Şimdi Ara

Lionel Messi mi , C.Ronaldo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
1
Favori
38.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir furyadır gidiyor,messiciler,ronaldocular diye.
    Gerek bu forumda,gerekse de Reeldeki gözlemlerim bu yönde en azından.
    Ben de Futbol Forumunun bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum.

İlk olarak ben başlıyorum ve Messi diyorum...

• C.Ronaldo

Anti Ronaldocuyum
  • şu anki barcelona nın durumuna bakılırsa tabiki messi denilebilir ama ortada geçen sene var ve ronaldo bence messi nin de ulaşamayacağı istatistiklere ulaştı bir sezonda, takımı hem premier lig hem de şampiyonlar ligi kupasını kaldırdı ama bir futbolcuyu gerçek olarak efsaneleştiren olay kulüp başarısından çok milli takım başarısı oluyor

bu yüzden daha ikisi için de net birşey yok bence, ne zamanki maradona gibi zidane gibi ronaldo gibi dünya kupasına damga vururlar kupa kaldırırlar kaldıramasalar bile kendilerinden gerçek anlamda söz ettirirler o zaman biri öne çıkar

Messi 4-1 C.Ronaldo

13 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C.Ronaldocular bi kez daha düşünün.

bu arada Batuhan senini yorumları izlerken ambele oluyorum :d

messi mi ronaldo mu diceksin, bi ton destan yazıosun, seç birini kardeş o kadar kendini yormana gerek yok

yok işte christiano ronaldo küçükken hiç sevilmezmiş çevresinde, okul arkadaşları tarafından dışlanırmış, messi burnunu karıştırır sümüğünü sırasının altına sürermiş, yani futbolcuların çocukluklarına inmemize gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

bu arada Batuhan senini yorumları izlerken ambele oluyorum :d

messi mi ronaldo mu diceksin, bi ton destan yazıosun, seç birini kardeş o kadar kendini yormana gerek yok

yok işte christiano ronaldo küçükken hiç sevilmezmiş çevresinde, okul arkadaşları tarafından dışlanırmış, messi burnunu karıştırır sümüğünü sırasının altına sürermiş, yani futbolcuların çocukluklarına inmemize gerek yok

o zaman şöyle diyim

ronaldo diyince herkes takılıp düştüğü görüntüyü koysa da ki neredeyse her yıldız futbolcunun zidane ronaldo maradona ... ların bu tarz talihsizlikler yaşadığı düşünülürse, üstelik ronaldo nun takımına bir kanat oyuncusu olarak bu kadar gol ve asistle dünyadaki tüm ödülleri kaldıracak kadar müthiş bir performans gösterdiği düşünülürse, kaldırdığı kupalar da göz önüne alınırsa

tabiki ronaldo

bundan 10 sene sonra kimse messi nin çalımını hatırlamıycak, ronaldo nun takımına kazandırdığı kupaları ve tek başına o senedeki tüm ödülleri alması hatırlanıcak

• Bence kesinlikle C.Ronaldo.. Çok daha komplike bi futbolcu.. Fiziği çok güçlü, kıvrak, hızlı..
  • messi tabiki.onu izlerken maradona geliyo aklıma nerdeyse dünya kupasında ortasahadan herkesi çalımlayıp attığı gole benzer goller atıyo.ayrıca oyuna katkı bakımından messi daha çok besleyici.ronaldoyu tutabilirsin sağlam markajla,adamla ama messi tutulmaz.

Bu çocuk çok fazla...

Bi ara rıdvan bile diyodu

Galatasaray & Arsenal

• leonel Andres Messi
    10

10

• messi
  • messiye daha büyük bir hakaret edilemezdi hala böyle bir kıyaslamayı yapacak olanlar getafe messi maçının tamamını izlesinler ...tek başına getafeyi madara etti adam ....vasatın altında oynadığı bir maç hatırlamıyorum ... messi rules ronaldo sucks

Orjinalden alıntı: fanatik123

cristiano ronaldo tabikide !
    messsi daha iyiymiş peki o zman bana söyleyin messi ronaldodan hangi acıdan iyi ?

Daha hızlı daha çabuk ivmelenebiliyor bunlar ilk olarak aklıma gelen üstün iki özelliği.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.