Şimdi Ara

COOLER MASTER HAF 932 ARTIK TÜRKİYEDE UZUN UĞRAŞLARIM SONUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
9.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COOLER MASTER HAF 932 ARTIK TÜRKİYEDE UZUN URAŞLARIM SONUCU

sitede bu konu hakkında bana mesaj atanlar oldu hatta bir arkadaş vardı.nasıl alabıleceğini ve benim bu kasanın gelmesi için girişimlerde bulununduğumu ve yakınzamanda kasanın geleceğini arkadaşa yazmıştım.şimdi cewap atacaktım ama sms onay kodu olayı var onu yapamadık hesap engellendi telefon numarasını yanlış yazmışım özel mesaj atamıyorum arkadaşım görürsen haberin olsun nikini burayada yazarım senin.

Kasamız sonunda geldi hayırlı olsun.

UZUN URAŞ VE ÇABALARIM SONUCU dstribitör firmadaki tanıdığım yetkililere yaptığım öneri ve nlatım sonucu kasayı getirdiler.Kasa şuanda MAVİBİLGİSAYARDA SATIŞA SUNULDU SANIRIM ŞİMDİLİK 2 ADET VAR FİYATI 250 DOLAR + KDV CIVARDINDA OLDUĞUNU SANIYORUM ÇUKURAMBAR ŞUBEDEN GİDİP ALABİLİRSİNİZ.GERÇEKTEN SEVİNDİRİCİ bir haber arkadaşlar isteyen kişiler ve özellikle bu kasa hakkında mesajlaştığım arkadaş dışardan sipariş vermene gerek yok kasayı alıp bi güzelde inceleme yapma ve kullanma şansına artık sahibiz.hayırlı uğurlu olsun diyorum.

SÜPER Bİ HABER.KASAYA BİZAAT DOKUNMA İNCELEME FIRSATI BULDUM KENDİMEDE 1 ADET ALIYORUIM 2 KASAM OLUCAK ŞUANDA CM COSMOS KASA KULLANIYORUM EE OLSUN 1 DE HAF 932 İM OLSUN tabi hafımın olması için önce boğaziçinden selçuk beyin sözünü tutması gerekiyor bilmem anlatabildimmi

KASANIN ÖZELLİKLERİ

* 230 (G) x 545 (Y) x 575 (D) mm boyutlar
    * 13.2 kilogram ağırlık
    * Çelik - plastik malzeme
    * Micro-ATX / ATX / E-ATX uyumluluk
    * 6 x 5.25 inç sürücü yuvası (teki 3.5 dönüşebilir)
    * 5 x 3.5 inç sabit disk yuvası
    * 4 x USB 2.0, FireWire, eSATA, kulaklık, mikrofon
    * 7 tane kart ekleme imkanı
    * Standart ATX PS2 ve EPS 12V PSU uyumu
    * Patentli parmak bastırmalı 5.25 sürücü kapakları
    * Çıkarılabilir sabit disk yuvaları
    * Kasa içi kablo düzenleme delikleri
    * Önde 230 mm 700 devir kırmızı LED'li 19 dBA fan
    * Sol kapakta 230 mm 700 devir 19 dBA fan
    * Tepede 230 mm 700 devir 19 dBA fan
    * Arkada 140 mm 1200 devir 17 dBA fan
    * 230 mm fanlar yerine 120 mm fanlar takılabilir

KASA ONLİNE STOKLARINA GİRMİŞ BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ

http://www.mavibilgisayar.com/ud/11946

İŞTE KASANIN INANMAYANLARA RESİMLERİ DİREK MAĞAZADAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 9 Şubat 2009; 21:44:38 >

• EWET KUCAĞINA SEN ALMIYOSUNDA OSENİ KUCAĞINA ALIYOR UYUYORSUN
  • 250 DOLAR + KDV

tl parası 486,750civarı ediyor kdv ile içi boşmu dolumu diye sormak lazım ülkem insanı için zor
  • kahvehane pencerelerindeki dumanı dışarı atan havalandırmaya benziyor kasa içi havalandırması çok iyidirde balkonun duvarını delip kasayı balkona korum daha mantıklı ama tabi zevk meselesi isteyen istediğini alır
  • evet zewk meselesi bende 600 ytl lik kasa var şimdide bunu alıcam.balkonla uğraşamam cm kullanmak zewktir heyecandır.herkes kullanamaz
  • ya biri de allah razı olsun desin arkadaşa... arkadaş o kadar çabalamış etmiş getirtmiş... yani Hi-End in sonu yoktur,bu da öyle birşey ... fiyatını performansıyla kıyaslamak lazım bnce...
  • 249+ kdv arkadaşlar süper ya cosmos kadar kaliteli malzeme yok ama soğutma deli ya ve fanlarda sessiz yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HATUKAY

evet zewk meselesi bende 600 ytl lik kasa var şimdide bunu alıcam.balkonla uğraşamam cm kullanmak zewktir heyecandır.herkes kullanamaz

o paraya orta halli bir kasa ile sıvı soğutma yapılır be yaw.hem daha sessiz olur hemde gösterişli.hatta ütüne bide modding yapacak kadar para kalır.
  • hoş kasa ya.walla.
  • sıvı soğutma çok gereksiz bence saçma yani zaten geçilemeden bitecek hiçde sessiz değil.ayrıca orta halli kasa sewmıyorum oldumu en iyisi olacak.bu haf kasada şahane yaw

quote:

Orjinalden alıntı: d_v_a87

quote:

evet zewk meselesi bende 600 ytl lik kasa var şimdide bunu alıcam.balkonla uğraşamam cm kullanmak zewktir heyecandır.herkes kullanamaz

o paraya orta halli bir kasa ile sıvı soğutma yapılır be yaw.hem daha sessiz olur hemde gösterişli.hatta ütüne bide modding yapacak kadar para kalır.

• valla zevk tercih meselesi ama ben şahsen bi kasaya o kadar para vermeye acırım bu kadar pahallı rakamları hak edecek bişeyleri yok

ekran kartı işlemci almayı daha uygun bulurum
  • quote:

kesinlikle haklısın herkes kullanamaz derken. sokağa atacak parası olan var olmayan var.
  • quote:

quote:

kesinlikle haklısın herkes kullanamaz derken. sokağa atacak parası olan var olmayan var.

helal
  • quote:

quote:

biyığın zengin ,parayı sokağa atan tanıyorum hangisi alıo sanıyorsunuz 600a boşkasayı zengin sistem topladıklarımdan bazıları 100-150lik kasaları pahalı buluyor, yemin ediyorum dünya zengini olsam bomboş bi kasaya 600, 500, 400 hatta 300tl para vermem, bunlarla egomu tatmin etmem ben f\p a bakarım öğle laga luga dinlemem , beğenen yokmudur vardır gerci topikte bitek topiği acan beğenmiş onada diceğim: güle güle kullan

• ewet siz o zewke nail olamayacaksınız ne yazıkkı zaten bu kasalar yurt dışında 149+ kdv bizde vergi çok yanı kasanın değeri 149+ kdv anladın :) cosmos kullanmak ayrıcalıktır sokağa atacak parası olmayanlar alabilirler yani diğer dandik 70 100 120 dolarlık kasaları alırsan sokağa atarsın 2 sene sonra ama bu kasayı 20 yıl kullanırsın full tower kasa kullananlar söylediğimi iyi anlayacakalrdır.
  • quote:

ewet siz o zewke nail olamayacaksınız ne yazıkkı zaten bu kasalar yurt dışında 149+ kdv bizde vergi çok yanı kasanın değeri 149+ kdv anladın :) cosmos kullanmak ayrıcalıktır sokağa atacak parası olmayanlar alabilirler yani diğer dandik 70 100 120 dolarlık kasaları alırsan sokağa atarsın 2 sene sonra ama bu kasayı 20 yıl kullanırsın full tower kasa kullananlar söylediğimi iyi anlayacakalrdır.

zevkler ve renkler tartışılmaz pek tabii. o zevke nail olmasakta olur. ama bu forumla ilgili bildiğim bişi varsa o da herkesin bir ürünün önce fiyat- performans grafiğine bakıldığıdır.

psu su olmayan kasaya o kadar para verilmez

• işte beni deli eden nokta da orası...koysa şöyle içine güzel bi 600w güçk. tamam dicem ama yok ya adamlar anlaşmışlar aralarında hiçbiri koymuyor
  • KOYDUKLAR GÜÇ KAYNAKLARI İYİ OLMUYO VE ÇOK SESLİ MESELA RC 690 DAKI 600 WATT POWER AMAN ALLAHIM BERBATTTTT.ewet renk ve zewk tartışılmaz bu benim zewkim merak etme kasayı beğenen daha çok adam çıkar.bana göre fiyat performans kasaları bunlar biraz kafayı çalıştırırsan sende çözersin en az 10 15 sene kullandığını düşünürsen bu kasa bedava ok.biraz beyin yoralım.birazz
  • quote:

KOYDUKLAR GÜÇ KAYNAKLARI İYİ OLMUYO VE ÇOK SESLİ MESELA RC 690 DAKI 600 WATT POWER AMAN ALLAHIM BERBATTTTT.ewet renk ve zewk tartışılmaz bu benim zewkim merak etme kasayı beğenen daha çok adam çıkar.bana göre fiyat performans kasaları bunlar biraz kafayı çalıştırırsan sende çözersin en az 10 15 sene kullandığını düşünürsen bu kasa bedava ok.biraz beyin yoralım.birazz

kasayı bende beğendim.beğenmediğim tarafı fiyatı. o yüzden fiyat performansı kötü.

ben senin beğenmediğin 40-70 dolarlık kasalardan birini kullanıyorum 5 yıldır.değiştirdiğim şey yeterli gelmediği için psu su ve fazla ses çıkarmaya başladığı için öndeki fanı oldu.
    gerek diğer fanları gerekse içerisindeki hava akımı 5 yıldır süper şekilde işimi görüyor.

zevkler ve renkler tartışılmaz dediğimde kastettiğim şey kişilerin pahalı zevkleri olabilir demekti.seninki de öyle galiba. iki kasaya toplam 1 milyar verdiğine göre...

birde kullandığın cümlelerin nerde başlayıp nerde bittiği belli değil. o yüzden demek istediğin bazı konuları yanlış anlamış olabilirim.

• evet baya bi yanlış anlamışşssın.benim için kasa psu önemli o yüzden ben kasaya para veririm bu bence mantıklı.büyük kasa kullanan küçük kasa kullanamaz küçük kasalar bana kasa gibi gelmiyor sende kullanırsan anlarsın.pahallı zewkle alakası yok.kullanırsan sende anlarsın.full towere geç bence.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.