Şimdi Ara

Psp Arayanlar Mutlaka Baksın- Son 1 Adet Psp 2001 Kaldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde farklı ihtiyaçlara göre 5 tane psp var.

1)PSP 3001 MS Ratchet&Clank Limited Edition. Ürün sıfırdır, kontrol amaçlı kutusu açılmıştır, kullanılmamıştır. Ürünün içinden PSP 3001 gümüş konsol, Ratchet&Clank oyun, National Treasure 2 UMD film, 1 gb orjinal Sony Memory Stick Pro Duo çıkıyor.
    Fiyat 350 ytl'dir. Takas yoktur. (SATILMIŞTIR:gameman)

2)PSP 3003 PB Fifa 09 Paketi. Ürün sıfırdır, kutusu açılmamıştır. Kutudan PSP 3003 piano black konsol, Fifa 09 oyunu ve de Fifa 09 sticker çıkıyor.
    Fiyat 350 tl'dir. Takas yoktur. (SATILMIŞTIR: ucav)

3)PSP 2003 PB. Ürün sıfırdır, kutusu açılmamıştır. Kutudan PSP 2003 piano black konsol çıkıyor.
    Fiyat 320 tl'dir. Takas yoktur. (SATILMIŞTIR: forum dışı)

4)2 Aylık Psp Slim Ice Silver. Ürün yaklaşık 2 ay önce Sony Center'dan alınmıştır. Garantili, tertemiz, versiyonu 3.71 M33'tür. Yanında orjinal 4 gb Sony kart verilecektir. Kutusu ve içeriği tamdır. Fiyat 310 TL'dir. Takas yoktur. (fiyat düştü) (SATILMIŞTIR: kut)Resimler için:http://www.sahibinden.com/1_5_aylik_sony_eurasia_garantili_sony_psp_slim-44WQQaXQQ12548909WQQpXQQdisplayitem

5) Psp 2001 PB. Ürün sıfır gibidir, versiyon atılmış, az oynanmıştır. 3.71 M33'tür. Ürün Amerika'da satılan pakettir. Kutusu ve içeriği tamdır. Yanında 4 gb sahte Sony kart verilecektir. Kutusu ve içeriği tamdır. Fiyat 280 TL'dir. Takas, pazarlık yoktur (fiyat düştü)Ciddi alıcılara bazı ürünlerde az da olsa pazarlık payı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-genc -- 4 Mart 2009; 16:03:21 >

• Gelen pm'lere birkaç cevap.
    1) Psp 2003'ün kopya oyun oynnatıp oynatmadığını bilmiyorum. Versiyondan anlaşılıyor, ben de ürünün kutusunu dahi açmadığımdan versiyonunu bilmiyorum.
    2) Ürünler'in garantisi Avrupa'da geçerli olup, Türkiye'de ne yazık ki geçerli değil.Soru sormaktan çekinmeyin, her türlü sorunuz, takas teklifleri hariç, cevaplanır.Teşekkürler...
  • iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 30 Ocak 2009; 23:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

iyi fiyat

teşekkürler
  • Kredi kartı ile alabilir miyiz (tek çekim)
  • s.a arkadaşım psp fifa2009 paketindeki psp3004mü fiyat da uygun içinden hafıza kartı yada ne bilim pspnin tüm aksesuarları çıkıyomu ölü piksel gibi bi sorunda yok dimi pm atamıyorum bi arıza var teşekkürler hayırlı şatışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: acosan

Kredi kartı ile alabilir miyiz (tek çekim)

evet alabilirsiniz, detayları pm'den konuşalım. msn adresim de tgenc93@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

s.a arkadaşım psp fifa2009 paketindeki psp3004mü fiyat da uygun içinden hafıza kartı yada ne bilim pspnin tüm aksesuarları çıkıyomu ölü piksel gibi bi sorunda yok dimi pm atamıyorum bi arıza var teşekkürler hayırlı şatışlar

hayır, psp 3003 model çıkıyor. Ürünün bölge kodunu 300x teki x rakamı belirliyor, yani ürünün özelliklerinde bir değişiklik yok. Ürün İngiltere'den alınmış PAL psp'dir. Ürünün kutusundan kılıf ve hafıza kartı çıkmıyor. Taşıma kılıfı elimde yok ancak 5 tl zaten, elime geçerse onu hediye ederim. Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-genc -- 31 Ocak 2009; 12:44:23 >
  • MSN'e gelirmisiniz, veya PM'den bana cep no.nuzu atın. cetin_kale@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acosan -- 31 Ocak 2009; 13:20:21 >
  • buradaki 2003 de dahil hiçbiri kopya oyun oynatmaz hepside 3000 anakartlıdır.yani sadece orjinal oyunla oynayabilirsiniz.bendede psp 2004 var kırılamıyor
    ama kopya oyun çalıştıran istiyorsanız 2000 modelli. psp ler alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALROG383 -- 31 Ocak 2009; 13:24:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BALROG383

buradaki 2003 de dahil hiçbiri kopya oyun oynatmaz hepside 3000 anakartlıdır.yani sadece orjinal oyunla oynayabilirsiniz.bendede psp 2004 var kırılamıyor
    ama kopya oyun çalıştıran istiyorsanız 2000 modelli. psp ler alabilirsiniz

arkadaşım nereden biliyorsun bunun çalıştırmadığını ,ben kesin çalıştırıyor demiyorum. Ancak bu ürün yılbaşından 1 ay önce alındı. Ben o tarihlerde Türkiye'den Sony Cente'dan bir psp aldım, sıfır, garantili. Versiyonu 3.95 çıktı ve de kırdım oyun oynayabiliyorum hafıza kartından. Tahmin ediyorum ki bu da 3.95 versiyon ve kopya oyun çalıştırabilne versiyon, ancak kutuyu açmadan emin olamam.
    BU İLAN HER TÜRLÜ YOURUMA AÇIKTIR; ANCAK İDDAALARA DEĞİL Teşekkürler....

• psp 3003 fifa09 paketinin gerçek resmi

• mail attım kardeşim profilindeki e-maile
  • mail cevaplandı
  • Bilgi olarak söyliyeyim ... Versiondan deil anakartın modelinden anlaşılır oyun oynatıp oynatmadığı ta-088 v3 ve 3000 serisi psp leride şu an için kopya oyun oynamak mümkün deil .. bildiğim kadarıyla 2004 serisi v3 anakart lı olup kopya oyun oynamak şu an için mümkün deil ama bu hiç oyun oynanmıycak diye de bişi yok..İlerde bir gün kırılma ihtimalide var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djjay

Bilgi olarak söyliyeyim ... Versiondan deil anakartın modelinden anlaşılır oyun oynatıp oynatmadığı ta-088 v3 ve 3000 serisi psp leride şu an için kopya oyun oynamak mümkün deil .. bildiğim kadarıyla 2004 serisi v3 anakart lı olup kopya oyun oynamak şu an için mümkün deil ama bu hiç oyun oynanmıycak diye de bişi yok..İlerde bir gün kırılma ihtimalide var.

lütfen eksik bilgi vermeyin. Anakart modeli de versiyondan anlaşılıyor zaten. İLK versiyonu 4.01 ve üzeri olan psp ler kırılamıyor.
  • Psp 2003 ün kutusunu versiyon kontrolü amaçlı açmaya karar verdim bugün. Açınca haber vereceğim
  • yav bilende bilmeyende konuşuyor yine eğer o psp'nin versiyonu 4.01 ise çok büyük bir ihtimal kırılamıyor ama yinede koduna bakmak lazım bir o zman belli olur eğer versiyon 3.95 ve altı ise zaten kırılıyor yok eğer 4.01 ve üstü ise ta-088 v3 anakart vardır kırılamıyor hiç bunlarlada uğraşmazsın pandorayı takarsın bakarsın menü geldimi olay bitmiştir
  • pandora nedir ? ve nereden bulacağız ?
  • pandora icin tiklahttp://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285 ama pandoradan once sorunun cevabini arastir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.