Şimdi Ara

Digiturk 10 dsmart 230tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyata digiturk ya da dsmart almayı düşünüyorum. Digiturkun ayda 10tl olan giriş paketi mi kanal açısından daha zengin olur yoksa dsmart mı( alet karne hediyesi kampanyasıyla 230tlye geliyor) Bi de digiturkte anten de ücretsiz sanırsam dsmartta anten ne kadara gelir?

Bi de arkadaşlar 32 inç lcd ile kullanılacak alacağım cihazlar. Acaba görüntü kalitesi nasıl olur fark var mı dsmart ile digiturk arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 2 Şubat 2009; 12:47:06 >

• 8 yıllık digitürk aboneliğimi iptal ettirip( birsürü kavga gürültü eşliğinde), 25 Ocak tarihinde d-smart' a geçtim.

D-smart 2009 üretimi receiverlarının içeriğindeki kanal sayılarını azalttılar yani çoğu güzel kanalı aile paketine geçirdiler ancak 2008 üretim tarihli receiverların içeriğinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 2008 tarihli receiverların halen başvuru noktalarında satılmakta olduğunu ve 1 aya kalmaz bitecek olduğunu öğrendim. Yani biraz acele etseniz iyi olur.

Fiyat olarak ise; 8 yıldır digitürk ün ekonomik paketine üyeydim. Fiyat olarak en son aylık 22.90 ödüyordum ki forumda, bu konuda birsürü mesaj yazdım herkesin farklı fiyattan seyrettiğine tanık oldum. Fiyat konusunda digitürk ün ekonomik paketiyle d-smart'ı karşılaştırdığımda kesinlikle d-smart çok daha iyi. D-smart'ı karne fotokopisi götürerek 70TL indirimli alabilirsiniz, ayrıca eski receiverınızı da verirseniz üzerine 100TL daha indirim yapılmakta. 2008 cihazların fiyatları 380-390TL, 2009 cihazların fiyatları da sanırım 300TL. Aradaki 90TL yi vermeye kesinlikle değer.

Digitürk'de 2 tane belgesel kanalı vardı, D-smart'ta 6 tane var - ki içerikleri de gayet tatmin edici- , ayrıca hep aynı belgeseller de yayınlanmıyor, sürekli değişiyor.

Önerim 2008 yılı üretimi olan bir d-smart receiver'ı almanızdır, ben d-smart ilk çıktığında neden almadım diye çok pişmanım...

• Arkadaşa katılıyorum.Bende 7 senelik Dt üyesiyim.BP kampanyasının hatırına sinema paketine düşerek devam ediyorum.Fiyatlarında önemli bir değişiklik olmaz ise mart ayında bende Dt e veda edeceğim.
    d-smarta gelince arkadaşın sözlereine bir ayrıntı eklemek istiyorum.
    Eğer her yıl paket alarak d-smart seyredeceksen 2009 modeller fiyat açısından daha da uygundur.tercih sizin.
    quote:

Orjinalden alıntı: TERSun

Arkadaşlar uygun fiyata digiturk ya da dsmart almayı düşünüyorum. Digiturkun ayda 10tl olan giriş paketi mi kanal açısından daha zengin olur yoksa dsmart mı( alet karne hediyesi kampanyasıyla 230tlye geliyor) Bi de digiturkte anten de ücretsiz sanırsam dsmartta anten ne kadara gelir?

Bi de arkadaşlar 32 inç lcd ile kullanılacak alacağım cihazlar. Acaba görüntü kalitesi nasıl olur fark var mı dsmart ile digiturk arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.say -- 2 Şubat 2009; 15:03:54 >

• bizde aile olarak digiturk kullanmıstık 1 sene felan sonra ıptal ettırdık her ay para odemek cok sacma gelıyordu daha ılk cıktıgı zamanları bu olay ozaman belgesel kanalları felan yoktu sonradan eklendı neyse sonra normal uyduya gectık sonra dsmart cıktı ılk cıktıgında belgeseller felan var dıye alalım dedık ılk cıktıgında aldık dsmartı su anda hala gayet memnun kullanmaktayız belgesel kanallarının hepsı turkce oldu ustelık eskı abonelere fırsatlarda tanıdılar mesala bızde erotık kanallar hedıye edıldı eskı abonelere aynı sekılde futbolsmart kanalıda hedıye vede arada sırada ayda 2-3 fılm sınema tv 2 aılede felan fılmlerde sıfrelerı acıyorlar genelde sabahkı fılmlerde acık oluyor ıcerıgı cok guzel dıger sınema paketıne felan gerek yok bence sadece dsmart kanalları yeterlı cızgı fılm kanallarıda cok cok ıyı bence sonuna kadar dsmart dıyorum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

8 yıllık digitürk aboneliğimi iptal ettirip( birsürü kavga gürültü eşliğinde), 25 Ocak tarihinde d-smart' a geçtim.

D-smart 2009 üretimi receiverlarının içeriğindeki kanal sayılarını azalttılar yani çoğu güzel kanalı aile paketine geçirdiler ancak 2008 üretim tarihli receiverların içeriğinin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 2008 tarihli receiverların halen başvuru noktalarında satılmakta olduğunu ve 1 aya kalmaz bitecek olduğunu öğrendim. Yani biraz acele etseniz iyi olur.

Fiyat olarak ise; 8 yıldır digitürk ün ekonomik paketine üyeydim. Fiyat olarak en son aylık 22.90 ödüyordum ki forumda, bu konuda birsürü mesaj yazdım herkesin farklı fiyattan seyrettiğine tanık oldum. Fiyat konusunda digitürk ün ekonomik paketiyle d-smart'ı karşılaştırdığımda kesinlikle d-smart çok daha iyi. D-smart'ı karne fotokopisi götürerek 70TL indirimli alabilirsiniz, ayrıca eski receiverınızı da verirseniz üzerine 100TL daha indirim yapılmakta. 2008 cihazların fiyatları 380-390TL, 2009 cihazların fiyatları da sanırım 300TL. Aradaki 90TL yi vermeye kesinlikle değer.

Digitürk'de 2 tane belgesel kanalı vardı, D-smart'ta 6 tane var - ki içerikleri de gayet tatmin edici- , ayrıca hep aynı belgeseller de yayınlanmıyor, sürekli değişiyor.

Önerim 2008 yılı üretimi olan bir d-smart receiver'ı almanızdır, ben d-smart ilk çıktığında neden almadım diye çok pişmanım...

Arkadaşım yani D-smart bayisine bir karne fotokopisi ve receiveri getirdiğimiz zaman 170 ytl lik bir indirimmi yapacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: jajajaemre

quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

8 yıllık digitürk aboneliğimi iptal ettirip( birsürü kavga gürültü eşliğinde), 25 Ocak tarihinde d-smart' a geçtim.

Arkadaşım yani D-smart bayisine bir karne fotokopisi ve receiveri getirdiğimiz zaman 170 ytl lik bir indirimmi yapacak?

Hayır. D-Smart'ın bu receiver getirene 100 TL indirim kampanyayla ilgili gazetede bir ilanı vardı, altta Bu kampanya D-Smart'ın başka kampanyalarıyla birleştirilemez yazıyordu. Yani ya karne fotokopisi getirip 70 TL indirim alırsınız, ya da kutuyu götürüp 100 TL indirim alırsınız. Bence en mantıklısı karne fotokopisi götürüp 70 TL indirimi almak, sonra da kendi receiver'ınızı Gittigidiyor'da falan satmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.