Şimdi Ara

Tüm Db3150 ( A2 ) Cihazlara Patch Yükleme (Denendi : İşlem %100 Başarılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu tarattım bulamadım forumda eğer açılmışsa silerim hemen.

    http://www.mediafire.com/download.php?xc3tnmjlktz

    Anlatım:

    İlk adım olarak eklentide verdiğim dosyayı indiriyoruz.İndirdiğimiz dosyaları Rar'dan çıkarıyoruz.Daha sonra " Patcher.jar " ve " Patcher.jad " dosyalarını sağ tıklayarak kopyala diyoruz.Ardından telefonumuzu usb kablo aracılığı ile pc ye bağlıyoruz.Bu 2 dosyayı Hafıza Kartında bulunan other klasörünün içine kopyalıyoruz.
    Ardından telefonumuzu güvenli bir biçimde bilgisayardan söküyoruz.Daha sonra telefonu açın.Hafıza kartında bulunan diğer klasörünün içine girin.Karşımıza biraz önce usb kablo aracalığıyla attığımız Patcher.jar ve Patcher.jad dosya çıkacaktır." Patcher.jad uygulamasını telefona kurun.Uygulamalara kaydetmesini söyleyin. Kaydettikten sonra başlatmayın uygulamayı. " Uygulama kurulduktan sonra uygulamayı telefon belleğine taşıyın.Gerekli işlemleri bitirdikten sonra telefonu kapatın.Bataryanızı söküp tekrar takın.

    A2 Uploader Programını indirin forumdan.Programı açın Sağ tarafta bulunan " File System Tool " seçeneğine tıklayın.Telefonu 30 sn içinde C tuşuna basarak usb kabloya bağlayın.Bağladıktan sonra program ekranında karşınıza " TPA , İFS , System , vb " gibi bölümler çıkacaktır.Sırasıyla şu yolları izleyin: " TPA > PRESET > SYSTEM > AMS " ams klasörüne ulaştıktan sonra şu dosyayı bulun : " jab3b4ded00cb34b3cc77a6699f87ac10753fa701.b " dosyayı bulduktan sonra bu dosyaya farenin sağ tuşu ile tıklayın ve READ deyin.Kopyaladıktan sonra dosyayı silin programdan.Bu dosya A2 Tool klasörünün içinde " ph out " adında bulunan dosyanın içinde bulunur.Dosyayı en başta indirdiğimiz Jpatcher.exe dosyasının üstüne sürükleyin.Program kısa bir süre işlem yapacaktır.Daha sonra dosyayı tekrar Ams klasörünün içine yükleyin.

    Tekrar ams klasörüne ekledikten sonra A2 Tool programında Bulunan " Shutdown File System " sekmesine tıklayın.Ardından " Quit " sekmesine basarak programdan çıkın.Daha sonra Telefonu kablodan sökün.Ardından batarya sök tak yapın.Telefonu açın Usb kabloya bağlayın Dosya Transfer'i modunda.Ardında Hafıza Kartı sürücüsüne girin." Other " klasörüne girin burada " Patches " adında klasör oluşturun.Buraya kullanmak istediğiniz .vkp uzantılı patchleri atın.Patchleri attıktan sonra telefonu kablodan sökün.

    Ardından telefonu açın uygulamalara girin.Burada bulunan Jpatcher.jad uygulamasını çalıştır.Program bir soru soracaktır buna Evet diyin.Daha sonra patchler yüklendi yazısı karşınıza çıkacaktır.Bu yazıyı gördükten sonra programdan çıkın.

    Patchler artık kullanıma hazırdır.Güle güle kullanın...


    Not: Uygulamayı her telefonu kapatışınızda çalıştırmayı unutmayınız.

    İşlem 2 adet w910i ve 1 adet c702 telefonlarda denenmiştir.Gönül Rahatlığıyla uygulayabilirsiniz...

    Kendi konumdan alıntır...

    ву_χєηση



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 4 Şubat 2009; 11:23:05 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.