Şimdi Ara

ICF ankastre set (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
76.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donanımhaber forumlarında, başka insanlara bilgim dahilinde yardım etmeye çalıştığım vakti karpuz atarak geçirseydim herhalde yeni işimize almaya çalıştığımız makinelerin parasını peşin peşin yatırmış, üretime başlamış, ihracatları yetiştirmek için de çabalıyor olurdum diye düşünüyorum.

    Birtakım yanlış anlaşılmalar vs. yaşanmış olabilir, ama hiçbir çıkar gözetmeden, sadece insanlara yardım etmek amacıyla burada olan birisi varsa o da exeter'dir.
    Arkadaşım diye söylemiyorum, lütfen aklınıza böyle birşey gelmesin.Konuyu teknik olarak çok bilmediğim için (metalurji malzeme okuduğumdan inox nedir iyi bilirim de makine aksamlarından bahsediyorum) konuya dahil olmak istemedim.

    Ufacık bir örnek vermek istiyorum..Fırındaki sorun, vidalar vs, bunları geçtim,hepsinde haklı olabilirsiniz ama;
    ocağın üzerine konulan tencere büyük geliyor ve düğmelere temas ettiği için düğmeleri eritiyor demek gerçekten alışveriş öncesinde yapılan bir kullanıcı hatasıdır.
    Mutfakta zaman geçiren bir insan (bayan ya da erkek), hangi tencereleri kullanacağını, aynı anda hangilerinin ocakta olacağını düşünür ve bence düşünmelidir de.
    ICF kendi standartlarını mı yansıtıyor dünyaya,bunu anlamıyorum..Tüm dünyada ankastre sistemlerde kullanılan ocaklar ve ölçüleri standart ya da birbirine yakındır ki exeter sizden tam 1 hafta bu sıkıntınızla ilgili resim istemişti.

    Şöyle birşey söyleyebilirdiniz, yeni taşındım,müsait değilim, ilk müsait olduğum anda resimleri ekleyeceğim, o zaman devam ederiz.Ama sadece size yardım edebilmek için burada zaman harcayan birisine resim eklememe konusundaki ısrarınız (ya da imkansızlığınız)esnasında devamlı birşeyler yazmak yerine, üzerinize düşeni yerine getirme sabrını gösterebilirdiniz.

    Evet sadece yardım etmek diyorum,çünkü ICF ye şirin görünmek tekrar orada bulunmak vs. gibi söylemde bulunan arkadaşlara,abilere, exeter'in geçtiğimiz hafta nerede nasıl görüşmelerde bulunduğunu hiç söylemeyeyim, benim yapacağım reklam sizin özür dilemenize sebep olmasın.

    Ayrıca konu ile çok alakalı olmasa da, donanımhaber gibi forumlarda bulunan 2 kullanıcı profilinden bahsedeyim.
    Birtanesi devamlı forumda bulunan, hiçbir beklenti gözetmeksizin başkalarının sorunlarına çözüm üretmeye,yardımcı olmaya çalışan, gününün bilmem kaç saatini forumda geçiren, kimi zaman msnde, kimi zaman telefonda kimi zaman ise insanların işyerlerine,evlerine giderek sorunlarına çareler üretmeye çabalayan kullanıcı modelidir.
    İkinci tip kullanıcı ise, bir derdi ya da sorunu olan, bu soruna çare bulabilmek için foruma girip birilerine sorular soran kullanıcı modelidir.

    Afedersiniz ama, işte bu 2.tip kullanıcılar, 1.tip kullanıcıların yönlendirmesine açık olmak zorundalar.Biz bu konulardan o kadar çok muzdaripiz,size anlatamam.
    Exeter ve benim mesajlarımıza bakın, konularda nasıl tartışmalar yaşanıyor bir gözlemleyin,ne demek istediğimizi o zaman çok daha iyi anlarsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    ........
    ........
    Sizden tek ricam bana karsilik savunma yerine resim ekleyin. ben resme gore hareket edeyim. ben 6 ay calistim ICF de hic ustten vidalanan urun yoktu. Bu yuzden resimsiz hic bir dediginizin benim icin anlami yok. 3 yada 4 tane setustu var zaten. 411,455,486 bu kadar set ustu modeli uretilen. hic birinde ustten vidalama bulunmamakta.

    Bu ifadeniz nedeniyle resim eklemeyi bir görev bildim ve resimleri ekledim. Sonra "ben burda yazmayacağımı bildirdim" demeyin diye baştan söylüyorum.
    Resim eklemediğim için söylediklerimin doğruluğu konusunda itham altında bırakmıştınız beni. Resimleri ekledim, yorumunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
    Not: Kameranın tarihinin ayarlamamışım. Bu nedenle resimlerde yazan tarihleri dikkate almayın.



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:29:54 >




  • Diğer iki resim



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:42:08 >
  • Devamı



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:42:28 >
  • Düğmeleri çıkardığımda vananın deliği ortalamadığı açıkça görülüyor. Çakmak çakmak veya düğmeleri döndürmek bu nedenle sorun oluyor.



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:38:43 >
  • Model numarasını hatırlamadığımı söylemiştim. Burada model numarası mevcut.

    Buradaki ikinci resimde de yine vanaların delikleri ortalamadığı görülebiliyor. Tüm vanaların aynı şekilde sola kayık olması. Montajda alttaki sistemin kayık takıldığını gösteriyor.



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:45:46 >




  • Bu duruma biraz da yakından bakalım...



     ICF ankastre set


     ICF ankastre set



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 9:47:06 >
  • Bu arada dün ICF servisi geldi. Sorunu yazmaya bu kadar efor sarfetmişken, ICF nin sitesine kopyalayıverdim. Onlar da servis gönderdi.

    Sonuç: vidalara hiç yorum yok. Düğmelerle ile ilgili sorun için de kusuru bi tane vanaya verdiler. (Tabiki sorun vana değil, vanaların kenara sürtmesi) Neyse sipariş ettiler ve gelince takacaklar. Sonucu tahmin edebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 5 Ocak 2012; 16:46:41 >
  • ICF de asla üstten vidalama olmaz deniyordu.
    Resimler ise olabileceğini hatta olduğunu gösteriyor.
    Konuyla ilgili şüphe duyanların yorumunu gerçekten merak ediyorum.
    (Kesinlikle burda birisi çözüm sunsun diye yazmıyorum)
  • Şu anda ICF konudan haberdar. Servis geldi, detayları şimdi yazmaya yazmayacağım çünkü olumlu bir gelişme yok. Bakalım ICF tarafında konu nasıl ele alınacak. Umarım mutlu sonla biter yoksa 1-2 ay lık bir macera beni bekliyor olacak.
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ICF nin setini kullanıyorum. camlı davlumbaz, siyah cam ocak ve fırın. servis geldi taktı. yeni ev almıştım kendi tarzıma göre mutfak dizayn ettim ve herşey istediğim gibi oldu. ICF konusuna gelirsek; Gidip yabancı ve isim yapmış firmalara "marka parası" boşa vermeyin derim. haaa unutmadan ICF değilde ne alırsanız alın bir ankastre set'e en az 1100 tl gibi bir para ayıracaksınız ki ankastrede sorun yaşamayın. öyle 600-700-800 tl'ye set adı altında çok ürün var ama sıkıntı yaratıyor açıkçası(her markada bu böyle)
    ICF çok güzel pişiriyor. Fanı idare eder. malzeme çok sağlam. yılların eskişehir firması bu yani. Ben bir kullanıcı olarak diyebilirimki ICF den şaşmayın. özel soru olursa PM atın foto falanda gönderebilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bazlambac

    Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ICF nin setini kullanıyorum. camlı davlumbaz, siyah cam ocak ve fırın. servis geldi taktı. yeni ev almıştım kendi tarzıma göre mutfak dizayn ettim ve herşey istediğim gibi oldu. ICF konusuna gelirsek; Gidip yabancı ve isim yapmış firmalara "marka parası" boşa vermeyin derim. haaa unutmadan ICF değilde ne alırsanız alın bir ankastre set'e en az 1100 tl gibi bir para ayıracaksınız ki ankastrede sorun yaşamayın. öyle 600-700-800 tl'ye set adı altında çok ürün var ama sıkıntı yaratıyor açıkçası(her markada bu böyle)
    ICF çok güzel pişiriyor. Fanı idare eder. malzeme çok sağlam. yılların eskişehir firması bu yani. Ben bir kullanıcı olarak diyebilirimki ICF den şaşmayın. özel soru olursa PM atın foto falanda gönderebilirim...


    merhaba,

    bende ankastre araştırması yapıyorum. acaba ICF nin hangi setini kullanıyorsunuz? mevcut setlerden mi aldınız yoksa farklı ürünlerini ayrı ayrı mı topladınız? resim vs gönderebilirseniz o da süper olur.

    teşekkürler...




  • Arkadaşlar araştırmalarıma ve ögrendigime göre camlı ocakları camlarını yapan dünyada bir fırma varmış yanı bütün firmalar bu fabrikandan camları alıyormuş ama nekadar dogru nekadar yanlış bilmiyorum ögendigim ve duyduklarım
    Icf set almak isityordum ama burdaki şikayet yorumları ve magzada cam ocakta gördügüm cizikler beni biraz ıcf konusunda terettütde bıraktı
  • Arkdaşlar Mekanik Timer yoksa Dijital göstergeli olan fırınlarmı daha iyi sizce
  • Beyler,

    Bana da yardım edin..

    Kendi evime set almam lazım..Icf olur büyük ihtimalle.

    Davlumbaza ihtiyaç yok.İnox ocak ve fırın..800 TL ye kadar Icf'den hangi fırını ve ocağı tavsiye edersiniz?
  • Metin arkadaş inox ocak hemen hemen her markada aynı gibi sadece emaye olanları secmeye özen göster döküm ızgaraları ve ocak göz kafalı olanların işçiliği nedense çok özensiz ankastre fırında mutlaka timer iç temizleme özelliği ve enerjiverimliliği açısından A sınıfıbuz çözme özelliği bakımından bunlara dikkat edersin iyi olur.
  • süper konu.soluksuz okudum nedense.yazan herkese teşekkürler
  • http://www.ozelsiniz.com/?urun-83572-GULBAHAR-KAMPANYASI-ANKASTRE-SET-2.html

    Şu üründen aldım.

    Bugün montaj için gelecekler.İzlenimlerimi aktarmaya çalışacağım.

    Saygılar
  • Bende düşünüyordum ankastre set alacaktım, ICF de bu tür tasarım hataları olduğu gözüküyor tabiiki hatalı üretim söz konusu olabilir ama sonuçta sorunun çözümlenmiş olması önemli, servisin yaklaşımı önemli, ben buradaki yorumlardan sonra şahsen başka marka bakacağım, özelliklede görmediğim ve adam gibi bir servisi olmayan bir ürünü almayacağım (internetten siparişi kastediyorum).
  • hakkaten üstten vidalı hiç hoş görünmüyormuş.... öyle ocak mı olur yahu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.