Şimdi Ara

LCD TV USB ve Desteklediği Formatlar Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
103.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar;

    Firma dışı reklam döndürülmesi için toplam 10 adet en az 47" ve daha büyüğü ortalama 130 - 142 ekran arası LCD TV alacağız.

    Ancak araştırmalarıma rağmen USB destekli TV'lerde hangi formatları desteklediği çok açık yazmıyor.

    Reklam döndürüleceği için USB stick girişli LCD TV'ler tercih edilecek.TV'lerde desteklenen tür olarak JPEG ve slayt gösterimi gibi birşeyler yazmışlar.Tam açıklama olmadığı için mutlaka bilen birileri vardır diye düşünüyorum.

    Bize lazım olan minimum PPS "Power Point Sunumları" 'nı desteklemesi yanı sıra olması gereken " *.dat " , " *.avi " , " *.mpeg " , " *.vob " gibi uzantıları USB Stick ile birlikte destekleyen LCD TV'ler hangileri ?

    Bana kısacası şu lazım

    47" ve üzeri USB Stick girişli yukarıda belirttiğim uzantıları destekleyebilen LCD TV'lerin marka ve modelleri.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • slayt destekleyen derken pps olduğunu zannetmiyorum, destekleyen model de olabilir..
    slayt için belli bir konfigürasyon dosyası (windows mediaplayer'ın wpl playlist dosyalarının içeriği gibi) oluşturup belli bi isimde o dosyayı ve resimleri de bi klasöre yerleştirmek gerekiyor olabilir. bende öyle bişeyler yazıyodu denemedim.

    bendeki philips jpeg resimler dışında bir kısım görüntü dosyalarını (avi, mpg gibi) destekliyor, bunlar arasında kılavuzundaki listede belirtilmeyenler de var mesela vob, ama desteklemediği formatlar da az değil. tam bir liste çıkaramam şu an.

    usb olan modellerin kılavuzlarını incelmeni tavsiye ederim.

    kolay gelsin..
  • philipsin 47PFL9703 modelinde usb üzerinden desteklenen formatlar MP3, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2 sanırım bunlar senin işini görür diye düşünüyorum. istersen bu modeli bir incele. eğer bu model pahalı gelirse 47pfl7603 modelini inceleyebilrisin. bununda usb üzerinden MP3, Slideshow files (.alb), JPEG Still pictures bu formatlar desteklenmekte. video olmasada slideshow yapabilirsin.
  • Cevaplar için çok teşekkür ediyorum.

    Philips önerilerinizi tavsiyeniz doğrultusunda inceliyorum hemen.

    Bunun dışında önerebileceğiniz marka ve model varsa bu tavsiyeleri de alabilirsem sevinirim.

    Tekrar teşekkürler.
  • vestel mpeg ve avi yi destekliyor, ama dat ları açmıyor, bende datı avi ye çeviren ama dosya boyutunuda 300mb dan 3 gb ta arttırmayan bir proğram arıyorum...

    dat avi yapılınca nedense sıkışma oranı çok düşüyor...
  • Avi için çok değişik sıkıştırma oranları var.. hatta avi video formatı değil container formatı olup içinde değişik video formatlar barındırabilir..
    Dolayısıyla yaptığınız işlemde hangi formata, hangi sıkıştırma oranlarında, kaç kbps ve kaç pixel en/boy ebatında çevirdiğiniz vs. önemli burda..

    Ör: ben biraz önce Total Video Converter programı ile --ayarları ayrıntılı olarak değiştirmeden--

    77 MB'lık bir DAT dosyasını
    > Divx Mpeg4 Avi formatına çevirdim: 39 MB oldu

    aynı dosyayı
    > MJPEG (Motion JPEG) Avi formatına çevirdim: 171 MB oldu
    > Lossless (Huffyuv) Avi formatına çevirdim: 1121 MB (yani 1.1 Gigabyte) oldu..
  • Arkadaşlar, TV den Harici HDD kayt ettiğimiz videoları Bilgisayarda nasıl izleyebiliriz. İnternette araştırdım açıklayıcı cevap bulamadım. TV RAW dosya sistemine göre formatlıyor. Bilgisayarda RAW olanları açmıyor, biçimlendirin diyor.
    Ne yapmamız gerekli.
  • ben de bu soruna bir çözüm arıyorum. benim vestel lcd televizyon fat32 formatında kabul ediyor fakat 500gb harici HDD yi fat32 olarak biçimlendiremiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaşlar elimde dvd var ve içinde de .vob uzantılı videolar var ve bu videoları sunny markalı tv den usb ile açmayı düşünüyorum açar mı ve sunny tv ler usb den hangi formatları destekliyor genellikle direk .vob uzantılı videoları açar mı yoksa başka bir formata çevirmem gerekli mi acill yardım bekliyorum teşekkürler
  • Açması Lazım Açmaz ise Çok Düşük Bir Olasılık Yeniden Adlandırdan .vob Sil Onun Yerine .Avi Yazıp Dene Olacaktor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.