Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ILE PC'NIZI KOMPLE YÖNETIN VE EKRANINI CEPTEN IZLEYIN ]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
16.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu program ile sadece bluetooth baglantısını kullanarak cep telefonunuzdan bilgisayarınızdaki bircok programı acabilir ve kontrol edebilirsin. Ayrıca sabit disklerinizde gezinebilir ve en güzelide monitördeki görüntüyü ekranda canli olarak izleyebilir ve yine canlı olarak joystick ile mouse ı kullanabilirsiniz. Fakat bu canlı olayı pek akıcı deil. bluetooth biraz yavas kaliyoda..

Programların indirilmesi;

1) Microsoft .NET Framework 2.0 bilgisayarımızda yüklü deilse yüklüyoruz. (olmazsa olmaz)

http://rapidshare.com/files/193269999/framework.rar

2) Bluetooth Remote Control ü yüklüyoruz. (asıl programımız)

http://rapidshare.com/files/192873242/BRC_4.rar (4. versiyon)

http://rapidshare.com/files/195948988/Phone_Remote_Control_5.rar.html (5. versiyon)(wi-fi destekli)

Msn foobar BSPlayer gibi programlarida yönetebilmeniz için gereken ekler asagidaki linkte. (@Sedkorn sayesinde)
    http://blueshareware.com/bluetooth_remote_control_new_scripts.asp

Gelelim programların kurulumuna;

● Bu iki programı sırayla kurduktan sonra BRC 4.rar dosyasından cıkan "key" adlı dosyayi calistiriyoruz.
    ● BRC 4.rar dosyasın içindeki Java Client adlı dosyada bulunan brc_40 adlı programı cep telefonumuza kuruyoruz.
    ● Cep telefonumuzdan kurdugumuz programı calistiriyoruz. Cıkan sorulara evet diyoruz.
    ● Bluetooth Remote Control adlı programı calistiriyoruz.
    ● Acilan pencereden Select Phone a tıklıyoruz. Telefonumuzu seciyoruz ve sonra Finish e tıklıyoruz.
    ● Sonra cep telefonumuzdan Connect diyoruz. Cıkan sorulara evet diyoruz. Bilgisayarımızı seciyoruz.
    ● Saatin yanındaki yıldız maviden sarıya dönmüse baglanmisiz demektir. Zaten telefonun ekranındanda anlarsiniz.

Geriye işin eglenceli kısmı kaliyor. Kurcalayarak cok rahat çözebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

Desteklediği Telefonlar:

Sony Ericsson: (2005 ten sonraki tüm telefonlar) W880i, W850i, K800i, K610i, W550, K750i, Z520, P990 ve digerleri...
    Nokia Serie 60: (2005 ten sonraki tüm telefonlar) 6680,6681,3230,6670,6260,7610 ve digerleri...
    Nokia Serie 40: (2005 ten sonraki tüm telefonlar) 6230, 6230i ve digerleri...
    Nokia Nseries: (tüm modelleri) N70, N95 ve digerleri...
    Nokia Eseries: (tüm modelleri) E60, E65 ve digerleri...
    Samsung: (2006 dan sonraki tüm telefonlar) SGH-D900 ve digerleri...
    Motorola: (2006 dan sonraki tüm telefonlar) Razer v3i ve digerleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Eylül 2009; 23:44:09 >

• kardeş motion sensörlere kontrol edilebiliyor onlarıda versek çok güzel olur...
  • eline sağlık güzel çalışma taken21
  • Teşekkürler Taken21
  • yaptım oldu çok saol
  • Bende hepinize tesekkür ederim arkadaslar.
    Yapamayan olursa yazsın lütfen..
  • süpersin teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • w810i ile kullanılır mı?
  • dostum süpersin ;) bakalım bu benim baya bi işime yarar:)
  • Ben bunu denemiştim çok önceden fakat motorola z6 ya uyduramadım.Uyumsuz herald.Bu konuda bir fikri olan var mıdır acep ?

edit :
    quote:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

Böyle birşey dedi download etmek isterkene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 2 Şubat 2009; 1:55:44 >
  • @by*cambaz
    w810 ile kullanılır tabiki

@Just be*
    Evet 2. linkte garip bi sorun cıkmıs. tekrar upload ediyorum.

EDIT: Upload tamam. link calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Şubat 2009; 14:04:55 >
  • Eline sağlık.Dün tekrar denedim motorola z6 ile.Ben de vardı program.Fakat z6'mda çalışmıyor. Loading diyor ve öyle kalıyor.Var mıdır bir önerisi olan..Yoksa Motorola z6 da çalışmaz mı bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 2 Şubat 2009; 19:43:37 >
  • Hiçbir motorala modelinde deneme şansım olmadi. O yğzden pek bişey söyleyemicem.
    Bu loading yazısı ne zaman nerde cıkıyor?
  • yahu kardeş bende select phone çıkmıyor port falan var port açmayı denedim beceremedim nasıl olacak?
  • @Just be*

Loading yazısı cep telefonundan programı acarken cıkan yazi dimi?

bende SE s700 var. s700 java uygulamalarinda bluetooth baglantısını kullanamiyor. Mesela bu programı s700 e attım. ondada loading yazısında kaldi telefon. sanırım sendede aynı olay. yani telefon desteklemiyo.

@Th3_SpiRitLEsS

telefonun modeli ne?
    pc ile telefon arasindaki com baglantı noktasının hangi nokta oldugunu yani com1 mi com2 mi 3 mü 5 mi ne ise işte biliyosan onu ordan secerek baglanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Şubat 2009; 22:07:48 >
  • Select phone da kaldı secemıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

@Th3_SpiRitLEsS

telefonun modeli ne?
    pc ile telefon arasindaki com baglantı noktasının hangi nokta oldugunu yani com1 mi com2 mi 3 mü 5 mi ne ise işte biliyosan onu ordan secerek baglanabilirsin.

Com5 normalde bağlandığı port!ama olmuyor!bu arada telefon W910i
  • arkadaşlar tel ekranında görmeyi bitürlü beceremedim nerden giriyosunuz siz ;?
  • w910 da çalıştırdım ama fare anlık gelmediği için bi 3-4 sn sonra geliyo ve fare imleci belli olmuyor bazen kararsızlıklar var ama her türlü detayı düşünülmüş bi program bilgisayarı kontrol etme amacını yerine getiriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

@Just be*

Loading yazısı cep telefonundan programı acarken cıkan yazi dimi?

bende SE s700 var. s700 java uygulamalarinda bluetooth baglantısını kullanamiyor. Mesela bu programı s700 e attım. ondada loading yazısında kaldi telefon. sanırım sendede aynı olay. yani telefon desteklemiyo.

Evet aynı sorun.Dediğin gibi desteklemiyor sanırım.Çok teşekkürler yine de böyle faydalı bir konu açtığın için .)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.