Bildirim
oyun için mause
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
x7 önerebilirim bu fiyat aralıgında ii bi mouse bence... mouse padini de alırsan ii olur...6 aydır falan kullanıyom... diğer topiclere de yazdım biraz daha ayrıntılı ordan bakabilirsin.8 tuş var oyunlar için ideal silah,bıçak,tekme, yumruk,tokat hatta zor durumda kalırsan terlik atmak için bile fazladan tus kalıyor...
dediğin fiyat aralığı için ii denebilir... mousepad le beraber 60 alırsın ikisini... bu arada 2000 dpi scroll 4 yönlü çalışıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadmaster -- 23 Ocak 2009; 19:06:32 > -
ikinci el g5 bulursun -
quote:
Orjinalden alıntı: fahrencelcius
5o ytl max oyun mause u önerebilirmisiniz marka farketmez
10YTL daha koyup Microsoft 3.0 Almalısın -
45 liraya a4 tech xl-740 alabilirsin.Yada 2.el g5 düşünebilirsin. -
2.el temiz bulursan Razer ürünleri olabilir, sıfır olarak ise 10 tl daha koyup MS 3.0 alman iyi bir seçim olur. -
Benim mouse bulmam lazım Counter için uygun olan hangi mouse onerirsiniz? su anki farem a4tech ve bi garip calısıyor takılıyor gibi fln oluyor benı cok sıkıyor bu! en sonunda patlatıcam duvara -
quote:
Orjinalden alıntı: Street35
Benim mouse bulmam lazım Counter için uygun olan hangi mouse onerirsiniz? su anki farem a4tech ve bi garip calısıyor takılıyor gibi fln oluyor benı cok sıkıyor bu! en sonunda patlatıcam duvara
Bütçenizi belirtirseniz birşeyler önerebiliriz. -
Bütçe sorun deil .. Ama kaliteli olsun ve kullanımı ele oturusu rahat olsn -
hocam MS 3.0 iyidir, baktım şöyle bi güzel ele iyi oturuyor, bende ondan alacağım kısmetse -
20 Liraya A4 Techin mouseunu aldım bugün X5-57D gayet memnunum.
@street35
Ben de bugün S4League oynuyordum aynen dediğin gibi oldu yine zaten 8 liralık dandik birşeydi sinirden kablosunu parçaladım gittim yukarıda yazdığım mouseu aldım tavsiye ederim. Eli terletmiyor ve çok hassas hayatımın mouseunu buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 29 Ocak 2009; 15:45:39 > -
+1
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
quote:
Orjinalden alıntı: fahrencelcius
5o ytl max oyun mause u önerebilirmisiniz marka farketmez
10YTL daha koyup Microsoft 3.0 Almalısın
-
Gaming Guzel bi mouse aLmısın biliyorum onlarıda smdi gidip alıcam bulursam tabi Bu arada yol gosterdiin içn saol
-
quote:
Bütçe sorun deil .. Ama kaliteli olsun ve kullanımı ele oturusu rahat olsn
Razer DeathAdder 3G, şuan hiçbir sitede stoklarda mevcut değil. Biraz beklemen gerekiyor yada 2.el satan kişilerle irtibat kurabilirsin. -
quote:
Benim mouse bulmam lazım Counter için uygun olan hangi mouse onerirsiniz? su anki farem a4tech ve bi garip calısıyor takılıyor gibi fln oluyor benı cok sıkıyor bu! en sonunda patlatıcam duvara
razer copperhead e bi bak -
Arkadaşım bende Pro CS 1.6 Oyuncusuyum Microsoft SideWinder al derim.Mouse hafif geldiyse bile mouse ağırlık koyma şansın var.Üstünde bulunan tuşlarlada DPI Ayarına yapabiliyorsun.Bir Güzel özelliği daha var adı bilmiyorum ama bazı oyunlarda bir tuşa bastımı 180 açıya hmen dönebiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X