Şimdi Ara

Pentax'dan yeni bir kompakt kamera ufukta göründü; Optio E70L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  


    Geride bıraktığımız Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2009) kompakt segmentteki dijital kameralarına iki yeni üye ekleyen Pentax, E70L modeliyle ürün gamını genişletmeye kaldığı yerden devam ediyor.


    93.5 x 60.5 x 26 mm ebatlarında ve pil dahil 175 gram ağırlığında tasarlanan E70L, 10.1 MP CCD sensörden (1/2.3'') güç alıyor. 32-96 mm (35 mm formatına göre) objektife sahip kamera 3 kata kadar yakınlaştırma yapabiliyor. Çekimlerimizi ise 2.4 inç'lik TFT ekrandan izleyebiliyoruz. Kamerada, görüntü stabilizasyon sistemi ve yüz algılama teknolojilerine yer verilmiş. Günümüzde standart hale gelen stabilizasyon sistemi istenmeyen titreşimlerin önüne belli ölçüde geçerken yüz algılama teknolojisi aynı anda 10 farklı kişiyi ayırt edebiliyor. Böylece kamera çeşitli ayarlar yaparak portrelerde daha iyi sonuçlar vaadediyor.


    E70L'nin dahili belleğini SD kartlarla arttırabiliyoruz ve son olarak ISO'yu 80 ile 6400 arasında düzenleyebiliyoruz. Ancak yüksek ISO değerlerinde fotoğraflarda istenmeyen bozulmaların oluşacağını hatırlatalım. Pentax E70L, mart ayına doğru 100 Pound fiyat etiketiyle satışa sunulacak.









  • bakalım ne kadar iyi..
  • Pentax bu kompakt modellerde hep başarılıydı. yine çok güzel bir model çıkarmış.

    ama benim en beğendiğim kompakt Pentax bu Optio Z10

    Pentax'dan yeni bir kompakt kamera ufukta göründü; Optio E70L


    Pentax'dan yeni bir kompakt kamera ufukta göründü; Optio E70L




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.