Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.811
Cevap
59
Favori
648.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

Orijinalden alıntı: akndigital

Cumartesi günü Hayyamdan peşin Canon 550D +18-55 mm Lens = 1425 TL aldım.

nereden aldınız acaba?

+1

ankaradan sirf bu is icin gelecegim, bilgi verebilirseniz cok sevinirim... tesekkurler...

Aynısını Sanalreyonum die bi siteden sipariş verdim 1550 TL
  • Kızanlar olabilir de yazmak istedim :):)

XD serisine geçmek için Makinamı ve setimi komple satıyorum. ilgilenen olursa bakabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/CANON-EOS-500D-18-55mm-IS-lens-Canta-kart-tripod_W0QQidZZ33148176
  • panasonıc lx 3 veya lx 5 fiyatı nekadar bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

Orijinalden alıntı: akndigital

Cumartesi günü Hayyamdan peşin Canon 550D +18-55 mm Lens = 1425 TL aldım.

nereden aldınız acaba?

+1

ankaradan sirf bu is icin gelecegim, bilgi verebilirseniz cok sevinirim... tesekkurler...

hafıza kartı ve çanta dahil mi ?

Hayır sadece Body kit ve Lens

• arkadaşlar hayyamda pentax k-x ve 18 55 kit lens dahilli fiyatı ne kadardır acaba ?

bunlara ek olarak 8gb hafıza kartı ve çanta fiyatları nedir acaba ? (bu kısım o kadar da önemli değil önemli olan asıl ilk sorum )
  • dün hayyamdaydım 500d ye en ucuz 1200tl dediler.birde canon 50 mm f:1.1.8 sordum en düşük 195tl dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdomin25

dün hayyamdaydım 500d ye en ucuz 1200tl dediler.birde canon 50 mm f:1.1.8 sordum en düşük 195tl dediler.

500d için güzel fiyat 1200 lira diyen kaç ay dükkan garantisi veriyor acaba bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant
    Pentax K-R sadece body fiyatı ne durumda? Bilgilendirirseniz memnun olurum.
  • Arkadaşlar izmirde oturuyorum ve gelme olanağım yok bu satıcıların internet sitesi falan varmı yada kargo imkanı

Canon EF 70-200mm f/4 L IS USM ZOOM LENS Almayı düşünüyorum fiyatını bilen varmı

yada garantili olarak 2. elde alabilirim uygun fiyata satan varsa ...

Sizce en uygun fiyat ne kadar bunlar için ? kafam karıştı 1800 e de var 4.250 yede aynı model aynı f değeri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camelot22

Arkadaşlar izmirde oturuyorum ve gelme olanağım yok bu satıcıların internet sitesi falan varmı yada kargo imkanı

Canon EF 70-200mm f/4 L IS USM ZOOM LENS Almayı düşünüyorum fiyatını bilen varmı

Sizce en uygun fiyat ne kadar bunlar için ? kafam karıştı 1800 e de var 4.250 yede aynı model aynı f değeri ?

Sıfırdan farksızını tüm kutu içeriği ile bir ay önce 1300 USD ye sattım.Fiyat temizlige göre bu civarda..
  • hayyamda tamron 10 24 ya da sigma 10 20 kactan bulabiliriz acaba? ikinci el bulabilir miyim? ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

arkadaşlar hayyamda pentax k-x ve 18 55 kit lens dahilli fiyatı ne kadardır acaba ?

bunlara ek olarak 8gb hafıza kartı ve çanta fiyatları nedir acaba ? (bu kısım o kadar da önemli değil önemli olan asıl ilk sorum )

Cevabı bende merak ediyorum. bizamerikadayız sitesinde 1000 tl civarında fiyatı var , niyeti bozdum k -x veya k-r almayı düşünüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar izmirde oturuyorum ve gelme olanağım yok bu satıcıların internet sitesi falan varmı yada kargo imkanı

varmı arkadaşlar bilgisi olan
  • Arkadaşlar merhaba.

Bugün sirkecideki hayyam pasajını ve doğubankı dolaştım. DSLR almayı düşünen arkadaşlara bilgi olması bakımından edindiğim son fiyatlar aşağıdadır.

Canon EOS 550D Kit 18-55mm IS 1450TL
    Nikon D90 Kit 18-105mm 1850TL

Fiyatlar nakit fiyatlar olup, 1 yıl dükkan garantili, 1 ay içerisinde sorun olması halinde değişim yapılıyormuş.
  • d90 kit olarak nekadar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Elektronic

Arkadaşlar merhaba.

Bugün sirkecideki hayyam pasajını ve doğubankı dolaştım. DSLR almayı düşünen arkadaşlara bilgi olması bakımından edindiğim son fiyatlar aşağıdadır.

Fiyatlar nakit fiyatlar olup, 1 yıl dükkan garantili, 1 ay içerisinde sorun olması halinde değişim yapılıyormuş.

saol arkadaşım 0 mı ikinci elmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

quote:

Arkadaşlar merhaba.

saol arkadaşım 0 mı ikinci elmi

Fiyatlar sıfır cihaz fiyatlarıdır.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba.

peşin para olsa gidip alınabilir fiyatlar bana göre gerçi bu dslr işlerine yeni yeni merak saldım almayı planlıyorum parayı tammladığımda

ek olarak canon 50mm F/1.8 macro lensler ne kadar bir bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 5 Aralık 2010; 0:28:51 >
  • quote:

quote:

varmı arkadaşlar bilgisi olan

up !!!
  • Pentax K-R ~ 18-55 fiyatı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.