Celeron 420 lga cpu satılıktır, yurtdışından aldım ve hiç kullanılmadı. Kendi fanı mevcuttur. İstediğim rakam 55 liradır. İzmir içi elden diğer illerede kargo ile göndererek satışını yapabilirim. Her türlü yorum ve teklinizi PM den yapınız. Teşekkürler... Model Brand Intel Processors Type Desktop Series Celeron Model BX80557420 CPU Socket Type CPU Socket Type LGA 775 Tech Spec Core Conroe-L Multi-Core Single-Core Name Celeron 420 Operating Frequency 1.6GHz FSB 800MHz L1 Cache 32KB+32KB L2 Cache 512KB Manufacturing Tech 65 nm 64 bit Support Yes Hyper-Threading Support No Virtualization Technology Support No Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T Voltage 1.0V – 1.3375V Thermal Power 35WSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
forumdakiler 60 liraya p4 3.0-3.2 satıyorlar 55 lira celeron işlemci için çok degilmi
quote:
Orjinalden alıntı: sezsizada
forumdakiler 60 liraya p4 3.0-3.2 satıyorlar 55 lira celeron işlemci için çok degilmi
Çok tabii çok olmaz olur mu aslında 15 liraya satacaktım ama senin gibi biri çıkıp da uyarmadı beni. Kardeşim oku ilanı once bak zorlanırsan sana okuyacagın yeri bir de ben belirteyim. "her türlü yorum ve teklinizi PM den yapınız." Senin gibiler adama ya sabır çektirirler işte. Alacaksan adam gibi görüşürsün almayacaksan da ilanı baltalamazsın. Şikayet konususun bilgin olsun.
işlemci en kötü 3,2 ghz görür ve günlük her işe yeterlidir. daha önce bunun bir üst modeli olan celeron 430 alıp kullanan birisi olarak ihtiyacım olsa hemen alabilrdir.hayırlı satışlar hocam.
quote:
Orjinalden alıntı: sezsizada
canım kardeşim o prescott denilen soba lardan değil bu celeron conroe mimarili işlemcilerdir 430 ile P5KE wifi de 3.6 ghz de Super pi 1m de 18 sn yakaladım zamanında bu açıdan satıcının ürününü iyi inceleyiniz..