Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jem-Jem -- 19 Nisan 2011; 17:57:40 >

• PM
  • Selam, öncelikle şunu sorayım bu EZ-FLASH CARD ları denediniz mi de opera browser ile uyumlu diyorsunuz? Belki siz değil ama ben bu işi çok çok yakından takip ediyorum ve EZ ekibi aralık ayında ez5 plus versiyonunu çıkardı ve artık piyasada bu versiyonlar dolaşıyor ve bunlar opera browser ile uyumlu degil. ayrıca titreşim özellikleri de yok. Sizinkiler eski versiyonmu? eğer öyleyse bunun garantisini verebilir misiniz?
    ikincisi, yazdıgınız r4 kartı orjinal değil. KLON. Bunu da en azından satın almak isteyenler için belirtmeniz gerekmez miydi?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jem-Jem -- 19 Nisan 2011; 17:58:06 >
  • pm
  • Yanlış bilmiyorum. Koyduğunuz EZFLASH card, 3in1 expansion pack tir. slot 1 kart değil yani. kendi basına hiçbir işe yaramıyor seninde dediğin gibi. Ha siz ikisini birden mi satıyorsunuz? Onu da belirtmen gerekir.
    Şimdi konuya gelince, denemedin demedim. Belkide toplu sipariş etmişsindir ve dikkatini çekmemiştir, dealextreme gibi sitelerden aldıysan son 1 aydır çıkan ezflash kartlar ne r4 ile nede ezflash slot 1 ile nede herhangi bir baska flashcard ile uyumlu değil. sende bundan oncekiler çalıştı bunlarda uyumludur diyip test etmemiş bile olabilirsin.

Klon meselesine gelince, konu daha iyi özelliklerinin olup olmaması değil. KLON OLMASI. Sonucta bunu alan kişinin ne olursa olsun klon oldugunu bilmeye hakkı var. Bende klon kullanıyorum, mesela ışık seviyesini default olarak hatırlamıyor, internetten indirdiği temaları 16bit resim yapmassan göstermiyor. bunun gibi çok çok ufak farklılıklar var ama sonuçta var.
  • Şimdi ben anlamadım bu ezflash kartı nı takdığınız zaman internete giremez miyim ya da titreşimi olmaz mı konuya bi açıklık getirseniz ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS Vita Hafıza Kartı
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jem-Jem -- 19 Nisan 2011; 17:58:30 >
  • ben Cem arkadaşımdan Guitar Hero Controller aparatını aldım 2 gün önce, gayet güzel ve kaliteli bir ürün... Dürüst bir satıcı... ;)
  • Sağolasın kardeşim=) Daha ben rica etmeden yazmışsın=)=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jem-Jem

@theforefather
    senle zaten konuştuk dostum msn'den;)

@Lyzard

"EZ ekibi aralık ayında ez5 plus versiyonunu çıkardı ve artık piyasada bu versiyonlar dolaşıyor ve bunlar opera browser ile uyumlu degil." demişsin.Hala yanlış yazdığını farketmiyorsun. Senin bu dediğin multimediakart, bnim sattığım EZFlash 3in1 Expansion pack. Sen eğer benim sattığımın artık operayla uyumlu olmadığını söylüyorsan, sadece aralık ayında çıkanlarda o sorun çıktı. O da Gba Exploader ın yeni sürümüyle çözüme kavuşacak zaten. Elimdeki malın hangi ayda üretildiğini nerden biliyorsunda böyle iddaalı iddaalı konuşuyorsun? Benim elimdeki malların sadece 2 tanesi Aralık üretimli çıktı. Onu da forumda DS lite + R4 + Ez flash sattığım megaturk isimli arkadaşa belirttim. Kimseyi kandırdığımız yok. Diğer Ez flashında aynı tür problemi olcağını theforefather isimli arkadaşa belirttim msnden. Benden bunları alan arkadaşlardan da rica edeceğim, buraya kendi izlenimlerini yazsınlar. En güzel cevap o olur. İyi günler dilerim herkese.

EZ5 plusın hem multimedia kart hemde expansion packi vardir. benim söylediğim expansion pack olan (yani slot 2 ye takılan) plus versiyonlar operayı desteklemıyor. Bundan sonra ez ekibi PLUS OLMAYAN VERSİYON ÜRETMEYECEK. yani bundan sonra alacagınız her ürün plus olacak. senin malın hangi tarihte üretildi bilmiyorum zaten, o yüzden söyledim eğer son aylarda üretilenlerden aldıysan ve daha oncekiler çalıştı diyip denemediysen bunlar browser ile uyumlu değil. Neyse, zaten ez ekibi kernelin 1.90 sürümünü çıkardı ve plus versiyonlar artık opera ile uyumlu. tabiki sadece slot 1 kartında ez flash ise geçerli bu. yakında gbaexploader yeni sürümü çıkınca r4 ler ile de kullanabiliriz.

• Xbox 360 için ikinci el guitar hero controllerı arıyorm elinizde mevcutsa pm lütfen
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:32:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.