Şimdi Ara

Slimtype DVDRW SSM-8515S Dvd-R Okuma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forum sakinleri

    Acer aspire 5610 sahibiyim sistem özelliklerine orginaline ek olarak 1 gb ram eklenmiş durumda işletim sistemi xp
    Sorunuma gelince Dvd-R leri okutamıyorum firmware güncellemesi diye tahmin etmekteyim ama uygun firmware yi bulamıyorum bu sadece bu tahmin bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sorunun bundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını eğer bundan kaynaklanıyorsa uygun firmware güncellemesinin linkini verebilir misiniz firmware değilse tahmininiz sorunun neyden kaynaklandığını yazarsanız çok sevinirim cevap yazan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...



  • merhaba. aynı sorunu bende yaşıyordum. Uzun süredir firmware dosyalarını aradım en son amerikada bir forum sitesinde buldum. Ve firmware işlemini gerçekleştirdim. Şu an DVD writerim hertürlü dvd veya cd yi yazıyor ve okuyor. Fakay bilmem gereken birşey var şu an dvd writer ının firmware versiyonu ne? bendeki GSL1 di eğer seninki de gsl 1 ise dosyaları upload ediyorum :) (versiyonu öğrenmen için nero info tool kullanabilirsin)
    Firmware yapma meselesine gelince:
    ilk olarak tüm rarları açıyoruz ve flashfix ve upx.exe adlı programları çalıştırıyoruz. Bu aşamadan sonra upload etmiş olduğun 8515GS09 adlı dosyayı flashfix in içine sürüklüyoruz ve decompress olmasını bekliyoruz. Bu işlem de tamamlandıktan sonra 8515GS09 klasörünün içine .BAK isimli bir dosya ekleniyor ki bu da firmware işlemi için hazır olduğunu gösterir. evet tüm bunları yaptıktan sonra 8515GS09 klasöründeki GS09 a tıklıyoruz ve firmware işlemi gerçekleşiyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Güle güle kullan :)
    http://rapidshare.com/files/220143539/Firmware.rar.html
    rar şifresi: donanimhaber.com-ik
  • arkadaşlar öncelikle sorunum . slimtype dvdrw ssm-8515s cd leri okuyor ama dvd leri okumuyordu. sonra burdan firimivare güncellemesi yapayım dedim ama umdugum gibi olmadı burda anlatıldıgı gibi şimdi bilgisayarımın hiç bi yerinde slimtype dvdrw ssm-8515s yüklemek için donanımı bulamıyorum. ışık yok hareket yok dvdritırda. nolur yardım
  • slm bende de aynı sorun var dvd yazıyor fakat dvd okumuyo ssm-8515s grs6 firmwire versyonu ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=174&Itemid=88&limit=1&limitstart=2
    ben bir kerede google ile buldum siz nasil bulamadiniz... ssm-8515s olarak model ararsaniz direk karsiniza cikiyor. verdiginiz model bu fakat firmware numarasi yazmiyor gene de kontrol ederek yukleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.