Şimdi Ara

Sony Ericsson ''Frances'' C903

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• (SEMC Blog'dan alıntıdır)

Cep telefonu üreticileri şubat ayında düzenlenecek Mobile World Congress (MWC 2009) etkinliğine hazırlanırken Sony Ericsson, fuar kapsamında ''Frances'' kod adlı telefonunu tanıtacağını belirtti.

Söylentilere göre C903 isimli yeni telefon, Sony Ericsson'un Cyber-Shot serisinde yer alacak ve kızaklı dizayna sahip olacak. C903'te 5.0 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Kameraya otomatik odaklama, yüz ve gülümseme algılama gibi standart özellikler eşlik ediyor. Yaptığınız çekimleri telefonun 2.4 inç, 240x320 piksel, TFT ekranından izleyebiliyorsunuz. aGPS desteği de sunan C903'ün flaş türü henüz belli değil.

15 şubatta teknoloji severlerin beğenisine çıkacak Frances'ın 2009'un 2. çeyreğinin sonlarına doğru piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

• aGPS in farkı nedir normal GPS mi acaba. Güzel telefona benziyor gerçek resimlerini ve incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum Umarım xenon flash vardır ama sanki erkanı biraz küçük gibi biraz daha büyük yapsalardı keşke
  • aGPS: Assisted GPS

aGPS destekli cihazlar baz istasyonlarını kullanarak konum tespiti yapabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_22089063/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • güzel telefona benziyor bakalım fiyatı ne kadar olacak.
  • Güzel cihaz. Umarım biran önce piyasaya sürülür
  • işletim sistemi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

aGPS: Assisted GPS

aGPS destekli cihazlar baz istasyonlarını kullanarak konum tespiti yapabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_22089063/tm.htm

Sağol hocam bişeyi daha öğrenmiş oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson W350^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görünümü güzel ama 5mp kameralı telefonların fiyatları hala yüksek... Fiyatının biraz makul olmasını diliyorum :)
  • log da c905 gördüm 262k renk verio 8mp işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

işletim sistemi var mı?

Telefonun özellikleri fuardaki tanıtımdan sonra kesinlik kazanacak. İşletim sistemi muhtemelen Java'dır.

quote:

Sağol hocam bişeyi daha öğrenmiş oldum

Rica ederim.
  • telefon güzele benziyor!!Detaylı resimleri ve kullanıcı incelemeleri çıksın iyice anlaşılsın nasıl birşey olduğu...kızaklı telefonları her zaman sevmişimdir
  • Kızaklı olması kötü olmuş arıza ihtimali oran olarak yüksek olacaktır... ayrıca dokunmatik değil sanırım...
  • Kızak sistemi olarak sonyericsson çok iyi bir marka birçok yerde kızak uzmanı samsung u alt etti... kızak konusunda güveniyorum... telefon günümüz şartlarında orta segmentte bence... Xeone flash olmazsa durum vahim olur
  • umarım video çekimi vga olur yoksa
  • İş yapar bir alete benziyor, hayırlısı bakalım. O değil de TR'ye gelir inşallah.
  • super resımler cok super bır model olmuşşşş

• çok hoş bit tele benziyor. ama c902 8.1 mp idi. bunu 5mp yapmışlar. umarım fiyatı c902 gibi uçuk olmaz.
  • Sony Ericsson C903 ile çekilmiş olan bir sürü C903..

• neden çift led flaş
  • Mükemmel süper harika amaaaa led c905 neden bu kadar çekici değil ki??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.