Şimdi Ara

ZOTAC 9800GT SYNERGY Sorunlumu?(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bikaç kişinin benimle aynı problemleri yaşadığını öğrendim, burda sorunsuz olan bios ile değiştirmeyi öğreticem... İlk önce dosyayı indirin ardından "C:\ sürücüsüne" çıkartın. "Başlat>Çalıştır>CMD" komutunu girerek Dos ortamı açın.. Resimdeki gibi "CD C:\NVFLASH" yazın enterleyin, ardından "nvflash.exe A5.rom" yazın enterleyin.. Bu kadar, ayrıntılar resimde:

Download:
    http://rapids+hare.com/files/341498446/NVFLASH.rar
    http://uploaded.to/file/g6v2uw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 26 Ocak 2010; 21:12:08 >

• Cod4 ü kafana takma benim 1900xtx te Cod4 te sorun yapıyor. Zaten bi Cod4 yüzünden driver değistirdim pc allak bullak oldu. şimdi her oyun için driver değiştirmem gerekiyor sanırım. Her driver değiştirmemde farklı oyunlar sorun veriyor Senin Kartta da yazılımsal sorun vardır.
    Daha eski driverları dene benim gibi...
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • Bigen arkadaşımızın gönderdiği A5 bios u attım karta, şuan tıkır tıkır çalışıyor.. Hiç sorun yok yaklaşık 2 saat denedim, B0 biosunda problem olduğu apaçık belli, bu tarz sorunları olan arkadaşlara bios update öneririm Tekrar teşekkürler bigen
    />

Eski Bios:

quote:

178.24_geforce_winxp_32bit_international_whql versiyonu yükledim şimdilik sorun yok gözüküyor..

quote:

Tekmardan geçenlerde indirimde yakaladım sonuncu ürünü kaptım, fakat akşamdan beri COD4'te kitleniyor renkler birbirine giriyo ve reset atıyor.. 3DMARK06 da sorunsuz çalıştı 11950 puan aldım ve ardından riva tuner ile biraz kastım 12500 puan aldı. Bide COD4 fps almak istedim girdim her girdiğimde reset. Sonra default ayarlara getirdim, format attım vs ama çözüm yok. Kart problemlimi yoksa benim donanımla uyum sağlamıyomu, power yetmiyomu?

Gigabyte P35-DS3L(F9B bios) - 2x1 Corsair 800 - E6750 - 500W Silverstone Power - 3xHDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 26 Ocak 2010; 21:08:25 >

• Ben şimdi sırf Cod4 oynayabilmek için deneyerek 2007 nin 7.10 driver ını kullanıyorum. Sende nvidia'nın 2007 ye yakın driverlarını dene bakalım, Hem için rahatlamış olur
    edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanOz -- 5 Şubat 2009; 10:24:45 >
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • Zaten PCde kurulu tek oyun COD4 (online), Zotac'ın kendi sitesinde baktım sitede en sondan bi önceki sürümü 178.24 onu indiricem. Sorun budur umarım..

Orjinalden alıntı: devilcnr

Zaten PCde kurulu tek oyun COD4 (online), Zotac'ın kendi sitesinde baktım sitede en sondan bi önceki sürümü 178.24 onu indiricem. Sorun budur umarım..

umarım sorununu çözersin bendede cod2 cod4 cod5 dışında kurulu oyun yok o yüzden seni anlıyorum

Orjinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Zaten PCde kurulu tek oyun COD4 (online), Zotac'ın kendi sitesinde baktım sitede en sondan bi önceki sürümü 178.24 onu indiricem. Sorun budur umarım..

umarım sorununu çözersin bendede cod2 cod4 cod5 dışında kurulu oyun yok o yüzden seni anlıyorum

COD4 tek geçerim.. 181-180-178 bide SinanOz driver verdi hepsini sırayla denicem bu sorunu çözene kadar..

• Düşündüğümüz gibi driver sorunu olması sevindirici. Gözün aydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

Düşündüğümüz gibi driver sorunu olması sevindirici. Gözün aydın

Çok sağol hocam,

Orjinalden alıntı: bigen

Haydaa uygun fiyatlı diye aldık bugün geliyor;içime kurt düşürdünüz bak

Valla hocam benden söylemesi daha kargo çıkmadıysa iptal et, çünkü okadar çok 9800GT varki hatalı.. Umarım sana denk gelmez.. Ben 8800GTS aldım 9800GT'yi de satıyorum..

Orjinalden alıntı: bigen

Walla şimdilik gta4 de denedim,görüntü felaket farketti(eskisi 7950gt olunca) buda techpowerup görüntüsü

Hocam hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın, ben çok memnundum işte o sorun olmasaydı.. Call of Duty ve Brother in Arms dene bide..
  • bende zotac 880o gt vardı bi sorunu oldu garantiye gönderdim kartsız kalmayayım dedim gittim bi sparkle 9800gt aldım eve geldim bi açtım resmindeki soğutucu değil oyuncak gibi bi fan koşa koşa geri gittim vatana kartı verdim 4830 alacam o an yanımda eleman açtırdı 4870 sapphire kartı bi baktım harika bir soğutma sistemi stok fanla alakası yok fiyatını sordum indirim vardı %18 400 dedi yanındada 4Gb bellek hediye varmış aç gözlülüğüm tuttu bitane sapphire4870 aldım. Acaip memnunum 8800gt mdende çok memnundum ama bu bi başka gerçekten. 8800gt mi de yedek kart olarak tutuyorum gene arıza falan olursa gidip bi 4870x2 veya gtx295 almayayım diye ama eve gelip 4830 incelemelerini okuduğumda (o 204 tl idi) 9800gt yi geri verdiğime sevindim 229 tl ye almıştım ama 4830 almayıp 4870 e o kadar para verdiğime üzüldüm. Ayrıca inanmıyordum forumlarda incelemelerde falan bu avivo olayına ama renkler falan daha bi canlı güzel gerçeğe yakın oluyo ati kartta. kıssadan hisse ben şimdi arada onu takıyom driveri kaldırıyom ötekininkini kuruyom bi bunu takıyom farkları gözle ayırt edebiliyormuyum diye bakıyom. çok çok olmasada ati biraz daha iyi en azından renk olarak. Kartlardan tabiki 4870 daha hızlı ama 4830 9800gtx ayarında kart ve yarı parayaydı sen sen ol directx11 lerden önce çok paran yoksa 4830al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatli22 -- 18 Şubat 2009; 20:57:46 >
    "BİR DE AKRABAYA, YOKSULA, YOLCUYA HAKKINI VER. GEREKSİZ YERE DE SAÇIP SAVURMA. ZİRA BÖYLESİNE SAÇIP SAVURANLAR ŞEYTANLARIN DOSTLARIDIRLAR. ŞEYTAN İSE RABBİNE KARŞI ÇOK NANKÖRDÜR.”: İSRA SURESİ 26. VE 27. AYETLER

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatli22

bende zotac 880o gt vardı bi sorunu oldu garantiye gönderdim kartsız kalmayayım dedim gittim bi sparkle 9800gt aldım eve geldim bi açtım resmindeki soğutucu değil oyuncak gibi bi fan koşa koşa geri gittim vatana kartı verdim 4830 alacam o an yanımda eleman açtırdı 4870 sapphire kartı bi baktım harika bir soğutma sistemi stok fanla alakası yok fiyatını sordum indirim vardı %18 400 dedi yanındada 4Gb bellek hediye varmış aç gözlülüğüm tuttu bitane sapphire4870 aldım. Acaip memnunum 8800gt mdende çok memnundum ama bu bi başka gerçekten. 8800gt mi de yedek kart olarak tutuyorum gene arıza falan olursa gidip bi 4870x2 veya gtx295 almayayım diye ama eve gelip 4830 incelemelerini okuduğumda (o 204 tl idi) 9800gt yi geri verdiğime sevindim 229 tl ye almıştım ama 4830 almayıp 4870 e o kadar para verdiğime üzüldüm. Ayrıca inanmıyordum forumlarda incelemelerde falan bu avivo olayına ama renkler falan daha bi canlı güzel gerçeğe yakın oluyo ati kartta. kıssadan hisse ben şimdi arada onu takıyom driveri kaldırıyom ötekininkini kuruyom bi bunu takıyom farkları gözle ayırt edebiliyormuyum diye bakıyom. çok çok olmasada ati biraz daha iyi en azından renk olarak. Kartlardan tabiki 4870 daha hızlı ama 4830 9800gtx ayarında kart ve yarı parayaydı sen sen ol directx11 lerden önce çok paran yoksa 4830al

valla arkadaş;bu dediğinize ne der ama ben kendi fikrimi söyleyeyim;ATİ Allah'a yakın bana uzak dursun; chipset seçer,her anakartta çalışmaz vpu recover hatası verir v.s.; yemişim öyle performansı ben;benim için önce stabilite ve uyum gelir;varsın birkaç fps eksik oynatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 19 Şubat 2009; 11:11:42 >

• Bigen hocam bana kartın biosunu upload edermisin, senin kullandığın biosla benimkinin farklı.. Benim B0 senin A5.. Seninkide Zotac Synergy modeli dimi?

Bigen hocam bana kartın biosunu upload edermisin, senin kullandığın biosla benimkinin farklı.. Benim B0 senin A5.. Seninkide Zotac Synergy modeli dimi?

Onu nasıl yapacağım?Tabii seve seve

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.