırsa oyun devam eder."
    "Yalnız rakip oyuncu serbest atışı ellerini ayaklarını kullanarak yakın mesafede engellemeye çalışırsa bu durumda sarı kart görür" dedi.

bu durum lincolnle farklı mı??

topun oyuna girmesini engellerse sarı kart görür, mesela topun önüne geçer adamın görüş alanını keser, el kol hareketleri yapar, kasti olarak toğun oyuna girmesini engellerse sarı kart görür. Engellerse top oyuna girmemiş olur. Ama burada Lincoln top oyuna girdikten sonra, topu alıyor. Yani oyun devam etmesi gerekiyor, kurallara göre. Ben de bu kuralı bilmiyordum ama öğrenmiş oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emre Mor için Fenerbahçe Devrede
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orada verdiğin linke göre emre de kart görmeliymiş hakem hatalı evet...
  • Aynı pozisyon Liverpool - Beşiktaş maçında da oldu. Liverpool atağını keserken faul yapıldı Gerard tam kullancakken bir beşiktaşlı gelip kullanmasını engelledi Gerard da ne yaptı vurdu topa rakibe çarptırıp sarı kart görmesini sağladı.

• Audioslave - Gasoline
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimakafein

Aynı pozisyon Liverpool - Beşiktaş maçında da oldu. Liverpool atağını keserken faul yapıldı Gerard tam kullancakken bir beşiktaşlı gelip kullanmasını engelledi Gerard da ne yaptı vurdu topa rakibe çarptırıp sarı kart görmesini sağladı.

o pozisyonla bu aynı değili tekrar izle o maçı...

Yukarıdaki arkadaşa, bu ülkedeki en büyük en kar,yerl, hakem Ahmet Çakardır...Erman Toroğllu sadece ülke içersinde ünlü olmuştuır ama hakemlık kıdemi açısından ahmet çakar hepsini, erman toroğlunu dahil ezer yan cebine koyar...

• puha adam bi karar yanlış dedi en kariyerli hakem oldu.ya ne komedi dönüyo burda ailecek bayılıyoruz bu foruma ya...
  • Herkes GS'nin berabere kalmasını bekliyordu galiba. Sevinin sevinin.

Orjinalden alıntı: daimakafein

Aynı pozisyon Liverpool - Beşiktaş maçında da oldu. Liverpool atağını keserken faul yapıldı Gerard tam kullancakken bir beşiktaşlı gelip kullanmasını engelledi Gerard da ne yaptı vurdu topa rakibe çarptırıp sarı kart görmesini sağladı.

O maçta Liverpool'un hangi atağı kesildi yavAynı maçımı izledik...

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

puha adam bi karar yanlış dedi en kariyerli hakem oldu.ya ne komedi dönüyo burda ailecek bayılıyoruz bu foruma ya...

bence sen şu an bahsettiğin komedinin başrolü oldun. Ahmet Çakar Türkiye'nin en kariyerli hakemidir. Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final, Çeyrek Final yönetmiştir.

puha adam bi karar yanlış dedi en kariyerli hakem oldu.ya ne komedi dönüyo burda ailecek bayılıyoruz bu foruma ya...

İyi akşamlar....

Eğitim seviyenizi ve yaşınızı bilmiyorum ama okuduğunuzu anlamadan yorum yapmışsınzı tekrar okuyun lütfen...

Burda selçuk dereli en kariyerli hakem diyen yok, değilde zaten...

Yukarıdaki erman toroğlu yorumunu yazan arkadaşa cevap verdim...

Bu ülşkenin en kariyerli hakemi Ahmet çakardır diye...Lig tv yorumcusu olduğundan popüler oldu erman toroğlu ama ilk önce ahmet çakar gelir sonra diğerleri hakemlikte...

Zaten yaşınız yetiyorsa ahmet çakarın milli takım ve acrupa maçlarındaki yönettiği maçları görmüşsünüz....

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Kural hatası
    Maç tekrar edilmeli

selçuk dereli kararım hatalı mı dedi ?
  • pozisyonu tekrar izlemem lazım ama yanılmıyorsam hakem lincolün pozisyonundan önce emreyi topu hızla oyuna sokmak isteyen oyuncuyu engellediği için uyarıyor. yani o noktadan sonra yapılacak atış hızla sokma olarak nitelendirelemez, çünkü emre buna izin vermeyerek hakemden uyarı alıyor. bu şekilde bakıldığında sanıyorum karar doğru. ama belirttiğim gibi pozisyonu tekrar izlemem lazım yanılabilirim.

ya yerim kariyerini ahmet çakarın ne olduğu bellidir neyini anlatıyorsunuz bana.erman karar hatalı dese en iyisi o olacaktı şimdi.bırakın bu işleri...

sana göre de Ahmet Çakar pozisyonda sarı kartın doğru olduğunu söyleseydi, Ahmet Çakar en iyi yorumcu olacaktı değil mi? Sen bırak bu işleri, yani körü körüne fanatikliği.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.