Şimdi Ara

Anakart - İşlemci - Kasa İncelemeleri 18.03.2010 güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbol bölümünde aynı kuraldan birine ceza verip diğerine de aynı cezayı veremeyen ...... yöneticiler sayesinde forumdan soğudum

http://www.youtube.com/watch?v=0RHUfaRjprU&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Ocak 2012; 12:00:21 >

• .

cezalar çok komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 16:12:17 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 16:19:00 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 16:20:45 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Temmuz 2010; 5:08:00 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:53:45 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:54:08 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:54:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:54:31 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:54:45 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Mart 2010; 15:52:15 >
  • MSI'ın olmadığı incelemer, karşılaştırmalar benim için hiç önem ifade etmiyor. Taraflı başlık olmaya devam edeceksin, biliyorum ama üzücü (tiksindirici) bir durum oluşturuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertacaygun

MSI'ın olmadığı incelemer, karşılaştırmalar benim için hiç önem ifade etmiyor. Taraflı başlık olmaya devam edeceksin, biliyorum ama üzücü (tiksindirici) bir durum oluşturuyor.

bencede
  • AMD Türkiye fiyatlandırmaları korkunç...

MSI için baktım ben de özellikle ama neden yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

AMD Türkiye fiyatlandırmaları korkunç...

arkadas zamanında msı marka bısey almıs bozulmus sonra msı a gıcık olmus o gun bu gundur her msı ile ilgili her topiğe abzurt seyler yazar ıncelemeler msi sokmaz felan antı-msı cı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 20 Şubat 2009; 12:52:17 >
  • Bence AMD tabanlı ve MSI marka anakart incelemelerini de geri ekleyin. Sesinizi duyurmaya çalışmanız çok güzel bişey ama bence bu, bu şekilde olacak bişeye benzemiyo pek. En azından AMD tabanlı ve MSI marka anakart alacaklara yol göstermiş olursunuz. Bu da çok güzel, bol okunur, tartışılır bi konu haline dönüşür, bilgi alışverişi artar böylece
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

AMD Türkiye fiyatlandırmaları korkunç...

arkadas zamanında msı marka bısey almıs bozulmus sonra msı a gıcık olmus o gun bu gundur her msı ile ilgili her topiğe abzurt seyler yazar ıncelemeler msi sokmaz felan antı-msı cı yani

Anti-AMD ci, Anti-intel ci, Anti-nvidia ci vs gördüm ama anti-MSI cı ilk defa görüyorum.
    Çok büyük bir olay yaşamış olsa gerek.

Ben de şu an MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum. Memnunum.
    Daha önce 2 MSI anakart daha kullandım. Hep memnun kaldım.
    Her neyse. Derleme için teşekkürler yine de.

• Eline saglık , güzel derleme olmus.
    MSI ın olmaması şaşırtıcı ama hoş degil.
    P35 platinum ile gecen sene millet rekor kırıyordu , sen msı iyi degil diye bagırıp duruyorsun ama
  • teşekkürler çok güzel bir derleme olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.