Şimdi Ara

logitech x240 hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.
    dandik 2.0 speakerden logitech x240'a geçiş yaptım. sorunum şu:
    subwoofer'in sesini biraz fazla açtığımda subwoofer'dan rahatsız edici bir uğultu duyuluyor. bir de, müzik açık değilken, uydu hoparlörlerden çok ince bir ses geliyor. bunlar normal midir? onboard ses kartı kullanıyorum. (anakart: asus p5pl2)
    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 7 Şubat 2009; 11:25:48 >



  • bazen sorun sistemde oluyor ses karına bi degişiklik yap aynı sorun devam ediyorsa nerden aldıysan oraya deki ben sistemimi teknik serfise göndermek istiyorum de sistemi yakmadan gönder yanarsa elinde kalır..(yanma olayları kulacıdan bilinir)yanmaması için sesi fazla acmazsan iyi olur
  • sistem kapalıyken fişi pirizde takılı ise hoparlörlerden ses gelmesi normal
  • Sistem kapalı iken fişi prize takalıyken ses gelmesi normal değildir.(sistemden kasıt bilgisayar ise bu normaldir)Aslında setin bağlı olduğu cihaz off konumda değilse set son seste bile ses vermemeli.Setin dışında bu sese elektirik tesisatı neden olur ya da bilgisayarlarda mic seçeneğinin sessiz olmaması.Setin kalitesi falan değildir microlabın mc 4500 ünde de hiç ses olmuyor kendi kurulu sistemde de.x240 fiyatına göre iyi bir set değildir performansı sorun yaratabilir x230 la karşılaştırmamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 8 Şubat 2009; 1:53:31 >
  • loginin bazı sistemlerinde sistemi kapattığınız halde hoparlörlerinden ufak bir zırıltı duyarsınız,bu konuyu zamanında epey araştırmıştım,sistemde veya bağlı olduğu elektrik tesisatında hiçbir sorun oluşturmuyor,eğer sistemin güç ünitesinde bir anahtar bulunsaydı ve kapama işlemini o anahtardan yapsaydık o zaman bunlardan da ses gelmezdi,anahtar olmadığı için sistemin içerisinde sürekli bir elektrik akımı mevcut dolayısıyla zırıltı yapabiliyor.
  • quote:

    x240 fiyatına göre iyi bir set değildir performansı sorun yaratabilir x230 la karşılaştırmamak lazım.

    hadi yaa... satın aldığım yerde x230 da vardı, ancak biraz daha pahalıydı. pek araştırma yapmadığım için x240'ı almaya karar verdim. arada kayda değer bir fark var mıdır acaba?
    bu arada, yukarıda bahsettiğim ses gelmesi problemi çok önemli bir sorun değil. set açıkken ve sesi sonuna kadar açık iken hafif bir ses geliyor, ama pek farkedilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 8 Şubat 2009; 16:24:01 >
  • hayır x240 da öyle bir sorun yok aslında hiç bir logitech ürünlerinden yok diye biliyorum sen aldığın yere götür garantisi duruyordur herhalde daha 2.el aldıysanda bir servise götür yapsınlar. kolay gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: togidevil

    hayır x240 da öyle bir sorun yok aslında hiç bir logitech ürünlerinden yok diye biliyorum sen aldığın yere götür garantisi duruyordur herhalde daha 2.el aldıysanda bir servise götür yapsınlar. kolay gelsin

    var var,ben de bi aralar yok diyordum ama bir süre sonra gece yatarken o sesleri duydumve sadece ben de değil forumda bu setlerden kullanan kullanıcılarda da aynı sorundan var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 8 Şubat 2009; 22:24:48 >
  • x230 x240 dan her yönden iyidir x240 logitechin ürünleri içerisinde belki de en kötü üründür.Setinizi seviyorsanız sorun yoktur ama m820 varken o sete 50 lira bile vermemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.