Şimdi Ara

██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██ (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.069
Cevap
62
Favori
421.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Icinin renki siyah bej gibi bayideki gri ile ayni
    Onunda resmini en kisa zamanda yuklemeye calisacagim
    ██ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ████ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ████ HYUNDAI i10 KULÜBÜ ██

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2010 hyundai accent era 1.5crdi
    1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style

• Birkac foto daha ....

1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style

• Fotograflar için teşekkürler hocam:)
    Sürüş konforu ve yakıt tüketimi ile ilgilide yorumlar yaparsanız çok memnun oluruz:)
    Sizce b sınıfı bi araçtan farkıı varmı ? Mesela bi corsa polo fiesta 206 gibi araçlarla kıyaslama yapabilirmisiniz ?
    Kusura bakmayın ilk kez sıfır araç alıcam ve çok kararsızım peugeot 208 veya i10 alıcam. İki aracıda inceledim ikisinide çok beğendim ama test edemedik araç olmadığı için :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: diavoloo

Fotograflar için teşekkürler hocam:)
    Sürüş konforu ve yakıt tüketimi ile ilgilide yorumlar yaparsanız çok memnun oluruz:)
    Sizce b sınıfı bi araçtan farkıı varmı ? Mesela bi corsa polo fiesta 206 gibi araçlarla kıyaslama yapabilirmisiniz ?
    Kusura bakmayın ilk kez sıfır araç alıcam ve çok kararsızım peugeot 208 veya i10 alıcam. İki aracıda inceledim ikisinide çok beğendim ama test edemedik araç olmadığı için :(

Simdi surus zevkli ve eglenceli.
    Konfor olarak koltuklar rahat yanlardaki etler destek oluyor. Asfaltta biraz yol sesi geliyor motor sakin kullanimlarda oldukca sessiz 3000devirden sonrada benim hosuma giden yatli bir motor sesi duyuyorsun. Segmente gelince bir kac otomobil sitesinde b sinifi olarak geciyor. Ama bence b sinifi araclarin en bos baz modeli ile karsilastirilabilir.
    208 ile ilgilide objektif bir bilgi veremem tanimadim marka ve model . Bence secim yaparken gozune hos gelen ve ihyiyaclarini dusunerek yap.

Yakit olarak birsey soyliyemiyorum 1000km bi yapalim sonra ki degerler onemli olacak

Araba 100km/sa hizlanmasi fena degil bekledigimden daha iyi ama tabiki 1.0 sinirlari belli

1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style

• Fotoğraflar için çok teşekkürler... Aracınız çok güzel güle güle kullanın. İç kabin fotoğraflarını da merakla bekliyoruz. Müzik sistemi ses düzeyi ve ön konsolun kullanım kolaylığı sizce nasıl? Mesela ses sistemi direksiyondan kontrol edilebiliyor mu bu donanımda acaba?

• bende ilk 0 arabamı hyundai i10 alarak yaptım... şuan türkiye geneli 1.0 stlye manuel stoke kalmamış, ocakta manuel gelir dediler, bende otomatik aldım. 31.750 fiyattan mayıs başlangıçlı kredi çektim. öğrenciyim ve öğrenciye uygun bir araç gibi geldi, heyecanla geleceği günü bekliyorum , pazartesi gelmiş olacak inşallah deneyimi ve paylaşımları buradan yaparım :)
  • Ic mekan fena degil kullanisli direksiyonda muzik sistemini kontrol ediyorsunuz(sol tarafta ses alcatma yukseltme ve sessiz moda alma)direksiyonun sag tarafinda ise parca ve kanal degisme var ve mod degistirme var radyo dan mp3 gecmek icin bu dugmelerin hemen altinda tirip dugmesi ve reset dugmesi var. Km, anlik yakit tuketimi ,ortalama yakit tuketimi , kac km daha gidebileceginiz gibi olculeri gorebiliyorsunuz.

1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style

• quote:

Orijinalden alıntı: snakedoctor

bende ilk 0 arabamı hyundai i10 alarak yaptım... şuan türkiye geneli 1.0 stlye manuel stoke kalmamış, ocakta manuel gelir dediler, bende otomatik aldım. 31.750 fiyattan mayıs başlangıçlı kredi çektim. öğrenciyim ve öğrenciye uygun bir araç gibi geldi, heyecanla geleceği günü bekliyorum , pazartesi gelmiş olacak inşallah deneyimi ve paylaşımları buradan yaparım :)

Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz yolculuklar nasip etsin.

1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style
  • quote:

bende ilk 0 arabamı hyundai i10 alarak yaptım... şuan türkiye geneli 1.0 stlye manuel stoke kalmamış, ocakta manuel gelir dediler, bende otomatik aldım. 31.750 fiyattan mayıs başlangıçlı kredi çektim. öğrenciyim ve öğrenciye uygun bir araç gibi geldi, heyecanla geleceği günü bekliyorum , pazartesi gelmiş olacak inşallah deneyimi ve paylaşımları buradan yaparım :)

Hocam Mayıs başlangıç li kredi hyundai'nin mi yoksa siz başka bankadan mı kullandınız acaba? Bir de faiz oranı nedir? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Benim için de çok uygun olacak öyle bir imkan olursa.

Merhaba hocam.

Benim merak ettiğim kısım ne kadar peşinat verdiğiniz i10 alırken ve öğrenci olarak krediyi nasıl aldığınız kısmı?

Bende kısmet olursa i10 almak istiyorum ama öğrenciyim ve maaşlı bir çalışan değilim fakat gelirim aylık ödemeleri aksatmayacak düzeyde.

Bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: pof24

quote:

Konfor olarak koltuklar rahat yanlardaki etler destek oluyor. Asfaltta biraz yol sesi geliyor motor sakin kullanimlarda oldukca sessiz 3000devirden sonrada benim hosuma giden yatli bir motor sesi duyuyorsun. Segmente gelince bir kac otomobil sitesinde b sinifi olarak geciyor. Ama bence b sinifi araclarin en bos baz modeli ile karsilastirilabilir.
    208 ile ilgilide objektif bir bilgi veremem tanimadim marka ve model . Bence secim yaparken gozune hos gelen ve ihyiyaclarini dusunerek yap.

Yakit olarak birsey soyliyemiyorum 1000km bi yapalim sonra ki degerler onemli olacak

Araba 100km/sa hizlanmasi fena degil bekledigimden daha iyi ama tabiki 1.0 sinirlari belli

teşekkürler, bende nihayet elite paketi inceledim çok hoş bir araç bence, en çok dikkatimi çeken ön koltukların arka döşemesi deri kaplı.

• Elite modelde ic dizynda bir degisiklik varmi acaba gozunuze carpan kullanma kitapcaginda isitmali koltuk, anahtarsiz calistirma ve sanroof gibi ozellikler gozukuyor acaba elitte varmi yoksa turkiyede olmayan bir model de olabilir bariz farklar gordunuzmu

1996 uno70 sx
    2013 i10 1.0 style
  • sariyeron S kullanıcısına yanıt
    hocam hyundai finanstan aldım, ödemeleri 48 ay şeklinde yaptım ama erkenden bitiririm diye düşünüyorum, onay gelsin diye vaadeyi uzattım doğru söylemek gerekirse faiz oranından çok oluruna odaklanmıştım, pazartesi araçla beraber ödeme planını alınca yazarımda %1.13 felan hatırlıyorum... @sariyeron @sariyeron

quote:

Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz yolculuklar nasip etsin.

teşekkür ederim allah razı olsun..

quote:

quote:

teşekkürler, bende nihayet elite paketi inceledim çok hoş bir araç bence, en çok dikkatimi çeken ön koltukların arka döşemesi deri kaplı.

style da da dediğin kısım aynı şekilde deri benzeri bir parçayla kaplı

• bugün 1.0 style inceleme fırsatım oldu. öncelikle şunu söyleyeyim i30, elantra, i20 ve i10 arasında en az incelenen araç i10. bu da A sınıfı olmasından kaynaklanıyor. inceleyenler çocuklu aileler olunca ilk tercih olmuyor haliyle. araç dıştan güzel. vişne rengiydi araç. bagaj çok küçük. çocuklu bir aile iseniz kesinlikle yanaşmayın. aracın görüş hakimiyeti güzel. ama i20 de beni rahatsız eden bir olay burada daha bariz şekilde rahatsız etti. ön yolcu koltuğuna oturduğum zaman dizlerim konsola değiyor. i20 de sadece sol dizim değiyordu uzun yolculuklarda bu bazen çok yorucu olabiliyor. medya ekranı göstergelerinde menü türkçe. nihayet hyundai doğru birşey yapmış bu konuda. bu arada pof24 kapının tokluğundan bahsetmişti. özellikle dikkat ettim ben aradaki farkı anlamadım. öğretmen indirimli 27500 tl fiyat verdiler. otomatik için 31500 tl. bence fiyatlar çok yüksek.

ucuz araç skalasında dacia sandero navigasyonlu 29590 tl navigasyonsuz 28090 tl liste fiyatı esp standart ve araç B sınıfı.
    illa otomatik derseniz B sınıfı peugeot 208 5 ileri yarı otomatik 34400 tl liste fiyatı. 1000 tl de esp opsiyonu var.
    A sınıfı otomatik derseniz güvenlik donanımı daha iyi picanto var. liste fiyatı 33900 tl.

hyundai bence fiyat çıtasını çok üstte tutmuş. bu aracı ya gençler alacak yada ailenin 2. aracı olacak. bir aile için bu fiyatla ancak 2. yada 3. seçenek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 23 Kasım 2013; 18:41:56 >

• Hocam bu araba aileye uygun değil. Hiçbir a a sınıfı araç aile için uygun değil. İhtiyaclar doğrultusunda sizin de dediğiniz gibi 2nci araç olarak çok ekonomik bir seçenek. Bugün yarisi inceledim. 47500 lira liste fiyatı olan yarisin malzeme kalitesi inanın i10dan farklı değil. Bence fiyat çok çok iyi, ne yapsın adamlar 30.000 altında a sınıfı araç yok piyasada. Dacia örneği de olmamış, gidip baktiniz mi o araca?

Orijinalden alıntı: sariyeron

Hocam bu araba aileye uygun değil. Hiçbir a a sınıfı araç aile için uygun değil. İhtiyaclar doğrultusunda sizin de dediğiniz gibi 2nci araç olarak çok ekonomik bir seçenek. Bugün yarisi inceledim. 47500 lira liste fiyatı olan yarisin malzeme kalitesi inanın i10dan farklı değil. Bence fiyat çok çok iyi, ne yapsın adamlar 30.000 altında a sınıfı araç yok piyasada. Dacia örneği de olmamış, gidip baktiniz mi o araca?

ben zaten 2. araç için iyi bir seçenek dedim. aile iseniz farklı araçlara yönelin dedim. naçizane birkaç tanede örnek verdim. ben şehir içinde kullanmak için trafikte beni yormayacak otomatik vites bir araç bakıyorum evin 2. arabası olacak. uzun yola çıkmayacak. 1.0 motor düz vites araç alırsanız ikinci elde zorluk çekmeniz muhtemeldir. dacia dan renault ya seat tan skoda ya kia dan hyundai ye bütün markaların A,B,C, SUV, MPV, ticari hemen hemen bütün arabalarını inceledim. çünkü benim mesleğim bu. sadece bireysel bir kullanıcı değilim. olaya sadece kullanıcı gözüyle bakmıyorum. maddi olarakta bakmıyorum hepsini bir bütün olarak değerlendirip söylüyorum. dacia örneği neden olmamış anlayamadım. adamlar tutturdu gidiyor. ikinci elde sürekli bir canlılığı var. servisi yedek parçası uygun. dacia kullanmıyorum çalışanıda değilim. ama çekirdek aileseniz arada sırada olsa uzun yol yapıyorsanız 27500 i10 a göre 28090 a sandero bana göre daha iyi bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 23 Kasım 2013; 19:34:32 >

• Sizin için dacia daha uygun olabilir ama bu hyundainin cok pahalı olduğu anlamına gelmez. Bence şuan ki piyasaya göre fiyati cok iyi. Satış rakamları da bunu gosteriyor zaten. Şuanki satış adedi 89, henüz 2 ay olmadı. Sınıfının en çok satan aracı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.