Şimdi Ara

700 silk e ucuzladı!!!FF bladerlvl 59(phoenix)+377 silk(çok uygun hak vericeksiniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni char aldığım için uzun süredir sp kastığım charımı satıyorum en başta söyliyim

Takas Kesinlikle kabul değildir.Takas isteyenlerı çok fena kırıcam.

Karakter adı ve sunucu adı : lntoxicated / Phoneix
    Karakter seviyesi: lvl 59

Karakter penceresi

700 silk e ucuzladı!!!FF bladerlvl 59(phoenix)+377 silk(çok uygun hak vericeksiniz)

Karakterin yapılandırılması ve gelen bilgiler:Full str Blader

--5 m goldu vardır
    --14 günlük premium ve 14 günlük No Name peti vardır.
    --377 silki vardır.
    --133 k sp si vardır
    Fiyatının yüksek olmasının sebebi charda zaten 377 silk olduğundan alacak kişi charı 323 silke almış olucak yani bence çok uygun

Skiller

Bichion

Fire

Cold

Premium ve silki

İşte bu kadar .Her türlü yoruma açığım 377 silk olduğundan fiyatta indirim yapamıyorum.Kusura bakmayın.Tekrar yazıyorum:

Takas Kesinlikle kabul değildir.Takas isteyenlerı çok fena kırıcam!!!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 14 Şubat 2009; 7:10:28 >

• Yav benim bi char vardı onunla takas düşünürmüsün?

Hayırlı Satışlar gayet ucuz alan kişi pişman olmaz.
  • Ah ah .. Özentiliğin gözü kör olsun .. Intoxicated değil Lntoxicated karakterin nicki . Intoxicated nickini daha önce ben aldığım için böyle bir şeye gerek görmüş zavallı Bahadırcık . Karakteri almak isteyen kişi benimle de irtibata geçebilir . flydeloran@hotmail.com . Bana göre süt , onlara göre çikolata . Acting like a maniac .. Whiplash !
  • zaten L ile yazdım I ile yazsam altında ve üstünde çizgi olurdu.

Evet onla itibara geçin lütfen ben adres yazmamışım

flydeloran@hotmail.com

shiftle uğraşmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 2 Şubat 2009; 22:03:50 >
  • up
  • bu arada karakterde black angle wing dress vardır
  • saturnde 90 lvl full farm wizard var (şaka)
    UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

saturnde 90 lvl full farm wizard var (şaka)
    UP

diyorum sadece ...
  • up
  • Kardeş Pm Attım
  • Türkçende sorun mu var orada kocaman Takas kabul değildir diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 3 Şubat 2009; 17:47:56 >
  • S.a çarı almak istesek elden nerden verebilirsin? furkanbaysal12@hotmail.com ekle görüşelim.
  • up

şu an evde değilim eve gidince ekleyecem

dandik bir msn var bu pc de ekledi galiba
  • Char kaç lvl göremedim de bide nerelisin ?
  • Char kaç lvl demişim özür dilerim akla bak ya kaç para istiyodun onu sorcaktım
  • 700 silke indirdim çok acil silke ihtiyacım varda yani nereden alırsan senin bildiğin bana fark etmez ama Turkish e-ğin olucak
  • Up hayırlı satıslar güzel karakter
  • teşekkürler

up
  • Hayırlı Staışlar UP
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.